Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 4
felix76 spune:
Neata mutante dragute!
Anna pupfata puternica. Imi place ca te vad un pic mai bine, sper ca timpul sa atenueze durerea ta.
Aditule ma bucur ca ai ajuns la Uschi. E bine de stiut ca nu e d-na dr zilele astea. Ma voi duce si eu vineri pentru analize, recoltam si vedem saptamana viitoare ce zice dr. Sper sa nu fie coada mare vineri, daca nu e dr. la Fundeni...
Ruxi, intr-adevar e o meserie frumoasa cea de dascal, te distrage mult de la problemele tale compania copiilor.
Paulapor, sa dea DD sa vina copilasul cand va doriti voi!
Alla despre semintele de in, alaturi de ardeiul iute, pot da contractii deoarece cresc motilitatea atat a intestinului, de unde rezulta ca mergem la toilet fara sa ne chinuim, cat si a uterului. E una dintre plantele de evitat in sarcina. Mai bine apa multa si fructe. Eu am experimentat agitatia lui bebe de la niste gogosar un pic iute, sa fi vazut ce miscotea burta mea, am zis ca nu mai fac prostii ca cine stie ce se poate intampla.
Simonia, bafta la dr. Uscatescu. Sa vii cu vesti rezolvabile, da?
Pricoapa, apropos de factorul XIII, daca se trateaza tot cu clexane pe care oricum il facem in sarcina, cred ca nu mai are rost sa fac si eu analiza aia.
Brotacela, si creierii mei o mai iau pe ulei cateodata insa incerc sa ma canalizez pe lucruri pozitive si sa nu amplific gandirea negativa. Cica e normal in sarcina sa ne facem tot felul de ganduri. Am un noroc chior ca seara citesc doua pagini dintr-o carte si apoi adorm bustean pana la pi de ora 4:22
Samira
Tamitule, ce ai facut la dr de familie? Ti-a dat concediu medical?
Denisa esti in linie dreapta?
Petruta, ma bucr ca ti-am putut fi de folos.
Floricicademac, pe unde-mi umblii? Sunteti bine si tu si bebe, da???
Pup fetele,
Felix 17+
floaredemac spune:
Neata, fetelor! Va pup pe toate! Ieri am avut inca o ecografie, in sfarsit am ajuns si la medicul care mi-a urmarit prima sarcina reusita. De fapt eu am mers atunci (si acum) la 2 medici, unul aici in orasul meu -de rezerva in caz de urgente,sa zicem- si altul in alt oras. Asa intentionez sa fac si acum. Bebelul e bine mersi, dupa toate semnele, doar eu il suspectez de toate cele. Am vazut mugurii membrelor inferioare si superioare, am auzit din nou inimioara si m-am emotionat toata . Dr-ul a spus ca el ar lua doar aspirina si acid folic si 2-3 pastile de duphaston pe zi, fara restul (vit. c, femibion, omega 3 si arefam). Zice ca analiza progesteronului nu este chiar indicat sa o faci, ca poate avea valori foarte ciudate in sarcina - azi bine, maine prost, poimaine iar bine, iar sarcina sa mearga bine mersi inainte. Eu nu spun ca ii dau dreptate, doar ca m-a incurajat, dar voi lua in continuare si arefam vaginal, na! Plus restul pe care mi le-a recomandat d-na dr U.
Peste 3 saptamani voi face dublul test, poate va iesi aiurea din cauza varstei, dar... imi asum acest risc. Nu poate iesi chiar f aiurea daca totul e bine, varsta ar trebui sa influenteze dar nu chiar atat incat sa imi indice amnio.
M-am bucurat de-asemenea cand am auzit ca acest dr face cezariene la clinica particulara la care vreau sa merg sa nasc, sper sa nu considere ca sunt "cu risc" - politica acelei maternitati este sa refuze aceste cazuri, fiindca nu au sectie de terapie intensiva pt bebei.
Cam astea ar fi noutatile la noi, din fericire totul e bine. Astept rezultatul homocisteinei si ii voi trimite d-nei dr U toate hartiile scanate, sa vedem ce zice in legatura cu clexane.
Anna_leah, voi face modificarea dorita. Sunt in continuare alaturi de tine si te rog sa nu disperi si sa ai incredere in Cel de Sus.
Ruxandrada, apropo de profesie, ma laud ca si eu am predat un timp si mi-a placut, dar nu la clase atat de mari ci la prescolari si scolari mici. In plus, parintii mei au fost amandoi cadre didactice. E frumos, dar din pacate partea financiara m-a facut sa urmez alt drum pentru moment, cine stie pe viitor ce va mai fi. Profesia o am, ramane sa mai apara si alte motivatii in afara de multumirea spirituala, care din pacate nu tine de foame si nu plateste ratele. Nu mai insist, ca iar ma enervez pe guvernantii nostri!
Hai ca m-am lungiiiiit.....
9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
dangabriela spune:
Anna-leah nu stiu ce as putea sa spun, doar sa fii puternica, sa mergi mai departe si sigur DD va va rasplati cu minunea mult asteptata !
Eu sunt happy.Ieri am fost la eco.Una facuta asa de capul meu, pt ca va mai aduceti aminte la ultima eco imi spusese dr mea ca bebe e un pic mai mic de cat ar treb. Si surpriza: e f bine, ba chiar mai mare cu 2 zile, si mai mult decat atat mi-a scazut rezistenta pe arterele uterine, ceea ce e fff bine!!!! Stiu ca imi scrisese cineva ca e normal sa iasa valori mai mari la inceputul sarcinii si ca vor scadea dupa 20 de saptamani. Acum nu stiu daca o fi ca urmare a Fraxiparinei sau ar fi scazut oricum, dar nu mai conteaza important este ca suntem bine. Bebicul meu e grasunel , are deja 35o gr la 20 de saptamani, colul e lung si inchis. UUppyy , acum pot sta linistita pana la eco morfo de trim II.
Analize am facut din nou acum la 20 de saptamani ( hemoleucograma, glicemie, fier, urocultura , sumar urina) si o sa mai fac in trim III.
Desi iau multe vitamine ( Elevit, maltofer, magneziu, omega3, vitamina C) se pare ca am o usoara anemie cf analizelor, dar nu am nici un simptom.
Hai ma m-am itins.... ( daca scriu cam rar), dar promit sa fiu mai activa pe viitor.
Pupici tuturor mutantelor
Mutatia Factor Laiden heterozigot, gravi 20 sapt +]
paunas spune:
Poate suna stupid dar ma puteti lamuri:
-analizele trombo te ajuta doar la sustinerea unei sarcini deja obtinute sau(si) ajuta la implantarea outului?
maria81 spune:
pupici pentru toate muantele
m-am intors si eu din CO, de ieri am inceput injectarea cu diphereline
petruta mie dr. Albu mi-a zis sa fac clexane de 0.2 ml din prima zi de stimulare
anna_leah ..................nu am cuvinte
adrianaady multumesc pt informatiile legate de d-na Uscatescu, vineri vroiam sa merg la dansa dar o las pe altadata
ruxandra, felix, aristica
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
pricoapa spune:
buna fetelor!!!!!!
Prietena mea tocmai a descoperit ca are pe langa MTHFR heterozigote ambele gene si FACTOR XIII- heterozigot si PAI -heterozigot, si o sa vedem daca ii mai da si altceva pe langa clexane.
Felix daca totul merge bine nu are cred ca nici un sens sa o mai faci. Eu vreau sa le fac pe toate ca daca tot nu sunt insarcinata sa aflu cat mai multe.
Cum primesc un raspuns de la pritena mea va anunt
aristica spune:
Imi place ca a iesit soarele pe topicul asta
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
aristico,tu esti acasa sau la munci???
3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS
denisa220972 spune:
felix76 eph, daca nu apar alte complicatii sper ca la un 1 oct. sa incep, astazi mi-am aflat valoarea la homocisteina(12,66)
(saraca d-na Viorica) si astept acum email sa vad ce spune si
d-na dr. U.
adrianaady cum o dori DD si Maica Domnului, nu pot sa spun ca sunt foarte optimista, dar nici pe marginea butoiului, incerc sa fiu realista.
Aaaa sa nu uit (sunt tanara speranta)ieri am urmarit o emisiune foarte interesanta la TV, din toata emisiunea pe care am vazuto am retinut ca, stresul este unul dintre principali factori in sterilitate.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.