Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Anda nu e bai de iese vreo mutatie, au rezolvare, avem atitea gravidutze de au reusit, asa ca curaj
Mirela eu nu am mancat niciodata inainte de analize, asa ca as recomanda sa faci la fel. Eu ieri am ajuns la ora 7 la spital, si a fost ok, nu era aglomerat si a fost f bine.
Felix azi e 18 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

adriana, intai tre sa ajung la uschi, sau ma duc la recoltari si stiu ele ce sa mi recolteze?

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

mirela intai iti recolteaza si uschi sta de vb cu tine dupa ce ies rezultatele, cel putin asa a fost in cazul meu

nu trebuie sa mananci inainte sa iti recolteze

cand vrei sa te duci la ea? din cate am inteles saptamana asta o sa plece din tara dar nu mai stiu exact perioada, stiu doar ca de luni o sa fie la spital

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

pai maine, trebuia azi, dar mi a fost greata dimi, am vomat si a trebuit sa manc ceva

o sa ma duc maine dimi
deci sa inteleg e un standard de analize care l stiu asistentele
se plateste ceva?

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brotacel83 spune:

buna, eu am facut analizele de trombofilie la medlife si la centrul medical matei basarab.nu cred sa ai nevoie de trimitere atata timp cat le platesti, poatedoar pt baza lor de date.
dragelor citeam presa si am vazut ca 2 bebelusi de la giulesti astazi sunt externati. sunt gemeni, Doamne ce o fi in sufletele parintilor, sa scape dintr-un infern ca ala.Dzeu sa-i ajute sa se faca bine si sa creasca sanatosi.
eu asazi incerc sa ajung la o eco, sper sa reusesc.va pup

mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui pricoapa

sara prietenei mele i-au cerut trimite de la medic altfel au spus ca nu le pot face. Acum nu stiu daca i-au zis doar ei asa. Ea a fost la synevo de la grozovici.

MTHFR A1298c homozigota, 2 sarcini oprite in evolutie 7 si 8 saptamani

Si eu tot la Grozovici am fost, si mie mi-au spus acelasi lucru, ca trebuie trimitere. Le-am spus ca stiu ca nu e nevoie de trimitere, ca dna. hematolog mi-ar fi dat, daca ar fi stiut ca imi trebuie, si atunci, fata de la receptie mi-a intins un formular pe care il completezi si semnezi, si mi-a spus sa scri pe el ce dr. m-a trimis la ei. Deci, in principiu, nu le trebuie trimiterea, vor doar sa stie cu ce hematolog am stat noi de vorba.

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Fetelor, si in legatura cu fact. XIII si gena PAI1, mi-a raspuns dna. dr. Uscatescu pe mail, si mi-a spus ca nu e nevoie sa fac si aceste analize, pt. ca, chiar de-ar iesi si ele pozitive, nu s-ar shimba datele problemei ( acelasi tratament as urma).

2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mirela nu este dna dr saptamina asta, a plecat de azi si revine luni.
Intrebi unde e hematologia, urci la etajul unu si mergi pe un colidor unde vei gasi un cabinet cu o placuta a dnei dr U. Acolo sunt mai multe asistente care recolteaza. le spui ca ai vb cu dna dr pe mail , e posibil sa te aibe pe o listuta si iti vor recolta sange la prima intrevedere. Abia dupa ce ies analizele astea vei discuta cu dna dr. Asa ca te poti duce maine sa recoltezi si sa te vezi cu dna dr saptamina viitoare, e perfect asa. Sa faci niste copii xerox dupa ultima eco si ce analize recente ai, va ramine acolo la asistente, pe baza lui si a analizelor ce le vor face, va sti dr U ce sa tratament sa iti dea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Buna, fetelor

Am inteles ca dna dr Uscatescu raspunde si la emailuri.Eu sunt din Timisoara si nu prea am sanse sa ajung la dumneaei la Fundeni si as dori sa trimit analizele de trombofilie pentru un sfat.
Imi puteti da si mie adresa de email, eventual pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Helooo, iata ca apar si iooo,

Floricicademac, supervestile! Tu fa acolo tratamentul care ti-e bun, lasa medicii cu parerile lor diverse!

Gabita ce grasan ai la purtator! Sa dea DD sa o tina tot asa pana la 40 de saptamani!

Maria, spor la injectat! Sa stii ca si pe tine te astept cu vesti bune de beta mare!

Denisa, am vazut si eu un pic din emisiunea aia, imi place nespus Simona Balanescu cu invitatii ei de prima mana!

MeAlex, unul dintre medicii care urmareste sarcini cu trombofilie este Catalin Haiduc dar nu se baga peste ceea ce spune hematologul. Eu as face analizele de trombofilie si cu ele, m-as prezenta la Fundeni sa le vada si dr. Uscatescu. Ea a ajutat multi bebici din mame trombofilice sa se nasca la termen si sanatosi. Apropos, o histeroscopie ti-ar fi iar de mare ajutor, un sept uterin provocand si el avorturi...

Sara fata. Eu stiu ca de la Fundeni ai venit cu sperante si incurajari! Un ceai "Somn linistit" ti-ar fi de mare ajutor, gasesti la plafar.

Mady, normal ca nu poti tine pasul cu noi, cu doi nazdravani care pun pariu ca te tin ocupata 24/24... Ma bucr ca mai treci, tu esti o dovada vie ca putem merge pana la capat cu rezultate foarte frumoase!

Sami, in legatura cu statul dupa ET eu una nu am reusit sa stau la orizontala. Nu m-am dus la serv dar am avut activitati usoare, gen plimbat, spalat o farfurie, facut o oala de papa. Daca ma punea careva sa zac in pat cred ca ma duceam la nebuni.

Mamutz, eu am preferat Synevo pentru ca au pachetele alea unde am calculat eu ca ies mai ieftin decat daca le fac pe bucati. Nu e musai sa te duci acolo daca ti-e peste mana, dr. Uscatescu citeste orice fel de analize.

Anda, exista tratament si poti duce o sarcina pana la capat. Chiar daca esti de departe, poti sa ii trimiti d-nei dr. Uscatescu analizele tale pe e-mail alaturi de un mic istoric al tau si iti va raspunde ce sa faci sa pregatesti corpul pentru bebe. Iti trimit imediat e-mailul dumneaei.

Simonia, cata vitamina C iei pe zi? Tratamentul tau suna ca al meu de dinainte de FIV. Succes!

Mire, e ghid pe prima pagina. Eu am papat de fiecare data cate un mic sendvis pentru ca nu aveam cum sa rezist namancata de la 4 dimineata pana la 7-8 cand ajungeam la recoltare. Bafta multa!

Aditule asa-i azi fac 18 saptamani. Unde o fi trecut timpul asta? Parca ieri vorbeam de analize si alte balarii.

Anna ma gandesc la tine.

Brotacela sunteti bine, da?

Alla

Aristicule, te lasai la urma ca sa te pupacesc bine si sa-ti spun ca durerile gen "andrea" se pot datora lipirii lipiciosilor. Eu zic ca e de bine! Baga odihna si plimbari cat sa nu te obosesti. Cand faci beta???

Felix 18 fix

Mergi la inceput