Copilasi din 2002 *81* Succes la scoala !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Si eu l-as lasa pe David!!! Aici nu prea se fac excursii din astea la varste mici....americanii de abia asteapta motiv de dat in judecata ca s-a impiedicat copilul cand era sub supravegherea altcuiva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Ce mi-a placut incurajarea!

Update: tocmai a zis ca nu vrea,ca vrea la scoala in clasa paralela cu prietenii lui in cele 3 zile - doar clasa lui s-a gandit la excursie,se face doar daca sunt suficienti doritori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, te-ai linistit. Data viitoare, poate.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Noi vom avea sleepover la scoala luna viitoare. Parca v-am mai spus, nici nu mai stiu. Copiii vin echipati cu saci de dormit si toate cele si dorm in sala de festivitati sau cam asa ceva. Dar pana la somn se distreaza de numa, ies cu lanterenele in curtea scolii la vanat de melci, gandaci si mai stiu io ce taratoare, isi pregatesc cina, si ramane de vazut ce alte chestii or sa faca. Am o prietena care are un baiat de 10 ani. Cica a fost in tabara de cercetasi cu cortul. Pe un frig (vreo 12 grade), de nu vreau sa imi imaginez, se culcau seara la 9 si ii trezea la 6 dimineata, au fost obligati sa faca baie generala cu spalat pe cap, apoi umblat prin frigul ala, cica sa ii invete cu conditii grele. Closca de mine nici n-ar fi conceput sa lasa copilul intr o astfel de tabara. Prietena mea cica a stat cu sufletul la gura vreo 5 zile sa vada daca raceste copilul, dupa tabara, ca era si el destul de sensibil.

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lucia: probabil copiii nu patesc nimic in tabere din astea
Ai mei au fost in tabara langa brasov, anul trecut, el 12, ea 7 ani. Adultii supraveghetori erau si ei studenti si elevi peste 18 ani, tineri toti. Totul a fost ok, doar atunci am facut un mic infarct cand m-a sunat Robert si mi-a povestit de adventure parc -ul acela din brasov, si cand mi-am vazut fata in poze pe FB in echipament complet in copac

Cristina: da, l-as lasa daca vrea sa mearga. Orice copil rezista 3 zile nespalat, in aceeasi haine cu care a plecat, mancand numai cioco, cola si chipsuri. Si mai rau de atat nu se poate intampla

In orice excursie merita sa mearga copilul. Iar noi parintii mai bine nu stim ce se intampla acolo, cand vin acasa, ii hranim bine, ii spalam, si ii lasam sa doarma vreo 12 ore si gata

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Gabi, super!!! Eu mor de oftica ca aici nu se fac asa excursi!!! Poate mai incolo...cand o mai creste!!!!

Mergi la inceput

Neata!

Stefan a fost ieri in vizita la o ferma, 5 ore :) cu drum cu tot. Au vazut animale, le-au hranit... au vazut cum se face painea si au facut si ei cate 2 chifle! Ieri m-a anuntat Stefan ca nu mai trebuie sa cumpar paine, ca a adus el! Mi-a spus ca a fost foarte frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Voi aveti dreptate cu taberele asea, am ramas io mai defecta, cu frica de a nu pati ceva copilu, daca nu sunt conditii perfecte, de genul caldura noaptea, hranit, odihnit bine, etc etc...

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Neata!

A fost un week-end productiv :): Stefan s-a ales cu ditai "strungareata" sus, i-am scos al doilea incisiv frontal. Asteptam acum sa se "umple golul"... Azi, cu banii de la Zana, isi va lua un Lego. Sa vedem cati bani are in pusculita... plus inca 10 euro, care au fost de hartie si au ramas la noi "in pastrare"... Pfiu, o avere! Deja stie ce vrea! Ar vrea un Lego si mai mare, dar nu-i ajung banii, cred. Poate-l conving sa mai astepte...

Am inceput saptamana stand acasa cu Matei, care e si foarte marait... ii ies 2 masele, mucii nu l-au parasit... Vai de cursul meu de germana! Afara e senin, soare, dar foarte frig!! 3 grade de dimineata!

Gata raportul! Va astept si pe voi!

Sa aveti o saptamana frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Nico felicitari pt dinte, si sanatate lui Matei!

Lucia, noi am patit o singura data cu tabara, in urma cu 2 ani (a fost doar Robert atunci), eram 2 persoane adulte care i-am dus si i-am adus pe copii. In tabara insa s-au infectat cu rotavirus, din 10 copii unul a ajuns intreg acasa, unul cu rosu in gat si tusa, restul cu varsaturi si diaree in stadii diferite. Drumul de la Brasov la Oradea a fost un cosmar. 2 copii care erau cu diaree inca din tabara, aveau chiar si pijamaua murdara, ca noaptea nu au ajuns destul de repede la wc, era compartiment tip vagon, nu din ala cu 8 locuri, insa tot vagonul s-a golit in jurul nostru, la ce miros emanau bagajele noastre
Dar virusul a trecut, hainele au fost spalate si au ramas cu amintiri frumoase. Oricum, nu era din cauza mancarii sau a conditiilor de acolo. Pur si simplu a adus cineva virusul, si au luat multi boala. Asta putea sa se intample si acasa.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput