Trombofilia o cauza a infertilitatii - 35 -

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

SARA_HS 3420 ft.(la un curs de 0,16ron)

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Helau! Pe unde umblasi azi, bre???
Tu stii despre forinti, ca deh.. ne aprovizionezi pe toate cu Femibion

---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda15

Sara multumesc, esti tare draguta
Sunt tare fericita ca am descoperit forumul Despre Copii, am descoperit balariile cu ajutorul vostru. Nici un doctor nu mi-a recomandat sa fac analizele de trombofilie, eu le-am facut din proprie initiativa dupa ce am citit pe aici

Si eu, abia acum vreo 2-3 luni am descoperit subiectul asta ( ca pe DC sunt mai veche), Dumnezeu stie cum!
Si ia uite ce mutanta fruntasa sunt!
Daca ma luam dupa dr., as fi pierdut, in mod cert, si urmatoarea sarcina, pt. ca eu, fara heparina, n-am nicio sansa.
Asa ca, Slava Domnului!

PS: sa ne spui si noua ce-ti va raspunde dna. dr., desi, eu sunt convinsa ca te va chema si la dansa, pt. analize.

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Normal ca o sa va spun. Dansa raspunde repede la emailuri sau dureaza cateva zile? Banuiesc ca e pana peste cap cu noi toate care-i cerem ajutorul

Mergi la inceput

Eu cred ca luni, cel tarziu, vei avea raspunsul.
Asta daca nu este plecata, dupa cum am inteles pe-aici pe forum...

When people frighten me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Fetelor, sunt in stare de soc: mi-a venit rezultatul la homocisteina si am 3,72, iar minim este 5!!!! Cand am facut la Fundeni aveam 13,9, acolo maximul este de 14 (la synevo 12). Ce sa mai inteleg, ca femibionul mi-o fi scazut-o atat de tare? Si e de bine sau de rau??? Va las sa "reflectati" pana luni, ca acusica plec si nu o sa am net deloc. Va doresc un weekend frumos!

9+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p@ulici spune:

Floaredemac nu te speria, e cam mic, e contrar de cum ar trebui sa fie la mutante, insa nu cred ca e un semnal de alarma. Pe net ai cautat?

Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare

Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica - eu nu stiu cum e cu homocisteina si ce arata ea, dar sper sa nu te streseze rezultatul asta in weekend

sara - am tate, fata draga! Si ma dor!...asa ca mergem maine sa facem beta, ca degeaba sunt eu linistita in timpul zilei, daca azi noapte am visat doua nume: "floaredemac, felix"....frateeeeeeeeeeeee, m-am trezit buimaca
Mai, deci daca visam un nume de fata, gen: Petronela ,o.k., uratel, dar macar era un nume de fata, nu un username de pe forum, ziceam si eu ca e un semn si aveam fata cu cel mai urat nume ever, dar asa, cum sa-i zic fiica-mi: Floaredemac! Pai cum o strig prin curte: maca-maca!
...ne-au furat-o pe cracanata -ne-a zis paznicul de la gradinita...macar nu ma mai gandesc c-a calcat-o vreo masina sau c-a fugit din cauza mancarii gatite de mine.

Am si eu o intrebare: Mi s-au marit sanii, umflat sfarcurile, ma dor pe laterale de la progesteron sau chiar e un semn demn de luat in seama cum ca avem parte de-o minune si-s gravida? Voi ce credeti?

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Aristico, e de bine! Doamne-ajuta!

R. 16 + ?
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui SARA_HS

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

SARA_HS 3420 ft.(la un curs de 0,16ron)

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Helau! Pe unde umblasi azi, bre???
Tu stii despre forinti, ca deh.. ne aprovizionezi pe toate cu Femibion

Breeeee astazi avuse-i treabama lovit harnicia de odata . Barbate-miu de azi dimineata sta cu ochi pe mine ca pe butelia statului, ma vede ca sunt preocupata cu ceva si nu stie ce o sa-l loveasca. Ma vede ca vin, plec si tot socotesc de zor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

adrianaady m-ai intrebat daca pot cumpara merional din ungaria cu reteta din romania? ma interesez , nustiu .
Scuze ca sunt tanara speranta si mai uit

Mergi la inceput