BIOGENESIS FERTILITY CENTER(20)
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
ale imi pare tare rau .. putere si curaj sa mergi mai departe! vine si randul nostru, nu ti pierde speranta!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
goggy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paunas multumesc[red] goggy[/red]-cum procedeaza cu CM? ptr nu toate fetele au cm in aceelasi timp? se face pe cm natural sau se induce? succes fetelor |
Daca cm se potriveste cu socoteala, se face pe natural, daca nu, se 'programeaza' cu ajutorul anticonceptionalelor, asta fiind cazul cel mai frecvent.
Adica poti primi cateva zile anticonceptionale, in asa fel incat cm sa iti vina la o anumita data, imediat dupa ce le intrerupi, moment in care vei incepe tratamentul. Nu e mare scofala, nu te afecteaza cu absolut nimic treaba asta.
33+ cu
goggy spune:
Ale, imi pare tare rau......din pacate nu exista intotdeauna explicatii si nu trebuie sa fie vina cuiva, pur si simplu nu a fost sa fie de data asta. Nu toate reusim din prima, dar asta nu inseamna ca nu vom reusi, trebuie doar sa nu renunti.
33+ cu
catalina2307 spune:
Ale - imi pre nespus de rau si sper din suflet ca vei vea puterea de a o lua de la inceput.
AleDutulescu spune:
daca ma intrebati acum..... nu stiu daca va mai fi o data viitoare.
eu am plecat la test cu ideea sa vad cati sunt, nu daca sunt.
in fine, pe 22 vine grecu, o sa vb cu el.
apoi voi incerca sa decid daca mai fac sau nu FIV. oricum trebuie sa ma recuperez fizic si financiar. Si oricum cred ca tarie ca voi ramane fara FIV. Vom vedea.
ella28 spune:
Ale, imi pare rau. Stiu ca e grea perioada asta dar stiu ca va trece. Sa reusesti orice cale vei lua. Dupa cum vezi rezultatul nu ti-l garanteaza nicio metoda
mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010
ingeras26a spune:
Ale, imi pare sincer rau.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
AleDutulescu spune:
va multumesc!
ma rog Domnului sa-mi treaca repejor.
Stie cineva cate fete au reusit luna asta?
sunt curioasa! le doresc tuturor sa le fie bine si sper ca eu sa fiu singurul esec din aceasta luna.