FIV Europa (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Multumim Brunadia , asteptam sa ne dai vestea cat mai repede...
Apropo voi v-ati facut injectiile singure, cum e v-ati descurcat doare tare, cum e ?

Mergi la inceput

Adijio dar tu de ce ai prednison, suprefact..ca tratament, iar eu iau altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

melisa eu am avut o asistenta care venea acasa sa mi faca injectiile..nu dor!
cat despre protocol , nu e regula sa fie toate la fel!
fiecarei persoane i se potriveste un anume tip de tratament..
bafta fetelor!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Melisa, protocolul se individualizeaza in functie de diagnosticul de infertilitate- eu am PCOS. Prednison iau in loc de aprednisolon ( nu am gasit in Ro exact aprednisolon- prednisonul e cam acelasi lucru). Injectiile mi le fac singura - si din experientele anterioare nu dor deloc ( sau ma rog, inteapa putin..)
Acum , principala mea problema e cum sa fac cu fiola de suprefact de 5,5ml, care ar trebui sa o port deschisa pana la Brasov , apoi la Bucuresti si apoi pe avion la Viena...- cum sa fac sa nu se verse ?>>>

Mergi la inceput

Pai de ce sa o porti deschisa?

Mergi la inceput

Fetelor la mine e totul aiurea luna asta, mie de obicei inainte de ciclu am 2 zile scurgeri de ceva maroniu.
Insa luna asta nu mai inteleg nimic.Cei de la wunsch mi-au dat niste ovule sa le folosesc, si le-am luat din noaptea in care am stat acolo.A doua zi m-am trezit cu o picatura rozalie, era amestecata cu un praf alb de la ovule...na am crezut ca gata mi-a venit ciclul, a treia zi la fel...doar cateva picaturi si alea rozalii si tot amestecate cu praf de la ovule , pt ca seara eu imi introduceam ovulele.
Azi la fel, insa eu asteptam sa fie mai rosu pronuntat ca sa consider ca de azi ar fii poate prima zi de ciclu si ca poate celelelate 2 zile or fii fost zilele de scurgeri maronii dar datorita ovulelor si-au schimbat culoarea....

Eu ar trebui sa fac analizele FSH si E2 in ziua 2 a ciclului, iar eu nu mai stiu care este ziua 2 de ciclu daca la mine numai a picurat f putin astea 2 zile si inca nu am ciclu rosu inchis cum era de obicei si mai mult cantitativ....ce ma fac?

Mergi la inceput

Melisa, prima zi de ciclu se considera cea in care ai sangerare abundenta, cu sange rosu. Picaturile rozalii si scurgerile maronii nu se iau in calcul.Mai asteapta.Ovulele nu pot deregla ciclul.

Mergi la inceput

Multumesc adijo.
Si pe tine te-au pus sa repeti in ziua a 2 a a ciclului FSH si E2?...De obicei se schimba...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Arina te imbratisez si imi pare nespus de rau ca nu a fost sa fie de data aceasta. Cred ca ati luat o decizie inteleapta si abia astept sa ne anunti ca esti gravi natural.

Bruni iti tin pumnii sa se cuibareasca bine cei doi embrionasi timp de 9 luni.

Melisa suprefactul tau nu e la flacon ca cele de penicilina. nu are dop de cauciuc pe care il intepi tu cu acul si extragi continutul. eu asa l-am avut si nu se varsa. bafta multa

Sisipisi imi pare rau de tatal tau. bafta multa la fiv

bafta multa fetelor in focuri

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

[url=http://www.diaet-ticker.de] www.ketoforum.de/diet-ticker/pic/weight_loss/87240/.png" border="0"> [/url]
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Uf, sunt aeriana total!!! Elenada ai dreptate: suprefactul e in flacon cu dop! Nu stiu de ce stiam eu ca e in fiola de sticla la care ii spargi varful. Si inca nu am inceput sa ma indop cu hormoni.... oare ce va fi in capul meu atunci...?
Melisaeu am verificat hormoni in ziua a2a 2 luni consecutiv inainte sa incep . Acum mai trebuie sa veric doar prolactina, restul nu.

Mergi la inceput