Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

LA MULTE LUNITE ALEX,RARES SI ANA!!!!!!

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Cuscra stai linistita,sunt convinsa ca nora mea tot ca o floare arata,nu mai sta trista .
Lasa ca-i creste iarasi... si sa vezi ce plete...si mai si...
Abia astept sa-i luam si noi motul lui Mihnea,ca sa pot sa-l tund.La spate e frumos,dar in fata ii tot intra in ochi.
pe mami si pe papusa

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

LA MULTI ANI Sonia de AdinusLa multe lunite Anei, lui Alexandros si Raresel!

Sa fiti sanatosi, dragilor, sa cresteti mari, ca cresteti frumos, sa va faceti oameni!

Pentru mamicile speciale un brat mare de flori!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

BRAVO, MIHA! Felicitari din suflet pentru sarcina!

Sa fie intr-un ceas bun, ma gandesc ca va doreati lucrul asta si ma bucur din suflet pentru voi.
Doamne ajuta!

Sarcina usoara si neaparat sa programezi o vizita la gine cat de curad.

Mergi la inceput

Eu sunt inca pe baricade , muncesc cica...
Revin mai pe seara, sper, dupa ce adoarme Banana.

Va pup si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Va salut, sunt eu Luto
Nu s-a prabusit avionul

Sonia la multi ani papusica draga. Mami, ne povestim cand revenim la noi acasa. Bafta la gradi si numai bucurii !

Kawa felicitariiiii, sunt sigura ca vei face alt copil superb ca Joshulica si se vor iubi si se vor pupa.
Abia astept sa-l vad pe sotu' tau cum croseteaza rochita de printesa din bezea ....pentru tort

Sarbatoritii minunati de ieri primesc cate doi pupici mari ca sa ne scuze de intarziere.

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Va salut, sunt eu Luto UN HAIDUC sau Picasoo.. ti-am dat bip!!!:D

Luto dear, hai zi-ne cum fu avionul?
Cum e acasa?

Va pup! Am vazut pozici cu voi zilele trecute si nu m-a lasat sa comentez...
Iti spun acum oricum: superb David si tu esti o fericita!

Editez sa o rog pe Luto sa nu imi zica despre avion, ci despre calatorie... impresii alea alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Ana, Rares si Alex mai aveti o luna pana la marele eveniment superb si exceptional. Ramanem antrenati cu petrecerea Isabelei si imbratisam toti dovleceii aniversati si mamicile din dotare.

La noi e bine, suntem la Brasov si azi plecam la Braila.
Copilul nu mai atinge pamantul cu picioarele ca e purtat numai pe brate. daca e pe jos si da cel mai mic semn ca s-ar dezechilibra, sar mainile mamei mele in aceeasi secunda sa-l prinda si vocea tatalui meu: aoleu baiatu'. Acest aoleu baiatu e ceva asa ca-n filmele acelea cu Cuk al Techilei, cand se batea si incerca sa tina si vaza super valoroasa sa nu se sparga.

Sunt draguti, ce sa le fac ? Repeta continuu ca e frumos si mama il scuipa sa nu-l deoache ....

Tatal meu care nu are niciun punct comun cu cresterea bebeluslior m-a intrebat delicat ca sa nu ma supere daca am sosete pt David ca daca e nevoie mergem sa cumparam.....ca nu are cum sa stea baiatu cu piciorusele goale.

Acum suntem cazati la o pensiune si cand intra David in baie, ei sar amandoi ca doua arcuri ....se vlovesc de tavan si cad ....si pleaca catre baie strigand si tipand ...aoleuuuu, nu cu piciorusele goale pe gresie, nu, nu ......si brusc e luat iar pe brate si carat pe la ferestre unde trec masini....

STIU, sunt doar 2 zile si mai stau, va mai povestesc daca vreti, daca nu....nu.Ii povestesc seara lu' Adi care lesina de ras si e fericit ca nu e cu noi, din acest punct de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ana, Rares si Alex mai aveti o luna pana la marele eveniment superb si exceptional. Ramanem antrenati cu petrecerea Isabelei si imbratisam toti dovleceii aniversati si mamicile din dotare.

La noi e bine, suntem la Brasov si azi plecam la Braila.
Copilul nu mai atinge pamantul cu picioarele ca e purtat numai pe brate. daca e pe jos si da cel mai mic semn ca s-ar dezechilibra, sar mainile mamei mele in aceeasi secunda sa-l prinda si vocea tatalui meu: aoleu baiatu'. Acest aoleu baiatu e ceva asa ca-n filmele acelea cu Cuk al Techilei, cand se batea si incerca sa tina si vaza super valoroasa sa nu se sparga.

Sunt draguti, ce sa le fac ? Repeta continuu ca e frumos si mama il scuipa sa nu-l deoache ....

Tatal meu care nu are niciun punct comun cu cresterea bebeluslior m-a intrebat delicat ca sa nu ma supere daca am sosete pt David ca daca e nevoie mergem sa cumparam.....ca nu are cum sa stea baiatu cu piciorusele goale.

Acum suntem cazati la o pensiune si cand intra David in baie, ei sar amandoi ca doua arcuri ....se vlovesc de tavan si cad ....si pleaca catre baie strigand si tipand ...aoleuuuu, nu cu piciorusele goale pe gresie, nu, nu ......si brusc e luat iar pe brate si carat pe la ferestre unde trec masini....

STIU, sunt doar 2 zile si mai stau, va mai povestesc daca vreti, daca nu....nu.Ii povestesc seara lu' Adi care lesina de ras si e fericit ca nu e cu noi, din acest punct de vedere.

Luto draga,vacanta placuta va doresc!Esti mortala cum povestesti.Cred ca ai tai parinti sunt in al noulea cer.Sa va bucurati din plin de aceste clipe.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ce veste minunata!!!

Miha ce m-am emotionat! Doamne ajuta! Sarcina usoara, luni frumoase si fericite! Si apoi o viata fericita plina de bucurii impreuna cu doua minuni

Fetelor, multumim mult de urari! Ce frumoase urari

Uram si noi fratiorilor de 16, Ana, Izabela si Rares la multe lunite si sa fie sanatosi!

Si

La multi ani Alexandra!

La multi ani Sonia!

Sa fiti fericite si sanatoase!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput