Aspirante optimiste > 20 ani (573)
Raspunsuri - Pagina 13
bellasamoyed spune:
sa te auda doamne doamne...injectiile sunt parfum,nici nu le simt + ca sunt sexy ca mi le face sotul meu:)) si nu nu are experienta...dar la invatat un prieten de-al nostru care e dr cum sa mi le faca....le fac in maini si in picior...ca nu vreau sa imi ciurui fundul :))
aspiranta la bebik
cos_minutza spune:
April te-am trecut in listutze,asteptam rezultatul de la beta sa te trecem la gravidutze
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
ANgie in legatura cu pozele,fa-ti un cont pe picassa de exemplu,incarca acolo pozicile si copiezi linkul aici.Abia astept sa-ti vad printesa
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
bella astea sunt usoare...
si eu am facut 10 zile..si chiar au fost super ok.
e bine k are curaj sa se bage.
al meu nici nu ar pune mana pe o seringa..dar sa il mai pun sa imi faca el injectiile
COsmi
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 24+ cu Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bellasamoyed spune:
e curajos al meu sot, cand i-am propus nu a fost chiar foartev receptiv la idee dar l-am dat repede pe brazda :))...prima injectie a fost mai dificila pt el ,acum nu mai are probleme.
imi pun mari sperante in polidinul asta...sper sa raman dupa el:D
mama asa a ramas cu soramea,dupa o anexita tratata cu polidin :D
aspiranta la bebik
gabyv spune:
April felicitari pt bebe
Alina si la tine e bebe sigur, asteptam maine confirmarea
mai era ceva de zis, dar am uitat, scuze
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
bb_yasmi spune:
alina pai dc a fost ciclu de 42 de zile atunci ai avea in jur de 6 sapt, nu?? la mine la eco la 6 sapt s a vazut un punctulet iar dr mi-a spus sa revin peste o sapt pt a confirma sarcina. de aceea nu s a vazut/simtit nici la tine.
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
bb_yasmi spune:
ramo tu cand repeti testul???
deja sunt 3 gravidutze la noua odisee!!! una sa de-a startul si incepe sa "ploua" cu gravidutze!! doamne ajuta!!!
katy nu trebuia sa faci si tu un test???
mamica fericita de printesa si 16+ baietel
ramo_b spune:
ola fetelor! ce mai faceti?
Alina felicitari pt job si astept vesti bune de la dr. Si eu zic ca e bebe.
April bun venit la noi si felicitari! Eu o sa mai repet testul ca primul a iesit cam ca si al tau dar nu m-am entuziasmat. Nu vroiam singurica la odisee. Eu vreau sa va iau pe cat mai multe acolo.
Va pe toate.
Am uitat: bebelu ai o burtica si un bebisor superb! Sa creasca mare si voinic/a.