FIV Europa (34)
Raspunsuri - Pagina 6
Arina21 spune:
Melisa, bine-ai venit de la Wunsch si sper sa fie cu noroc!
TSH si E2 trebuie sa fie OK in luna in care incepi procedura, de aia ti le-a mai dat sa le faci o data. Sunt analize care pot varia de la o luna la alta si trebuie verificate.
Bafta sa-ti treaca si balariile vaginale.
Succes,
Arina
Mona40 spune:
Buna fete dragi,
Ce mai faceti?
Postez si aici pentru ca sunt necajita..
Daca ma mai tineti minte, am avut si eu vreo 4 "aventuri " cu fiv...nereusite...
Tocmai am descoprit o posibila cauza...
Spermocultura a iesit nu pre buna..
Streptococ hemolitic si stafilococ ...ceva...
in plus morfologie buna de 5%...si un usor variocel...
Asta avem cu asta am defilat...si eu am facut ca fraiera 4 fiv-uri..
off doctorii astia...se pare ca pentru ei asta nu e o prob
Va urez multa sanatate si sa auzim de bine
brunadria spune:
melisa deja ai facut pasul principal, esti in linie dreapta ! sa ti iasa toate bine sa poti da startul!
mona imi pare rau ...vezi poate poate se mai poate face ceva...
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
adijo spune:
Mona , imi pare rau ca spermocultura nu e ok , dar partea buna e ca astfel de infectii se trateaza usor - de cele mai multe ori nici nu influenteaza fertilitatea- mai problematica e partea cu morfologia... . Dar nu inteleg, morfologia proasta a spermatozoizilor nu a aparut la celelalte spermograme? ( banuiesc ca ininte de Fiv-uri ati mai facut spermograme?)
Eu maine incep injectarea cu suprefact.In rest ma simt un pic cam agitata si nu prea pot sa dorm noaptea - cred ca de la prednison( am inteles ca ar avea astfel de efecte secundare), si chiar coincide perioada de cand am insomnii cu cea de cand am inceput sa iau prednison.
brunadria spune:
adijo bafta la injectat! sa fie intr un ceas bun!
iti tin pumnii stransi
melisa28 spune:
Adijio mi-a dat asa, euvoi incepe stimularea pe 2octombrie:
Primosiston 3 pe zi
Pregnativ 2 pe zi
Aprednislon 1/2 dimineatza si 1 tableta seara
Fostimol si scrie 2 inn dreptul lor
Merional le i-au doar 2 zile 7 si 8
Vroiam sa va intreb tratmentul se tine al frigider am tot citit asta la voi, desi cand am venit cu el l-am adus in poseta:)
adijo spune:
Melisa, da merionalul si fostimolul se tin in frigider. primosistonul , aprednisolonul si vitaminele( pregnavit) nu. Stai linistita , si eu din Ungaria pana acasa le-am tinut in poseta... eu pe 4 oct voi fi la Viena. Tu cand trebuie sa mergi?
melisa28 spune:
Eu abia 2 octombrie incep tratamentul si al ei m-au chemat pe 23, pana atunci tu esti deja acasa sper ca cu bebitzul in burtica deja...
brunadria spune:
aici de la farmacie iti da un saculet izotermic cu o o baterie de gheata pt injectii si medicamentele ce trebuiesc tinute la rece..
melisa , adijo bafta fetelor