Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (65)
Raspunsuri - Pagina 14
djlaura01 spune:
andri31 tu cum iei utrogestanul?ca mie dr mi-a zis sa il iau oral,desi pe prospect scrie ca se ia vaginal, mie frica ,ca le iau aiurea 

djlaurao1
13+
andri31 spune:
eu in afara de elevit si utrogestan altceva nu mai iau
pana la 12s am luat si euthyrox , duphaston si ac. folic .... dar de atunci ... doar astea 2...
astazi imi fac si eu vinetele pt al iarna... 
mami
18+
Amalia
lumina si putere
bebe dulce
andri31 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui djlaura01 andri31 tu cum iei utrogestanul?ca mie dr mi-a zis sa il iau oral,desi pe prospect scrie ca se ia vaginal, mie frica ,ca le iau aiurea ![]() ![]() djlaurao1 13+ |
vaginal dar nu impins pana-n gat (ca nu trebuie zgarmat akolo)... asa.. normal ...
mami
18+
Amalialumina si putere
bebe dulce
ciudatica spune:
'Neata fetelor!
Eu centura o prind intai si apoi ma bag printre cele doua benzi, practic numai partea de sus ramane deasupra... in fine, nu stiu daca ma explic cum trebuie... dar am incercat.![]()
Voi cum stati cu somnul? Eu ma invart de pe o parte pe alta toata noaptea, ba imi amortesc picioarele, ba mainile... Offf, si cand ma gandesc cat mai e...

tierry pana la urma cum a fost cu inflamatia? Te intreb ca tocmai am patit ceva similar si nu stiu ce sa fac. Doctora mi-a recomandat sa-mi refac analizele, pe care doar ce le-am facut acu' 2 saptamani 
Ca vorbeati de cumparaturi, nici noi nu ne-am apucat inca, dar am facut o lista in favorites
. Cu atatea analize, nici nu prea ne-au mai ramas banuti... Speram sa gasim ceva oferte la targ
O zi minunata va doresc! 

23+ 
djlaura01 spune:
mie mia zis sa le iau oral,dar pe prospect scrie vaginal,ce drac o fi in capul lui?
djlaurao1
13+
dangabriela spune:
Buna dimineata!!
Sunt tare happy.Ieri am fost la eco.Una facuta asa de capul meu, pt ca va mai aduceti aminte la ultima eco imi spusese dr mea ca bebe e un pic mai mic de cat ar treb. Si surpriza: e f bine, ba chiar mai mare cu 2 zile, si mai mult decat atat mi-a scazut rezistenta pe arterele uterine, ceea ce e fff bine!!!! Bebicul meu e grasunel , are deja 35o gr la 20 de saptamani, colul e lung si inchis. UUppyy , acum pot sta linistita pana la eco morfo de trim II.
Despre cumparaturi, inca nu am luat nimic, am zis ca e un pic prea devreme, dar treb sa incep sa-mi organizez lista.
Analize am facut din nou acum la 20 de saptamani ( hemoleucograma, glicemie, fier, urocultura , sumar urina) si o sa mai fac in trim III.
Desi iau multe vitamine ( Elevit, maltofer, magneziu, omega3, vitamina C) se pare ca am o usoara anemie cf analizelor, dar nu am nici un simptom. Apropo de tensiune, dr mea a zis ca 90 cu 60 e o tensiune fff buna, ca in sarcina e mult mai periculos sa ai tensiune mare ( poti face eclampsie).
Bebelu86, ametelile pot fi si din lipsa de calciu, dar stiu ca nu se prescrie in sarcina, dar incearca sa mananci oua( zilnic) si cel putin un litru lapte zilnic.
Hai ma m-am itins.... ( daca scriu cam rar), dar promit sa fiu mai activa pe viitor.
Pupici tuturor 

Mutatia Factor Laiden heterozigot, gravi 20 sapt +]
Lorich spune:
Dangabriela imi pare asa de bine ca vii cu vesti bune!!!
Poftim la
cu croissante
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca
22+
inaioana spune:
Djlaura...schimba dr, pe bune. Utrogestanul se administreaza vaginal, s-a mai discutat despre asta, altfel iti faci praf ficatul inutil si nici nu ajunge unde trebuie in cantitate suficienta. Las la o parte faptul ca dupa 12 saptamani, placenta produce singura progesteron si, de regula, nu mai este nevoie de administrare suplimentara, e inutila.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
mirela2 spune:
neata fetelor
o zi buna avem
eu m am trezit cu fundu n sus
stau si urmaresc fiecare miscare a puilor
de aseara de cand cu stranutul ala, parca am devenit si mai paranoica
offf, cat mai e pana la iarna

+21 
si mami de Vlad (12.12.1999)