Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
Lorich spune:
Mai, pe ala parca scrie ca se poate lua si vaginal si oral; eu am luat initial vaginal, seara (ca dimi n-as fi putut), apoi doar oral, ca m-a dat o urata de candida; n-am murit :)
Ficatul chiar daca e afectat se regeneraaza repede, analizele hepatice mi-au iesit ff bune. In fine...
La multi ani Roxx!!! sanatate, fericire, iubire si bebe frumos, sanatos si la termen!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
22+
vas spune:
Irinuka, si eu ma simteam in siguranta cu centura dar acum ma doare burtica.
O sa incerc cum spunea Ciudatica, sa ma bag pe sub, si partea de jos sa nu mai fie pe burtica.
Andri, eu acum am fost la medicul de familie. I-am spus de utrogestan, iau trei pe zi vaginal. Mi-a zis ca e foarte mult. Ce sa mai cred?
Inaioana si eu vreau reteta de gogosi.
Tunde, ce frumos e la voi.
Mi-am dus printesa la gradi, a fost tare fericita, a ramas fara probleme.
E la sectia maghiara si sunt doar 12 copii si e liniste,are timp educatoare sa se ocupe de ei. Ii place tare mult acolo.
Andreea , mamica Elizei
13.05.2007
poze2
bebelicu
bebelusi spune:
Irinuka eu va sfatuiesc sa folositi biberoane si tetine Avent, sunt mai tari si bebe nu refuza apoi sanul. Lapte praf nu va sfatuiesc sa tineti in casa, ca daca il aveti veti ceda la primul plans al copilului si ii veti da lapte praf. Daca vreti totusi sa va recomand ceva, recomand lapte TOPFER
Irinuka balansoarul e foarte util, spun asta din recomandarea fetelor de la odiseea lui Vlad, noi nu am avut ca nu ne-am permis
Foxy sa te faci bine repede
Shine cum mai esti cu raceala?
Monika si eu folosesc Lactacyd, si sunt foarte multumita desi eu am mari probleme cu iritatiile, dintotdeauna, nu de acum
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelusi spune:
La multi ani Roxx!!!!!!!!!
Fetelor eu azi ma duc la control, sper sa vin cu vestea despre sexul bebelului

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 21 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
bebelu86 spune:
Patricia bafta multa. tinem pumnii stransi sa fie bine 

Irina si tie la fel. nu mai stiu dc am zis sau nu 
sa ne zici k ai scapat de placenta joasa 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
ziki spune:
Hello, fetelor!!!
mi-a fost dor de voi zilele astea, dar de sambata am stat in pat, cu o raceala crunta... 
abia azi sunt om.. duminica si ieri am dormit incontinuu, iar azi sunt fresh ca s-a transformat "tati" in "panoramix" si m-a facut bine, saracutul...
ma duc sa vad ce ati mai scris, ca am de citit in urma, nu gluma! 
va doresc o zi frumoasa si sa aud numai de bine! 
sanziana mami de flavia si
cu felix
de 16+
trib
inaioana spune:
Reteta de gogosi bune rau,pufoase, rapide de tot, se intoc singure in tigaie:
200gr iaurt se amesteca cu un ou si peste mehlemul asta se pun 150 gr faina. Se amesteca bine bine. Se pune ulei la incins.Cand el s-a incins, se adauga peste aluat o lingurita de praf de copt. Se amesteca iar bine bine si se pun cu lingurita in ulei gogosile. Aluatul e moale, ele se rotunjesc in timp ce se prajesc. Cand sunt rumenite se scot pe hartie absorbanta. Se servesc pudrate cu zahar (aluatul nu are zahar in el).Se pot servi si cu sirop de ciocolata si frisca sau combinatii de inghetata, frisca, creme.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
bebelu86 spune:
Ina cred k fac si eu azi![]()
ca se fac reepde..
ce ma mai chinuiam eu cu aluatu, dai si framanta, lasa la crescut, dupa da-le forma..iar lasa la crescut..imi lua o zi intreaga...
sarna pt reteta 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
24+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!