Dovlecei in sarbatoare *192* LMA Ioana si Sonia!!!
Raspunsuri - Pagina 20
mary_07 spune:
Buna dimineata!
Va multumesc din suflet pentru gandurile bune
Anomis te ,din pacate nu am inca poze cu bobocelul meu de gradinita . Am una pe telefon cu el "echipat" dar nu-mi merge cablul sa o bag pe laptop .
Mancarica isi aduce fiecare copil de acasa si acolo mananca toti odata .
Azi ,dupa ce l-am dezbracat si l-am incaltat in papucii de stat in clasa, a mers direct la copii fara macar sa se mai uite in spate macar bine ca nu a mai plans dupa mine,pupicul i-l dau eu cand ma duc dupa el.
La multi ani Ioana si Sonia! Sa cresteti mari si sanatoase si sa le aduceti parinitlor numai bucurii !
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
vik-cj spune:
BUna dimineata fete dragi!
La multi ani Ioana Maria Alexandra! La multi ani Sonia! Sa cresteti mari sanatoase si norocoase si sa va bucurati parintii!
Acum dupa ce au trecut emotiile pot si eu sa raspund fetelor dragi:
Aida...esti extraordinara. Pe bune acum...si Isabela a incasata niste busituri dar nu m-am gandit sa ii cumpar casca...acum ma gadesc f serios la asta. Merci de link!
Diamar...fetele au dreptate. Daca educatoarea nu are rabdare cu copii pai atunci cine sa aiba? E esential sa gasesti o educatoare dedicata nu una care sa iti spuna ca e copilul energic...foarte bine! Asa si trebuie sa fie! Doar nu e bibelou sa stea acolo unde il pui. Eu as schimba gradinita!
Si apropos de asta...fetelor...voi v-ati gandit pe la ce varsta ii veti duce pe puiuti a cresa/gradinita? Ca pe mine tare ma bate gandul sa o dau din martie macar 4 ore la cresa/gradi...Isabela e innebunita dupa copii...plange cind o iau din parculet de la amicii ei.
Liliana draga...sper ca Raducu si-a revenit si apreciaza iar papica de la mamica lui...mie mi-e asa de jale cand ma gandesc ca mai aveam lapte si nu am mai putut-o alapta.
Dana...tu esti o persoana deosebita. Normal ca toate ne-am gandit cu drag la tine!
Mely...ai baiat mare...la gradi deja! Bine ca s-a adaptat usor!
Inainte de a pleca va las o mare, aburinda, cu lapte si va doresc o zi minunata!
de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela
aidaciolac spune:
'neata!
diamar pai deja vroia plasa mai ce bastoane ii dadeam pe carca sa imi zica asa in fata si mai ales ca asteapta.
Eu si in spital am mers pe principiul cine are grija de Emma primeste si la fiecare sfarsit de cura fiecare primea ceva desi nu astepta nimeni. Mai ales ca am fost socata la prima cura ce dedicate si dragute asistentele si cata grija , cate ture faceau noaptea la perfuzii desi eu nu dormeam ... pai la oameni din astia merita sa le dai nu la ... refuz sa ma exprim ca cine stie ce iese ... si ma enervez de dimineata.
Auzi vei vedea tu cum merge in primul an si in al doailea faci transfer daca nu iti convine. sa treaca grijile si supararea
... vai Erik muta mobila prin casa
mary_07 spune:
Diamar,imi pare tare rau de situatia de la gradinita ; eu,daca as fi in situatia ta,daca nu l-as putea muta la alta gradi ,nu l-as mai duce deloc. Decat sa i se vorbeasca zilnic urat si sa i se aduca tot felul de jigniri ( eu pentru astea sunt in stare de ...multe ; nu accept ca eu sa cresc 3 ani un copil cat de frumos si de bine pot si sa vina una si sa mi-l faca in toate felurile),mai bine acasa. Plus ca ar putea bietul de el sa prinda o oarecare ura de gradi numai din cauza unei astfel de persoane...
Te pup si Doamne ajuta sa iei cea mai buna decizie
Razvi deja baga somn,s-a trezit la 7. Sunt libera ca pasarea cerului
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
miha74 spune:
Neatza!
ma bag si eu la discutia despre gradinita, mai ales ca si Matei este mai nou "gradinar"
Initial am zis ca il lasam sa si doarma acolo, gradinita fiind cu program prelungit si cu masa, avand si bucatarie, dar ne-am razgandit, si il luam la pranz. Dupa ce luni si marti a fost OK, desi nu a mancat nimic, zicand ca e bleaahhhhh, nu stiu de ce...
Miercuri l-a luat sotul inainte de masa de pranz, adica la ora 12, si era plans
astazi m-a sunat, ca el e se ocupa de dus si luat de la gradi, ca dupa ce l-a schimbat a inceput sa planga, de i s-a rupt sufletul. Dar a venit educatoarea si l-a luat si i-a zis sa plece ca se ocupa ea. Se plangea la greu in clasa, si banuiesc ca aceasta atmoisfera l-a facut sa planga si el.
despre educatoare nu ma pot pronunta inca, intrucat sunt cam debordate si nu prea am putut sta de vorba cu ele. Sunt cam multi in clasa, adica vreo 20, si ele doar 2.
Nu va zic cum sunt acum....am un mare gol in suflet si nu ma pot gandi decat la el, ce o face, daca mai plange... de abia astept sa se faca 12 sa mearga sa il ia.
asat mi-a rascolit amintirile despre primele doua luni de gradi ale Laurei, ea ramanea plangand acolo, iar eu plecam plangand pe strada. E GROAZNIC! atunci nu aveam incotro, dar acum ma gandesc sa il retrag...ca mi se rupe sufletul eu sa stau acasa, si el sa planga acolo.
offf, offf, mai, mai!
miha74 spune:
dana- genunchi aspri si batatoriti am avut si noi, dar dupa ce s-a ridicat in picioare si-au revenit.
eu inca o alaptez pe Iris, seara si dimineata obligatoriu, si mai primeste cate un bonus la pranz ca sa adoarma. Nu cere in restul zilei, pentru ca nu i-am dat decat in dormitor, asa ca nu ma dezbraca cand suntem in vizita sau in alt loc din casa
Va zic asta ca am o amica al carei baiat cum o prinde ca sta jos, cum ii ridica tricoul/bluza sa ajunga la tzitzi.
inac nu avem gravidutze cu bb2????
Luto- cum merge treaba? ai inceput sa prestezi pentru bb2, stiu ca tu erai hotarata.
miha74 spune:
urez si eu sarbatoritilor de 16, fie ca fac un anisor sau 11 luni:
sa fie sanatosi, papaciosi si cuminciosi!
ies cu Iris afara sa profitam de ziua frumoasa, si poate trece timpul mai repede.
Zi mirobolanta!
mary_07 spune:
Miha te pup mamico,stiu ce e in sufletul tau...
Si Alex s-a apucat de plans cand i-a vazut pe ceilalti copii ca plang. Mi-a placut de educatoare ca ii lua in brate si incerca sa-i linisteasca.
Il pupam pe Mateias,sa se obisnuiasca repede la gradi si sa-i placa
Si legat de tv la gradi,ca se discuta zilele trecute...la noi au un calculator in clasa si le pun pe el desene cu povesti (gen Scufita Rosie sau Alba ca Zapada). Mi-a zis educatoarea ca asa se linistesc unii copii care plang dupa mame.Ii lasa 15 minute sa se calmeze apoi incep alte activitati.
Azi chiar am vazut cum un copil (care zilnic plansese dupa mama lui) a intrat azi fara probleme cand i-a spus educatoarea ca le pune nu stiu ce poveste.
In clasa la Alex sunt 19 inscrisi dar n-am vazut pana acum mai multi de 10-12 copii.
Alex & Razvi
_
kawaichan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 inac nu avem gravidutze cu bb2???? Miha, mami fericita de Iris-Teodora (7.09.2009), Matei-Andrei (16.01.2008) si Laura-Ioana (30.09.1997) "Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn) |
Ba da,este Iulika noastra draga cu burtik de 15 sapt.
Si mai stiu pe cineva cu cozonacel la cuptor.Ia sa vedem daca ghicesti cine-i
Mihaela,mami de Joshua scump si drag 09.09.2009