Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am si eu o intrebare, la med life nu se fac bine analizele genetice pt trombofilie? Am observat ca recomandati synevo, dar le fac si ei de la med life, nu ies bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Hello, fetele

Eu sunt din ograda aspirantelor optimiste, dar am venit si la voi ca se pare ca sunt oficial o aspiranta mutanta.
Pe scurt, chinuiala 3 ani si ceva sa concepem bebe, nereusit cu inseminari si tratament, reusit natural o data in octombrie 2009(sarcina oprita in evolutie la 6 saptamani), reusit iar natural in aprilie 2010(oprit in evolutie la aproape 9 saptamani).
Mi-am facut pachetele de la Synevo la inceputul lunii(profil trombofilie II+sindrom antifosfolipidic)si am primit rezultatele aproape integral. Proteina S are valoarea 54 pentru valori normale 55-140, iar factorul Leiden a iesit pozitiv heterozigot.
Mai astept rezultate pentru mutatia protrombinica si MTHFR, dar deja incep sa am raspunsuri la intrebari
Exista tratament pentru balariile astea, adica o sa pot duce o sarcina pana la capat?

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

am fost la dr. uscatescu, mi-a dat; femibion, omega 3 folowise, acid folic, aspenter, vit. c, magnevita, cate una pe zi.
aristica, e trist fara tine
va pe toate, si noile venite

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mamutz,sigur ca sunt bune si analizele de la Medlife...nu stiu sa spun de ce s-a inpamantenit ideea ca profilul de trombo s-ar face la Synevo...eu,de exemplu le-am facut la Centrul Medical Matei Basarab...si cred ca oricare din laboratoarele de pe rpima pagina sunt ok.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

anda, multe fete au reusit cu putin ajutor, termina analizele, si poate se termina ghinionul pentru tine

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

mamutz draguta cand le-am facut eu in vara, am cautat la ei pe site(Medlife) si nu am gasit gena MTHFR(probabil nu am cautat eu bine)si am preferat sa le fac la Synevo pe toate sa nu ma intep de doua ori cam acesta a fost criteriul meu de selectie a laboratorului.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

anda15 draguta sper sa nu stai prea mult in ograda aspirantelor si sa treci la odisee cat mai repede. Am cunoscut o mamica cu o fetita de 4 luni care a avut proteina S 38 , pe toata durata sarcini a facut fraxiparina, a nascut prin cezariana, copilul este sanatos si foarte frumos. Si ea a avut doua sarcini oprite din evolutie inainte de acesta sarcina. Deci se poate.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Fetele, multumesc de primire
Am tot citit pe aici de tratamente, de Clexane, Aspenter, etc.
Eu sunt din Timisoara si nu prea am cum sa ajung la dna dr. Uscatescu. Stiti un hematolog bun in Timisoara care imi poate da un tratament adecvat sau ginecologul va fi acela care va da tratamentul cand merg la el cu analizele?
Sper ca macar celelalte mutatii sa iasa ok ca-mi ajunge una si proteina S la limita
Saptamana asta am facut si cariotipul genetic impreuna cu sotul, acuma tremur si pentru rezultatul asta
Da bine macar ca exista posibilitatea sa aflam de ce se pierd sarcinile si cel mai important e ca exista tratament.

Mergi la inceput

Buna dimineata
anda15 draguta aveti un medic OLARU( TATA SI FIU)cel tanar ia urmarit sarcina fetei despre care ti-am spus. Daca este bun sau nu, nustiu sa-ti spun, dar tipa era foarte incantata de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

am si eu o intrebare
daca ma duc la uschi pt analize, tre sa fie pe nemancate si pana la ce ora tre sa ajung?
i am dat mail si m a chemat la ea

+21 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput