Albinute & bondari de mar-apr '07 (148)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

siuta tinem legatura si joi seara stabilim eventual cum facem, cum ne intalnim.

tzuna ar fi rozeola. pe spate are? pe la umeri.

matei era bine.
eu acum am emotii in legatura cu bona noua. sper sa fie bine.

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Ioana- multumesc de raspunsul prompt. Nu are deloc bubite pe spate. Singurele sunt pe burtica dar numai in partea de jos, sub marginea chilotelului(vreo 10) si pe picioarul stang tot asa.

Febra nu a mai facut si acum la pranz a mancat o farfurie de supa de pui cu galuste deci pare a fi ok. gatul nu pare prea inflamat (din ce ma pricep eu macar).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Tzuna pupam sa nu fie nimic grav. Asta v-ar mai trebui!!

Mergi la inceput

Am primit si oi vesti de la gradinita, s-ar parea ca directoarea ne-a dat o sala cu 9 paturi pt ca sa doarma picii, sala tre' insa s-o zugravim.
Plus o "recompensa"pt directoare.
Altfel, sa fim sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am fost la medicul Mariei. verdictul: rosu in gat si ii dam nurofen si cu tantum verde si dc. pana maine seara face febra si mai tare ii dam antibiotic, un fel de eritromicina sirop. iar bubitele sunt fie de la purici (desi nu prea arata) fie o intoxicatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Buna dimineata!
pentru toata lumea!

Elyanne foarte frumosi copiii tai!

Tzuna sper sa scapati usor!

Noi azi avem sedinta cu parintii la gradi, o sa va spun apoi "scorurile".
Giulia e bine, ii place foarte mult, cred ca era satula de cresa si aici e incantata ca au multe activitati si ies afara. In fiecare zi imi vine cu un cantecel nou si are niste texte...imita educatoarele.
Problemele sunt cu imbracamintea - are o educatoare care e mai spartana de felul ei si care se indigneaza de rochite, agrafe, codite....habar n-are ea ca noi negociem pana la scandal totul..de la chiloti la frizura, in fiecare dimineata. Si in plus Giulia se tot cere sa mearga "la baietii mei" la grupele mari, unde sunt fratii unor colegi de-a lui Raul. Spune educatoarea ca in curte n-o mai vede..ca e tot cu baietii mari.

O zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

si noi avem azi sedinta cu parintii. cica sa nu ne ducem cu copiii. sa ne ducem mai devreme la gradi, sa luam copiii si sa-i ducem repede acasa. apoi sa ne intoarcem.
sedinta e la 16.30, deci ar trebui sa ajungem la gradi la 15.30 ca sa facem operatiunea asta. si acasa cu cine il lasi?? cu pisica??
asta este indignarea mea de azi. sa vedeti dupa sedinta

sanatate bolnaviorilor!!

sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....ioana si noua ne-a zis doamna la fel,sa vina un parinte sa il ia si unul sa ramana la sedinta..

Eu sunt cam nu stiu cum...fara chef de nimic,as sta in pat toata ziua...ma tot gandesc la mama,nu se vad imbunatatiri deloc,ba acum dupa a treia sedinta chiar s-au umflat mai tare la ganglionii de la gat...
si acum iar m-am deprimat din cauza ei....de ce ea????????
ma doare sufletul de nu mai pot si greseala mea e ca fiind stresata si nervoasa ma descarc pe cine apuc...am inceercat sa nu ma mai gandesc la ce are,si sa ma bucur de momentele petrecute cu ea,dar apoi vine un moment in care ma gandesc si parca ma doare si mai tare,din ce in ce mai tare.....

imi cer scuze ca ma descarc aici!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Am mai pus si eu poze cu razvi aici

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

Mergi la inceput

Neata!
Ioana si Mady, noi la gradi la sedinta eram destui parinti care ne luam copiii cam pe la 17, asa ca puticii(vreo 10) au fost bagati intr-o alta grupa si a stat o ingrijitoare cu ei. Nu mi se pare ok cum se pune probl Cine n-are cu cine lasa copilul ce face? poate vor mai fi parinti in sit voastra si iese ok

Mady offf, pupam. Stiu ca nu prea te consoleaza, dar ne gandim la tine.
Ma duc sa vad poze

Mergi la inceput