Bona- pentru fetita noastra
Buna. Aud tot mai multe mame ca apeleaza la o bona pentru a le ajuta cu cresterea copilul si nu numai. As avea si eu nevoie de o persoana care sa ma ajute cu Andreea, fetita noastra, mai ales ca programul nostru de lucru variaza de la zi la zi. In primul rand, as dori o persoana care sa ma ajute sa o duc si sa o aduc de la cresa, dar sa aiba grija de ea si in timpul in care noi nu suntem acasa. Voi aveti bona pentru copilul vostru sau doriti sa apelati la o bona sa va ajute pentru cresterea lui?
Raspunsuri
Burtocika spune:
In ce zona stai ? Poate iti pot recomanda pe cineva ...
Noi avem bona, a 3-a, de care sutnem foarte multumiti. Prima a avut grija de fetita noastra de la 2 la 2 ani jumate, a fost bine (a cam rasfatat-o), dar din motive de sanatate nu a mai putut veni.
A doua bona a fost o nulitate, care nu se juca cu copilul si statea toata ziua sa se uite la telenovele pe Kanal D - culmea, recomandata tot de o mamica de pe forum. Am tinut-o doar 2 saptamani.
A 3-a, cea pe care o avem acum, are deja 1 an de cand e la noi si suntem foarte multumiti.
Cea pe care o recomand e o cunostinta de a ei si sta in zona Dristor-Titan.
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
elenabianca spune:
Buna Marina!
Eu am o fetita de 5 ani si jumatate. Pana in vara(iunie inclusiv) am avut-o pe fetita la gradi la program scurt pana la 13.00 si apoi venea bona sa stea cu fetita pana la 6.00 pm cand veneam eu acasa.Insa de la 1 Iulie fata merge la o gradinita de dimineata pana la 18.00 si am renuntat la tanti.
A stat cu Fata de la 3 ani si jumatate si am fost foarte multumita de ea. Este o femeie sufletista cu lipici la copii.Daca esti interesata iti las un telefon mobil al Dnei:0730.658.290 Pentru informatii suplimentare iti stau la dispozitie. Precizez ca ea sta in zon Ozana-Titan.
marina_2010 spune:
Buna. Multumesc mult pentru raspunsuri si pentru recomandari. Eu locuiesc in Berceni. As dori sa va intreb: ce parere aveti despre bonele filipineze? Am citi in presa ca sunt "la moda", foarte multe vedete apeland la acestea, si ca serviciile lor sunt foarte bune.
Astept si parerile voastre.
sunnyday07 spune:
Si noi cautam o bona care sa se poata ocupa si de lectii (clasele 1-4).
Gasisem o persoana minunata dar din nefericire s-a imbolnavit brusc si va lipsi o perioada mai lunga.
Acum ezit intre after-school si a cauta pe altcineva. Problema este ca i-am promis fetitei mele ca o sa o duc la balet, ne-am inscris la palatul copiilor dar daca mergem la after-school va trebui sa renuntam.
Daca stiti pe cineva potrivit, o doamna care sa poata face si lectii cu ea si sa mearga la balet de doua ori pe saptamana, in zona mall-vitan eu si fetita mea v-am ramane recunoscatoare. 
de vanzare http://picasaweb.google.com/101768051715188015201/DeVanzare?authkey=Gv1sRgCKfyneHV7fSBIw#