Aspirante optimiste > 20 ani (573)
Raspunsuri - Pagina 2
andr@ spune:
anda, sunt satula de monitorizari, de dr, de presupuneri, de aia, de aia........ dar va trebui sa ma reintorc la ele, ca altfel o sa innebunesc cu presupusul
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
anda15 spune:
Cos_minutza, multumim de capitol nou
Lasa butoiul , oricare dintre noi am putea merge la odiseea de vara, deci si tu, ordinea in care mergem ramane de vazut
gabyv spune:
intrebare...poti sa ovulezi, dar sa nu se inregistreze ridicare de temperatura?
eu am 2 test pozitive de ov, CD 13, dar azi testul e negativ si temperatira a scazut...
www.fertilityfriend.com/ticker/30fde4/ttc.png" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv intrebare...poti sa ovulezi, dar sa nu se inregistreze ridicare de temperatura? eu am 2 test pozitive de ov, CD 13, dar azi testul e negativ si temperatira a scazut... www.fertilityfriend.com/ticker/30fde4/ttc.png" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
yo stiam ca ovulezi cand ai tb scazuta
dupa ovulatie incepe sa creasca
daca vb prostii nu dati cu pietre
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cos_minutza spune:
Da Didisor,mi-a revenit un pic optimismul
Gaby i-a baga aici graficul.Dupa ovulatie temperatura ar trebui sa creasca
Anda
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
PaulaFrida spune:
Cosmy ma bucur ca ti-a revenit optimismul
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
andr@ spune:
si eu stiu la fel, dupa ov ar trebui sa urce tb
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de .... curand
gabyv spune:
pai eu am asa CD 1-9 temp 36,5, CD 10-11 temp 36,3 apoi CD 12 temp 36,4 (aici FF arata probabil fertila), iar azi CD 13 36,3...
teste de ov slab pozitiv CD10, CD 11 pozitiv, CD12 pozitiv si azi nimic...
nu inteleg nimic... serios, mai mult ma stresez
www.fertilityfriend.com/ticker/30fde4/ttc.png" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
Ingerash_Mic spune:
hello!
paula eu zic sa te apuci de BU in prima zi de menstruatie.. BU se ia pana la ovulatie... deci parerea mea este sa astepti pana la prima zi de sangerare
didi imi pare rau pentru test.. eu zic sa-l mai faci peste cateva zile in caz ca nu vine Scufita
dragutza sa fie cu ochisori
bafta multa celor care se testeaza..
"Cu speranta si rabdare mergem mai departe..."
Lia73 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv pai eu am asa CD 1-9 temp 36,5, CD 10-11 temp 36,3 apoi CD 12 temp 36,4 (aici FF arata probabil fertila), iar azi CD 13 36,3... teste de ov slab pozitiv CD10, CD 11 pozitiv, CD12 pozitiv si azi nimic... nu inteleg nimic... serios, mai mult ma stresez www.fertilityfriend.com/ticker/30fde4/ttc.png" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
pai nu tre sa te stresezi
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank"> grafic TB
www.fertilityfriend.com/ticker/2a85fe/ttc.png" target="_blank">ovulation ticker
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR