Piatra Neamt, Perla Moldovei (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura, nu stiu ce-i cu linkul asta

Incerc din nou

Vacanta Creta

Carmen, admirator deja ... asa ii sta bine unei fetite

un weekend frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Adriana -am vazut pozele...superbe pozele,sa va traiasca fetitele,sunt scumpe foc...au crescut....foarte frumoasa a fost vacanta voastra...normal ca inca mai visezi la soare si plaja

Celelalte fete,pe unde sunteti,ce faceti ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Noi suntem prin zona, pe net...fizic, suntem la ai mei, la Roman, de joi seara si cred ca maine venim acasa.

Adriana, f. frumoase pozele, ai 2 fete superbe, sa-ti traiasca!
Carmen, ma bucur pt. Stefi, ca si-a facut prieteni deja!

Poze (Adriana, tu intrebai) am aici si sper sa reusesc sa mai pun saptamana viit.:

http://family.webshots.com/album/578555606EJsjlb

Week-end placut va doresc!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Lora, ce scumpa e Adelina, si are niste falcute, de-ti vine sa le mananci.
Si Iustina, ce mandra e de surioara ei, cum o tine ea in brate -- parca e o papusa aia mica, Iustina pare asa mare.
Si tu arati mai tanara, cel putin in poza cu caruciorul si tu si Iustina aveti parul prins la fel, semanati asa bine,parca ati fi surori
Imi place si caruciorul - sa aveti parte de plimbari frumoase!

Hai ca ai te-am zaoacit cu comentariile

Mergi la inceput

Multumim pt. aprecieri!
Fetele sunt dragute (in poze), sa le vedeti cand le apuca crizele, se transforma in mici monstri

La mare a fost frumos, am avut un apart. cu 2 cam. si bucatarie cu de toate utilata (vase, adica) direct pe plaja. In fata aveam copaci stufosi, puteam sta la umbra sau pe sezlong la soare.
Anul trecut tot am avut discutii cu mersul la plaja, sotul vroia la umbra in gradina, eu vroiam la plaja, la soare.
Anul asta am rezolvat prob. asta, le aveam pe toate la un loc - am scapat de stresul impachetatului prosoapelor, a sticlelor de apa, de mersul prin soare.
E ideal asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Adriana, iti multumim si noi pt. laude!
F. faina locatia pe care ati ales-o pt. vacanta, intr-adevar. Cat v-a costat? E pret/sejur sau pe noapte? Ai un link? Poate trece criza (bla-bla) pana la anul si ne mai permitem si noi vreun concediu, cine stie...

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ma bucur ca v-au placut pozele!

NOi tot la gradi, greu la inceput ca am schimbat cresa cu caminul si cred ca sunt copii care vin pentru prima data si Andrei tot ma itnreba de ce plang copiii. Acum e mai bine, dar deja e cu rosu in gat si muci si tuse usoara. Marti e ziua lui si sper sa fie mai bine ca am dat deja comnada de tort pentru gradi.

Succes tuturor!

Emma 20+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Aici un link cu descrierea si poze de la mare

http://www.kakkosbay.com/apothikes/?ref=secredirect

Cazarea e pe noapte (80Euro), sotul a negociat un pret mai bun pt. ca am stat 18 nopti, de obicei in aug e mai scump (120 euro) si noi am apucat si 5 zile in aug.
Eu zic ca pretul apart. e OK comparativ cu cele de pe lit. romanesc. E situat direct pe plaja, e f. fain pt. copii, dim ies direct in nisip, se pot juca si la umbra si la soare - e ideal asa, avea un pat dubu+canapea extensibila intr-o camera, si 2(sau 3) paturi de o pers. in cealalta camera. Buc. utilata, cump. facea din orasul din apropiere de la supermarket. Preturile cam ca in Buc.
Transportul umfla pretul (avion, masina inchiriata) - ne gandim si noi la posib. sa mergem cu masina proprie si cu feribotul

Fetelor s-a facut frig, nu mai e soare, vine iarna, ma apuca deja depresia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Ema, sanatate multa lui Andrei! La ce gradinita merge acum? tu cum te mai simti?

Adriana, superbe pozele si locatia. Foarte frumos! M-am bucurat sa va revad, chiar daca doar in poze. Ai fete frumoase foc!

Noi ne pregatim pt o saptamana aglomerata, cu mai multe evenimente. Sa aveti o zi frumoasa, in ciuda ploii!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Laura - sa nu zici ca saptamana asta botezati ...

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput