Prietene la bine si la greu - 51
Raspunsuri - Pagina 16
shtephy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika offff, a varsat... i-am dat antibioticul la 11, iar acum la 12,15 a varsat, oare a varsat si medicamentul, trebuie sa il dau din nou? Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz |
eu zic ca nu a varsat si medicamentul si nu cred ca e bine sa ii dai o noua doza.
Ancutza_Bro spune:
hai salut mamici
ce bine ma regasesc in cuvintele voastre...si eu simt cateodata ca ma sufoc, ca am nevoie de o ora de respiro, din pacate nu o primesc aproape niciodata...Sabina e super de gasca atata timp cat sunt si eu langa ea, indiferent ca e cu taica'su sau cu bunica'sa, daca am disparut din peisaj e tragedie mare...di cauza asta sotul nu se risca sa ramana singur cu ea, iar la maica'mea am vrut sa o las o dupa-amiaza (mami inca merge la servici si nu o pot stresa mereu) ca sa iesim la un suc si m-am dus dupa ea in 20 de minute pt ca plangea cu suspine de nu mai avea aer si spunea ma-ma, ma-ma ... e foarte obositor sa fii legat de copil 24/7 si sa nu ai cu cine sa-l lasi macar o jumatate de ora intr-o zi ... de soacra nu mai zic, doar stiti ca stam in aceeasi casa momentan, dar sunt zile cand nici nu o vede pe Sabina pt ca are grija de ceilalti 2 nepoti
asta e, incerc sa vad partea frumoasa din toata situatia asta si sa ma bucur de minunea mea mica ...nimic pe lumea asta nu e mai frumos decat sentimentul ca un sufletel are nevoie de tine si te iubeste cu toata fiinta
uf, m-am descarcat si eu putin ... tare bine e sa va stiu aici cand am nevoie de cineva sa ma asculte
_
Anca mamica fericita de Sabina Ioana (03.11.2009)
Comoara mea
Andrecluj spune:
Buna "dimineata" la fetele mele, vin cu suplimentul de cafea pentru cine are nevoie, in vena, cap, pe unde o fi. Venim de la control, avem 8.400 kg, 74 de cm, crestem frumos, sunt pe iesite 4 dintisori, sare nu avem voie, reluam Vigantol o luna si gata si cam atat. Smara Cum sunteti? Natalia Un pupic mare Padi Deci te-ai pricopsit si tu cu soacra in vecini? uffff Dozz Tare bine am ras la faza cu castile, nu pot, sa nu sfidez, dar cred ca imi va fi foarte somn si voi "dormi" tot drumul. Tina Ne dai si noua un pic de vin dupa atatia struguri? Simina E dulce ranjita, cu ce ai lipit sertarele? A inceput si la noi trasul de ele si trantit tot ce gaseste. Gabitza Vanata, rosie, ardei, ulei. Ramonika Ma bucur mult ca sunteti acasa, sa aveti parte de sanatate multa! Ionelo Cand ai scris faza cu nervii lui Mihnea te-am admirat si eu. Si pe mine ma admir cand imi iese figura cu calmatul. La noi de exemplu urletele sunt maxime cand ii pun pampersul. Pana acum tinea figura cu o jucarie ceva in manute, acum sunt cah toate, interesante sunt doar rasucirile si ridicatul in picioare, timp in care facem cate un pipi suav pe mami. O repun pe spate si de incordeaza din tot corpul si urla, iar cand imi reuseste sa zambesc dupa 15 minute de incercari si sa continui sa zambesc si sa spun "nu iubita, punem pampersul si busilam", pe un ton calm, se blocheaza. Parca s-ar astepta sa ma pierd cu firea sau nu stiu, cert e ca se blocheaza si reusesc sa ii pun pampersul. Broscutz Bravo mami pentru kilele pierdute! Stephy Apoi daca tu asa rupta scrii atat de frumos, cum scrii cand esti dormita si linistita? Cand trece criza te angajez, vrei? Annabelle Te pup mult sa nu te supere intepaturile, da? Ancutzic Descarca puiule, ca e mai usor dupa. Am incercat sa coc, nu prea a iesit, dar va pup pe toate si pe toti (fulgusorii). Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult!
lylyana.ion spune:
cat timp alex sta langa mine, nu pot scrie nimic
www.alimentatiecopii.ro/bebelusul-0-12-luni_3.html" target="_blank"> va dau un site care pare interesant
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
Ramonika spune:
da, am vb si cu doctorul, nu-i repet doza. mersi shtephy
broscutz - imi pare rau de problemele cu sotzul, da de la ce va luati? poate te ajuta sa te descarci.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui Andrecluj Ancutzic Descarca puiule, ca e mai usor dupa. Am incercat sa coc, nu prea a iesit, dar va pup pe toate si pe toti (fulgusorii). Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
ai copt bine ... cum stai cu AMR-ul? mai poti? il duci cu bine la capat, da?
_
Comoara mea
Ancutza_Bro spune:
citat din mesajul lui lylyana.ion cat timp alex sta langa mine, nu pot scrie nimic www.alimentatiecopii.ro/bebelusul-0-12-luni_3.html" target="_blank"> va dau un site care pare interesant Lili, mami de Alexandru (18.11.2009) poz(n)e |
pare foarte interesant la prima vedere, multe subiecte fierbinti .. sper sa apuc sa-l studiez tot...multumim
_
Comoara mea
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Broai copt bine ... cum stai cu AMR-ul? mai poti? il duci cu bine la capat, da? |
ionelamaria spune:
Salut
Noi suntem bine... incercam sa terminam din chestiile care trebuie facute pana pleaca tati. Azi am aflat ca va pleca mai devreme cu 5 zile. Sambata viitoare e plecarea.... Asta e. Mai sunt 1456,33 chestii de facut si nimic timp... va pup pe toate si va citesc dar nu stiu cum sa fac sa am timp sa si postez, ca parca sa scriu 3 cuvinte despre noi si sa nu va zic fiecareia ceva( aproape fiecareia... ca nu pot fi exhaustiva niciodata)nu mi-e indemana.
Daca bag azi cinsteala de 10 luni pentru ieri e bine???
citat din mesajul lui Andrecluj azi e atmosfera OK ca ma invata retete noi. Minunea mea care s-a lasat asteptata atat de mult! |
te si vad toata dascalita si spasita de atatea sfaturi marete
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE