Aspirante optimiste > 20 ani (573)
Raspunsuri - Pagina 3
gabyv spune:
ok, grafic la verificare
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
didi32 spune:
Fetelor sunteti tari cu temperaturile, eu habar n-am care-i treaba cu ele. Am monitorizat ovulatia numai ecografic, asa ca nu pot sa v-ajut.
Cum mai esti Paula?
Ingerash, asa fac, mai astept cateva zile sa vedem ce si cum. Si-apoi imi iau test de care si-a luat Ramo, ca vad ca ea nimereste d-alea pozitive
in devenire
gabyv spune:
Lia, la tine in aug se vede clar ovulatia... eu aproape mereu constanta temp ...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
gabyv spune:
hehe, didi am vrut si eu monitorizare eco, dar e 300 eur pe luna si nu ma ramburseaza astia de la asigurari deact daca am un an de incercari...asa ca temp e de baza... dar inca invat ...
Ingerash_Mic spune:
didi nu stiu daca ai vazut dar si eu am avut test pozitiv.. dar era FALS pozitiv.. am mai facut apoi unul k lumea si era negativ.. deci... nu vreau s ava dezamagesc dar cand faceti teste aveti grija ce teste luati..
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
cos_minutza spune:
Gaby eu zic ca inca nu ai ovulat.Testele de ovulatie nu sunt pozitive daca a doua liniutza e mai palida,liniile trebuie sa aiba aceeasi intesitate,daca nu mai accentuata linia de test decat cea de control.
Paula
Ingeras,Didi,Lia si tuturor multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
didi32 spune:
Gaby, ce sa zic, avantaje si dezavantaje la noi si la voi. Aici poti sa faci cate eco vrei si cand vrei, ba chiar si cand nu vrei. Eu una am oroare de capra aia, dar nu scap niciodata de ea cand merg la dr. Fiecare vrea sa vada cu ochii lui ce-i acolo.
Ce test ai facut Ingerash?
in devenire
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Lia, la tine in aug se vede clar ovulatia... eu aproape mereu constanta temp ... www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
dar daca a fost unde am trompa taiat degeaba
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
Ingerash asa am zis si cu sotiorul ca o sa facem,o sa ia si el tot de cand incep si eu
didi sunt bine,astept rushii,
am facut o supa de fasole cu ciolan afumat,merg sa iau niste ceapa rosie pt salata
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
gabyv spune:
asa cred si eu, desi sambata am avut un astfel de test cu linia de test mai rosie decat cea de control... ei, in fine, vedem pe la sf lunii...noi ne-am facut treaba