Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -
Raspunsuri - Pagina 20
p@ulici spune:
Aristica e semn de bine, vine bebe. Mai stai pe ganduri? Fa-ti un test
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
aristica spune:
il fac maine
denisa - ce pregatesti?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
SARA_HS spune:
Aristica,esti de coma. N-ai visat si tu o Ioana, Maria, SARA ( P) ??
Daca ai tzatze si mai te si dor, o fi de bine!! Tu trebuie sa stii. Hai cu beta, ca ne tii pe jar!!
Ale mere se umfla si ma dor cu vreo 10 zile inainte de CM. Nu stiu de ce asa mult... Dar mie-mi convine, ca si eu duc lipsa de glande mamare, acu' arat si eu mai acatarii.
Slava Domnului ca n-a patit cracanata ceva. Vezi, de cracanata ce era, v-au furat-o!!
Denisa, ce coci tu pe-acolo?? Ce pui la cale? Zii-ne noua, daca nu-i spui consortului.
Floaredemac, despre nivelul prea mic de homocisteina nu se spune nimic de rau, deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. Probabil ai luat cam mult B6 si acid folic. Iei cumva doua magneB6 pe zi? Oricum, poate fi o chestie de moment, dar mai bine trimite-i mail si dnei. U. sa vezi ce zice...
Va pup.
Ma duc sa fac ceva de mancare, in 20' incepe Dinastia Tudorilor 

!!
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
adrianaady spune:
Denisa tinara speranta ca tine tot sa ai la casa omului
Multumesc ca te interesezi. Ia spune-mi si mie ce protocol ai si cu ce te injectezi? Si by the way ce pui la cale tu?
Floaredemac eu nu cred sa fie de rau, probabil tre ajustat putin tratamentul cu b-uri, atita tot.
Oricum relax sa nu stresam bebe.
Anda dna dr e plecata pina luni, deci e posibil sa intarzie cu raspunsul, dar va raspunde cu prima ocazie. Tu incepi sa iei linistita acid folic de 5, femibion si aspenter, ok? e f imp pt sarcina mica
Sara ia vit E primele 10 zile ale luni, este suficient. O sa vezi ca si femibionul are vit E, asa ca vei lua si de acolo restul luni.Uitai sa te intreb cite zile de abstinenta au cerut de la sanador pt spermograma?
Simonia tu parca intrebai de ce e endometrul tau mic parca. Pai posbili Vitex ( stiu de la o fata draga ca este un bun reglator hormonal, dar la unele actioneaza ca un fel de ac, ca o pauza mica de reglare,relaxare, etc). Posbil sa fi fost luna fara ovulatie ( citeam undeva ca ai zis ca ai ovulat, eu nu prea cred ca se poate sa ovulezi cu asa endometru). Mai poate fi si vitamina E, mai face figuri de gen uneori. Sau pur si simplu o mica dereglare dupa un fiv, si au am fost asa dupa fiv, aveam si un mic chistulet.
Aristica esti gravida si cu tatze si fara, asteptam maine confirmarea.
dangabriela spune:
Buna seara!! Pup toate mutantele cu burtici sau fara!
Fetelor, nu stiu daca ma incadrez on topic, dar chiar nu stiu ce sa mai fac! Dupa cateva zile de constipatie, m-am pricopsit cu un hemoroid, f dureros. Am folosit cuburi de gheata si o crema Hemosan ( pe baza de plante) dar nu da semne ca s-ar retrage.Stiti cumva alte remedii sau credeti ca e cazul sa merg la dr??

FVL heterozigot, 21 de saptamani 
denisa220972 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aristica il fac maine ![]() denisa - ce pregatesti? MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
Sa-l prind pe sot sa-i fac o injectie intramuscular, sa am pe cine face practica
Am fost la o asistenta si mi-a aratat astazi

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
p@ulici spune:
Dangabriela pentru hemoroizi ar fi bine sa mergi la medic, eu am avut dupa astere, dar faceam tratament pt picioare care a folosit si in 2-3 zile s-au retras.
Denisa dar ce injectii intramusculare vrei sa faci? Clexane se face subcutanat, in stratul de grasime si chiar nu e bine sa atingi muschi
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
denisa220972 spune:
SARA_HS daca ar stie el consortul ce vreau sa-i pregatesc
, si-ar lua bagajele si ar fugi la maicasa![]()
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
denisa220972 spune:
paulapor ntz
alea sunt floare la ureche, singura mi-am facut inhibarea si stimularea, progesteron vreau sa-mi fac singura![]()

p@ulici spune:
Denisa inteleg 
curajoasa fata.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut si numai vesti bune