Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 21
denisa220972 spune:
adrianaady am protocol scurt din ziua 2-3, in functie de cum stabileste medicul cand sa-l incep, anul trecut am facut asa:
gonalF, decapertyl iar ca tratament am avut o intreaga lista:
magne B6,femibion,nidol,rutinoscorbin,aspirina, metypred,vit. C, utrogestan, duphaston. Banuiesc ca voi merge pe aceeasi schema fiindca am reactionat bine si nu am avut probleme, dar acum voi adauga si clexane(la rec. medicului).
Incepeam dimineata la ora 7 sa le inghit la diferenta de cel putin o ora fiindca nidolul cu rutinoscorbin nu se pupau
si a trebuit sa-mi fac schema cu orele si terminam la ore 21 cu utrogestanul.
Te-am facut praf si pulbere
,norocul meu ca sunt o tipa meticuloasa (de profesie economist)si am avut rabdare sa ma tin cu dinti de tratament si de ore. Nu le-am incurcat si nu le-am gresit![]()
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
adrianaadydraguta am vorbit in legatura cu cumpararea medicamentelor din ungaria in baza retetei eliberate din romania si mi-a spus ca se poate.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
adrianaady spune:
Mda si eu tot economist asa ca te inteleg.
Planul suna f bine,doar cu o mica obiectiune: nu iti fa singura progesteronul, faci galme dureroase, tre sa ai grija sa nu nimeresti vechea intepatura si tot asa![]()
adrianaady spune:
E f tare atunci, deci o sa pot lua merionalul de acolo si e super ieftin. multumesc tare mult denisa
dananagi spune:
buna dangabriela.pt hemoroid incearca cu hemorzon crema si supozitoare.folosestele impreuna.eu am avut dupa nastere.lam avut foarte mare si dureros,dar am scapat in 6 zile cu hemorzon.bafta si sanatate.
denisa220972 spune:
Deci Floricicademac este plecata? trebuie sa fac capitol nou.
gheveronica spune:
fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru.sotul meu a facut spermocultura si are streptococul hemolitic grupa b .a facut tratament cu antibiotic 10 zile dar la spermocultura de control a iesit iar cu streptococ,iar dr spune ca nu pot face fiv pana nu scapa de el.cat de grav este si ce efecte are streptococul ?dac stie cineva va rog ajutati-ma..
vera
trombofilia spune:
Pt modificari pe prima pagina va rog sa scrieti cu rosu in cadrul subiectului.
Cine doreste sa se ocupe de prima pag o rog sa trimita PM trombofiliei