Prietene la bine si la greu - 51
Raspunsuri - Pagina 13
Ramonika spune:
daca tot a iesit tac-su cu Ruxi la plimbare, sa mai detaliez putin, ca am timp, deocamdata.
deci joi seara scriam aici ca are febra, apoi a adormit, dupa ce i-am dat nurofen si i-am facut frectie cu otet. primul lucru la care te gandesti cand are febra a rosu in gat sau raceala.
la 1 noaptea m-am trezit eu sa merg la buda si s-a trezit si Ruxi. era fierbinte, i-am luat temperatura, avea 39 cu 3. am zis ca "ce astept, sa faca 40?" asa ca am decis sa mergem la spitalul de copii, la urgente, cu gandul ca ma intorc inapoi acasa tot noaptea aia... cand colo, internare... imi luasem eu ceva lucruri la mine, dar foarte putine... i-au luat analize pe loc, i-au pus branula, a facut impachetari si bineinteles ca a urlat ca din gura de sarpe...
pe la 4 dimineata ne-am linistit si noi si ne-am culcat.
a doua zi ne-a preluat un doctor, doctorita la care mai fusesem eu era in concediu, insa si dr. asta era foarte bun. la consultatie a vazut putin rosu in gat, insa nu era si cu pete albe (deci fara infectie) si asa au vazut si cei de la ORL, ca dupa aia i-am facut consult si acolo.
asa ca dr. a aspus ca probabil e ceva viral si nu s-a grabit sa-i dea antibiotic. a spus ca in 2-3 zile trece de la sine febra, daca e ceva viral. insa fata tot facea febra, mai ales seara, noaptea urmatoare a facut 39 cu 2, asa ca a doua zi, cand a venit rezultatul de la urina (sumarul de urina), a vazut ca are piurie, asa ca a trecut-o pe antibiotic (cefort). celelalte analize toate erau bune, insa dr. se astepta sa iasa microb la urocultura.
si a trebuit sa stam pana astazi sa vina rezultatul la urocultura, sa vada antibiograma si sa vada daca continuam cu acest antibiotic sau cu altul. insa dupa cum ziceam in mesajul precedent, nu i-a iesit microb in urina... am repetat azi urocultura si rezultatul va veni vineri, mergem noi sa-l luam, sper sa iasa tot negativ, apoi repetam analiza de control peste o luna.
cam ciudata "infectia" asta pe tractul urinar, fara microb, o posibilitate ar fi sa fi fost de la problema aia cu labiile, cine stie.
cam asta e povestea. acum ma bag la recuperari.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laurairina13 spune:
Ma bucur sa te citesc Ramonika, deci pana la urma nici infectie urinara nu e. Ce bine!
Acum ma tot uitam dupa ce ai spus tu de coalescenta la labii, normal ca ma tot gandesc, oare a mea nu are??Am bagat un search pe gugle si bineinteles ca la poze nu imi da decat prostii
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Ramonika spune:
lauriciule - ma gandeam eu cand am scris de treaba asta, ca poate ii bag pitici cuiva...
nu prea stiu cum sa explic cum arata treaba asta, era o pielita in parte inferioara a putzei, unde e vaginul. eu am crezut ca e himenul insa n-a fost sa fie (ce sa fac, daca nu stiu cum arata un himen? ) deci in mod normal tre sa se vada bine intrarea in vagin, la ea era pielita asta trasa pe deasupra.
nu stiu daca e asa din nastere, sau s-au unit dupa. doctorita mi-a spus ca trebuie mereu curatata bine zona si unsa cu crema (de ex. de galbenele), ceea ce eu recunosc ca nu faceam, o ungeam mereu cu crema numai pe labiile mari, in interior nu, ma gandeam ca ii face rau, insa uite ca ar fi trebuit... de unde sa stiu? n-am mai auzit de asta in viata mea.
si ce iti spuneam ieri la telefon ca suspecteaza doctorul ca ar putea avea reflux vezicular, nu se mai confirma, daca i-a iesit urocultura negativa, asa ca am scapat...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laurairina13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramonika si ce iti spuneam ieri la telefon ca suspecteaza doctorul ca ar putea avea reflux vezicular, nu se mai confirma, daca i-a iesit urocultura negativa, asa ca am scapat... |
de asta m-am bucurat ca ai scapat de piticu alasi de tot ce insemna proceduri dupa.
Am cam inteles cum ai iecsplicat tu acolo cu pielita, cercetez cu prima ocazie cand schimb scutecu
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
raluci_b spune:
Ramonik - bine ati revenit, ma bucur ca sunteti acasa bine
referitor la discutiile despre papa la copii, ma seaca pe suflet "fiecare isi creste copilul asa cum stie/vrea" asa ca ....nu comentez
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2
monis5 spune:
Smara sa stii ca exact asa am patit si noi in vara. Am alaptat copilul la greu si cand a fost in stare sa pape, am bagat orez, banana, morcov.. de astea... O sa treaca, ti-au raspuns bine fetele. Auzi tu, virus sa treaca prin lapte . Asteptam vesti bune de la voi
Ramonika ce bine ca sunteti acasa! Imi pare bine ca nu ai venit totusi cu povesti horor de la spital (cum ma asteptam ) dar tare rau imi pare ca s-a chinuit pitica cu tratamente si analize. Recuperare usoara
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monis5 spune:
fetele, maine ma duc in Kiselef sa ne plimbam, ca vreau sa trec si pe la magazinul de lactate... ceva amatoare care dau Herastraul pt Kiselef?
many_bani spune:
Ramonika bine ca sunteti acasa, bine ca nu a fost ceva foarte grav, despre traume... alta poveste.
Smaranditza sper sa treaca repede si la voi. Ai grija sa va hidratati.
Nu va pot descrie cum s-a manifestat piticul cand a venit tati (lipsit 4 zile), chitaia, se invartea in loc, am ramas masca amandoi. La somn l-a calarit pe tati de gafaia iar cand a simtit ca nu mai poatea venit la mine si a adormit instant.
Este un deliciu sa incep ziua cu posturi de la Shtephy.
Lyly si la fata?
Ma bag la baitza sper sa mai revin.
mami de Vlad (29.10.2009)
broscuta_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 intrebare care cred ca ne roade pe multe: are cineva copil alaptat (care nu primeste decat solide si san) care doarme toata noaptea fara nici o trezire? Maria! Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
EU NU
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui broscuta_80
EU NU Mami de Iulia Emanuela 26.11.2009 |
eu am avut dar s-a terminat