Prietene la bine si la greu - 51

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

RALUCI, referitor la mintea soacrei nu cred ca o sa ii vina vreodata la cap...mi-a transmis sa ma duc la Moldova daca vreaU...intr-o maniera care facea trimitere si la origini, daca ma intelegi...asa ca individa e un caz pierdut@ Eu te pup cu drag...si sa stii ca imi place tare de Bubu in filmulete si in general!

Licurix,inteleg perfect ca te napadesc gandurile negre si tristetea si ca uneori rutina cotidiana devine apasatoare, insa te sfatuiesc din inima, si din experienta sa nu lasi garda jos. Vor veni si zile mai bune, o sa vezi, ai rabdare un an doi, sa creasca fetita...e normal ca avum sa stam 24/7 dupa copilasi ca ei prin noi descopera lumea!Pe masura ce vor creste neva fi mai usor! Ai incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

licuriciule - te intelg perfect, si pe broscuta de altfel
mai ales cat am stat in spital, simteam si eu ca o iau razna, copchilul marait din cale afara, nu mai puteam.
vezi ca cu doi mititei o sa fie si mai greu, daca n-ai ajutor...

in legatura cu alaptatul, eu am luat-o in pat cu mine, de asta mi-e mai usor. uneori noaptea nici nu mai stiu cand suge, cat, sunt intr-o stare de semi-somn, insa mi-e mult mai bine asa, chiar daca am invatat-o prost (cu mine in pat), insa la momentul de fatza mi-e mai bine asa. in plus nici nu mai incape in patut sa se suceasca de pe o parte pe alta...

broscuta - nu cred ca are nimeni de ce sa te judece, fiecare decide pt. sine. e important ca bebe sa fie alaptat, insa mult mai important, zic eu, e sa aiba o mama odihnita si linistita care sa se ocupe de el. degeaba alaptezi daca esti praf cu nervii si terminata de oboseala. sigur ca e bine sa faci ce e mai bine pt. copil, insa nu trebuie sa uitam si de noi, de asta cel mai bine e sa gasim un echilibru intre cele doua.
sfaturile de aici m-au ajutat mult, insa poate uneori trebuia sa nu merg chiar asa la extrem in unele situatii.
de exemplu, mi-ar fi fost mult mai simplu daca copilul accepta biberonul. m-am ferit mereu de biberon, ca sa nu refuze sanul, insa acum ar fi fost mult mai usor daca bea apa din biberon, si astfel puteam si eu sa-i dau un medicament cu biberonul, nu sa ma chinui cu seringa. pana si asta vara pe canicula, ca s-o hidratez trebuia sa-i dau apa cu seringa. chin si pt. mine.
asa ca, calea de mijloc e cea mai buna. zic eu.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Neata!

suplimentez -ua lui Lavi, pana vine una buna buna de la Italica.

Shtephy, savurez cu o deosebita placere placintelele tale imi lipseau tare struguri, n-am mai mancat cam de multisor

ieri am fost la mama, ca tot a fost sarbatoare, pana la urma am oprit si in parc, unde ne-am intalnit cu Ema zburlita si Vladut cuceritorul
cer scuze fetelor care ar fi dorit sa vina si ele si nu le-am anutat,dar a fost prea din scurt hotararea poate organizam maine un IOR, ce ziceti? Floricik, Many, Lili, Raluci, madame K si cine mai doreste

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Neata!

Pupici multi pentru Laura, admir vointa ta si eu cred ca de acum incolo se va vedea si la kg. Cred ca toate trecem prin perioade in care credem ca o luam razna, mai ales cele care sunteti asa de departe de casa.Nu inseamna ca nu ne iubim puiutii dar rutina asta ne omoara cateodata. E bine ca gasesti refugiu in ceva si rabdare multa.

Stephy- o placere sa te citesc

va las ca azi am program de facut Ketcup, cu gogosari de la tata din gradinba si muraturi.

O zi frumoasa tuturor

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

Citat:
citat din mesajul lui na_bo

Neata!

Pupici multi pentru Laura, admir vointa ta si eu cred ca de acum incolo se va vedea si la kg. Cred ca toate trecem prin perioade in care credem ca o luam razna, mai ales cele care sunteti asa de departe de casa.Nu inseamna ca nu ne iubim puiutii dar rutina asta ne omoara cateodata. E bine ca gasesti refugiu in ceva si rabdare multa.

Stephy- o placere sa te citesc

va las ca azi am program de facut Ketcup, cu gogosari de la tata din gradinba si muraturi.

Lavi- ma bucur mult ca esti mai bine, spor la pregatiri

O zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns broscuta_80 spune:

Shtephy ma intrebai cum am slabit. Reguli : fara prajeli, dulciuri. Nu se mananca dupa 18.00. Se prefera gratar sau fiert. Paine doar 2-3 felii pe zi. Mult ceai de papadie si ceai verde. Iar piesa de rezistenta: masaje cu vacuum de 2 ori pe saptamana .
Ramonika zici bine de echilibru. Probabil asta cauta creierul meu da' nu reuseam sa-I spun pe nume. Am multe adunate pe cap, certuri multe cu sotul si discutii de divort ( am plecat la mama cu copilul singura cu masina, l-am pus pe scaunul din fata l-am legat cu centura de siguranta ) plus deteriorarea mea fizica ( tzatze pana le genunchi si altele ). Sunt constienta ca oricum se va trezi noaptea si daca nu mai alaptez, dar am ajuns sa tip la ea si sa o fortez si mi-e clar ca am ajuns la un moment delicat...
Am vazut pozele cu zburlita si cavalerii Sa va fie de bine intalneala si la mai multeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Offf,Broscutza,Licuriciu,Ramonika, va imbratisez cu drag pe toate,si pt toate problemele si framantarile....
Sunt de acord cu cele spuse de Ramonika,trebuie gasit un echilibru,sfaturile de aici sunt grozave,dar,cateodata,poate nu sunt potrivite pentru oricine. Trebuie sa stim sa selectam ceea ce credem noi ca e bine...

Noi am facut analizele,astazi am fost la Synevo pt recoltat sange....offf,cat a ma plans,saracuta....Si nu de intepatura,cat de faptul ca o strangea de manuta si o storcea....sunt cu moralul la pamant Mi-a mai spus si asistenta ca e cam palida fata...in afara de asta,e si cam incercanata(de fapt,rosu-violet sub ochisori)

Am luat rezultatele sumarului de urina- o singura valoare este rea,si anume densitatea 1010 (normalul fiind 1015-1025). Cu toate ca mi-e rusine sa o fac din nou,tot la Diana vreau sa apelez pt o parere.... Voi suna si medicul de familie,dar ....mai are rost sa spun in cine am mai multa incredere?

Pt coprocitograma si rezultatele testului de sange,trebuie sa merg dupa-amiaza.... Cele pt virusul hepatitei B vor fi gata pe 20. Am niste emotii.....nu mai am liniste pana atunci...Nici nu are rost sa va mai spun cate scenarii,ganduri negre,pitici si toate alea ma bantuie....

Diana,daca ai timp si chef,imi spui,te rog,ce poate inseamna denitatea sub limita normala?

Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009

Poze Alexa Annabelle Denise
www.youtube.com/watch?v=mzOPlaMmkSg" target="_blank">Filmulet1
www.youtube.com/watch?v=nbjgqqH5BN8" target="_blank">Filmulet2
www.youtube.com/watch?v=JiHmBGr3F6I" target="_blank">Filmulet3

`Daca asteptam sa traim intr-o lume mai buna trebuie sa contribuim la crearea ei.`
Mahatma Ghandi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata dragi mamici!

Eu sunt la birou si frec o mare menta (scuzati limbajul colorat), inca ma simt in vacanta
Licurici, faci bine ce faci, chiar foarte bine. Eu zic ca este foarte important ca pielea sa se retraga si sa se duca toate depunerile. Apoi o sa vina si scaderea in greutate. Fiecare organism reactioneaza diferit si asta nu o putem schimba din pacate.
Eu nu am mai facut nimic, nici Tracy, nici alergat, am mancat imens in vacanta, o sa reincep in forta cand revin din tara. Vad ca inca ma incap hainele, la kg nici nu vreau sa ma uit

Broscutz, sunt sigura ca vei lua cea mai buna decizie pentru tine si pt fetita ta si toate fetele te vor sustine cum o fac de fiecare data

Apropos de mancare, am cumparat ieri niste biscuitei de la Holle care nu contin zahar sau alte balarii. Daca imi aduc aminte bine au in compozitie faina integrala, sirop de orez, banana deshidratata, unt si vitamina B1. Eu zic ca nu-i asa rau. Ce parere aveti?
Si ca tot zicea Simina ca tb sa-i dea fetei cate ceva intre mese. Personal, nu incurajez principiul asta nici macar la adulti insa daca tb ar fi ca optiune biscuiti din astia si acele discuri de orez expandat (cele pe care le cumpar eu sunt de la Hipp varinata bio) sau bucati de legume proaspete.

Trimit si mai revin!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

offff, a varsat...
i-am dat antibioticul la 11, iar acum la 12,15 a varsat, oare a varsat si medicamentul, trebuie sa il dau din nou?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
vezi ca cu doi mititei o sa fie si mai greu, daca n-ai ajutor...

in legatura cu alaptatul, eu am luat-o in pat cu mine, de asta mi-e mai usor. uneori noaptea nici nu mai stiu cand suge, cat, sunt intr-o stare de semi-somn, insa mi-e mult mai bine asa, chiar daca am invatat-o prost (cu mine in pat), insa la momentul de fatza mi-e mai bine asa. in plus nici nu mai incape in patut sa se suceasca de pe o parte pe alta...

si eu am luat-o de vreo doua luni in pat aproape toata noaptea-doarme la ea in patut doar primul somn pana la alaptat adica 21-24. Am cedat nervos, sa ma ridic de enspe ori sa o alaptez, sa o iau in brate ca plange si sa ma plimb cu ea prin camera. Si la noi nu mai incape ca lumea in patut , se foieste foarte mult si se loveste de peretii patutului. Asta noapte m-am trezit de la o bufnitura mare, se intorsese si daduse cu capul de peretele lateral al patutului, eu m-am speriat de numa ea nu a schitat nici un gest. Ma chinui de vreo cateva zile sa ii maresc intervalul de somn la ea in patut ,adica sa o pun si dupa primul alaptat la ea in patut, rezultatul: doarme vreo jumate de ora, si pe urma incepe foiala de pe la 1 noaptea deja tre sa o iau in pat cu mine ca se loveste de pat, se trezeste, se maraie. Cum o iau in pat, se mai foieste de cateva ori, se suceste si in final adoarme fara leganat, hatanat, plimbat.
Stiu ca cu doi va fi infinit mai greu, dar daca tot ma inham la drumul asta, vrem sa ii facem pe amandoi, ne chinuim mai mult acum, si peste cativa ani scapam de scutece, si trecem la noi etape. Pe urma vreau si eu sa imi caut ceva serios de munca, vreun job ca lumea, nu sa stau cateva luni, un an/doi de munca si iar maternitate, iar tatze matze..Acu sa le rezolv pe toate vreau. Sper sa rezistam psihic si financiar..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput