Piatra Neamt, Perla Moldovei (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Si noi avem sedinta cu parintii maine.Si sigur ca si noi avem de cotizat acum la inceput, cica le schimba si scaunelele si mesele...vedem maine

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de baietei Razvan Ioan si Stefan Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Avem sedinta maine la 16!!!
La noi pot sa ceara Doamnele educatoare bani .... oricum sunt foarte hotarata sa nu mai dau nica anul asta.E ultimul an la gradi si ele vor sa faca 10 patuturi individuale.Ce grozavie!!!!
Nica nu le dau anul asta!!!
Numai pe rechizite am dat 55 de lei,trebuie sa iau si consumabile azi inca vreo 30 de lei

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
Ridurile nu fac decat sa arate unde au fost zambetele" (Mark Twain)

http://bazar.desprecopii.com/browse.asp

Mergi la inceput

Buna dimineata !
Eu in dimineata asta sunt cu o cana mare de lapte cald,ca ma doare tare gatul,dar pt cine vrea pregatesc si cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!

Criss, cu scuzele de rigoare pt. intarziere, "La multi ani" pt. Andrada, sa creasca mare si sanatoasa si norocoasa!

Trec si eu, in fuga, sa beau o cana cu lapte oferita de Alexa, cu toate ca tare-ar mai merge o cafea...
Noi suntem bine, bolfosenia zambeste si-i nostima rau, Iustina cu gradinita...si fara alte noutati. Am inceput sa iesim la plimbare si facem cunostinta cu toate bancile din orase bune pt. luat masa si cam atat.
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Ooooooooooo,Lora ati inceput sa insiti afara ?Supeeeer !Botezul cand este ? Tu cum te simti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Salutare!

Laura, felicitari! Bine ai venit pe lume, Adelina!
Sa fie sanatoasa si fericita!

Eu am scos-o pe Lara afara in a 6 zi de la nastere - d-aia e ea asa zapacita si dornica de excursii - glumesc

Noi ne-am intors luni seara dupa 3 sapt. de vacanta in Creta. Inca visez la plaja si mare, vremea si locatia au fost superbe, as mai fi stat.

Daca aveti timp, cateva poze sa vedeti cum ne-am distrat in Creta

Vacanta Creta

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna!

Am citit un pic din urma, am vazut ce grasunica e bebelusa Adelina.
Lora, cand ai timp, poate imi trimiti si mie niste poze cu ea

Lora, Carmen, multumesc pt. urarile de la multi ani! sunteti dragute

Am vazut ca Stefi a inceput gradi pe meleaguri straine -- cum se descurca cu limba?

o zi frumoasa tuturor
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!

Adriana, sa va fie de bine vacantza! 3 saptamani .. uau ! Bravo de voi ca ati putut merge, ati avut timp sa va tihneasca, sa va relaxati cum trebuie. Vezi ca ai pus gresit link=ul la poze.. de fapt nu e la poze. Eu le astept cu interes sa imi clatesc ochii cu peisaje frumoase

Am avut ieri sedinta cu parintii. Ne-au prezentat ce o sa faca anul asta, s-a hotarat sa ramana engleza unicul optional, sa se schimbe paturile ca sunt vechi si groase, sa se adune bani pt rechizite si caietele de lucru. 200 lei am lasat pt amandoi (am avut reducere, ca s-a decis ca 120 lei ar cam trebui dat de copil).
In rest, ma bucur ca e soare si cald si ma enerveaza ca muncesc in loc sa stau pe o terasa ca musca la soare. Soarta ... Poate totusi o sa fie cald si in we.

Voi? cu ce va mai laudati?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

saluti fetele
super vacanta ati avut Adriana!!!!asa e ,nu se vad poze dar o sa vina ele,noi suntem bine si stefi se descurca ea in felul ei ,stie ff putine cuvinte in flamanda dar dupa cumm spune ea ,se descurca la camin ,chiar avem si admirator si tot cu baieti se joaca
oricum suntem ok,e soare cate un pic ,apoi ploua,umbrela si pelerina e legata de noi
deja vorbiti de sedinte si bani si totusi Laura,cate schimbari au de gand sa faca domnule???in fiecare an cate cevaa??e jalee,daca trebuie daa daca nu,ce facem si unde ajungem,am vorbit cu mamicele de la camin de acasa si dezamagite,chiar in prima zi sa nu fie nici o educt la grupa lor sai intampine??sau cine stiee......
va doresc un wek.cat mai frumossa va distrati la o hamsiee cat mai e soare

carmen si stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Carmen, cum adica nici o educatoare? Dar unde sunt educatoarele? Cu cine stau copiii? Sa va traiasca admiratorul . Mi se pare normal, la cat de finutza si dulce e Stefi, cum sa nu isi faca prieteni repede?

Schimbarea paturilor a fost initiativa parintilor, educatoarele nu au zis nimic. Au confirmat doar ca sunt f. vechi (de vreo 30 de ani cica), aspre, groase si urate.

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput