Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!
Raspunsuri - Pagina 21
kawaichan spune:
Pup si eu Mamarutza draga un pic cu intarziere dar cu mult, mult drag la multi ani pui scump,sa cresti lare si sanatoasa si sa te bucuri din plin de parintii tai deosebiti si ei de tine!
La multi ani Ana Maria Alexandra si Sonia!!!Sa cresteti mari,frumoase si sanatoase!
La multe lunite gasca vesela de 16-Ana,Alex si Rares! Pup cu drag puii si mamicile lor
kawaichan spune:
Va pup fetele,
Eu sunt confuza rau,de ieri ma tot holbez la niste teste de sarcina.Toate cu cate doo liniute cam sterse ce-i drept,de aia mai astept un pic sa vedem ce si cum.
Anomis mami,te imbratisez cu drag Mai am de sortat un pic la poze si le pun azi sau maine.Sunt cam obosita zilele astea( nu ca ar fi ceva nou:D) si n-am apucat nici macar sa scriu dupa party cum mi-am propus.
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kawaichan Va pup fetele, Eu sunt confuza rau,de ieri ma tot holbez la niste teste de sarcina.Toate cu cate doo liniute cam sterse ce-i drept,de aia mai astept un pic sa vedem ce si cum. Anomis mami,te imbratisez cu drag Mai am de sortat un pic la poze si le pun azi sau maine.Sunt cam obosita zilele astea( nu ca ar fi ceva nou:D) si n-am apucat nici macar sa scriu dupa party cum mi-am propus. Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009 |
Nu te mai holba mami ca e pozitiv. Felicitari! Ce m-am emotionat, zici ca eu sunt protagonista.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
aidaciolac spune:
citat din mesajul lui kawaichan Va pup fetele, Eu sunt confuza rau,de ieri ma tot holbez la niste teste de sarcina.Toate cu cate doo liniute cam sterse ce-i drept,de aia mai astept un pic sa vedem ce si cum. |
mary_07 spune:
citat din mesajul lui kawaichan Va pup fetele, Eu sunt confuza rau,de ieri ma tot holbez la niste teste de sarcina.Toate cu cate doo liniute cam sterse ce-i drept,de aia mai astept un pic sa vedem ce si cum. Anomis mami,te imbratisez cu drag Mai am de sortat un pic la poze si le pun azi sau maine.Sunt cam obosita zilele astea( nu ca ar fi ceva nou:D) si n-am apucat nici macar sa scriu dupa party cum mi-am propus. Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009 |
Felicitari Miha !
Io zic sa programezi deja o vizita pe la ginecolog. Te pup tare tare si ma bucur enorm pentru tine
Sarcina usoara !
O mai avem si pe Danagie cu bb la purtator
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
crocodana spune:
Kawa mami drag, ce-mi citira ochii? asa veste merita multe si o mare mare . Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun!!!!!!
Ma bucur tare tare pentru voi si zau ca mi faceti pofta!!Am tinut de curand in brate un baietel de 4 luni si nu imi venea sa cred ca Ama mea a fost asa!
Eu sunt un picut trista, am incercat aseara sa mai taiem din parul Amei si am cam dat-o in bara ca i-am luat la breton de zici ca-i pusesem castronul asa ca azi am fost nevoita sa o tund 1. Am taiat cat a stat pe olita si apoi un pic in cada ca isi cam pierduse rabdarea si picul ala a fost capac....acu chiar ca are mami Amiloi. Azi, la prima ei vizita la coafor, s-a coafat cu masina din pacate!!!
lali, foarte frumos ai vorbit despre ce ar trebui sa insemne educatoarea pentru dovleceii nostri!
vik si eu ma gandeasc sincer sa o duc la o cresa, tot asa cateva ore si tot din primavara, daca gasesc cresa.....eu nu imi imaginam sa nu incep anul acesta universitar dar uite ca se poate [plang]...nu am solutie. Marturisesc ca mi-as dorit macar cateva ore pe zi sa ma duc la facultate. Mi-e dor de activitate, de conferinte, de tot.......voi v-ati intors deja sau sunteti in deplasare?nu mai retin....
meli, miha, diamar nu mai retin daca v-am urat sau nu un inceput frumos de gradi, multi prieteni si activitati provocatoare!!!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
suede spune:
Miha FELICITARI!!!!!
Sa dea Dumnezeu sa ai sarcina usoara si o surioara micului gimnast.Sau vrei fratior?Important e sa fie sanatos.
Fetelor,eu imi doresc un alt bebe,dar este asa de complicat cand ma gandesc...si asa mi-e greu cu Mihnea,ce ma fac cu inca un pui mic???
Sa vad cand prind curaj...
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
crocodana spune:
La multi ani Sonia, soimita noastra!
La multi ani Ioana!
Sa cresteti frumos, sa aveti noroc si sa va bucurati parintii!
Imbratisam cu drag si dovleceii ce luniverseaza azi 11 luni! Ana, Alex si Rares!
Mami de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!
Dana15 spune:
Mihaaaaaaaa!!! te pup mami!!!! yuhuuuu! doamne ajuta!!!
vai ce veste minunata!
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
suede spune:
LA MULTI ANI IOANA!!!!!!
LA MULTI ANI SONIA!!!!!!!
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009