BIOGENESIS FERTILITY CENTER(20)
Raspunsuri - Pagina 16
goggy spune:
paunas, pe loturi inseamna ca stimularea este inceputa de asa natura, incat ovocitele sa ajunga la maturitate in jurul anumitor date, plus minus cateva zile, moment in care se vor face punctia si ET. Lucrul asta se poate aprecia cu o eroare foarte mica, de unde si acest plus/minus.
NICIODATA grecii nu vor scoate outzele inainte de maturare, de asta poti fi sigura. Nu asa se procedeaza si nici nu e logic. Gandeste-te putin, cu ovocite imature nu ai sanse de reusita, deci......de ce sa-ti dai singur foc la caciula?
33+ cu
brunadria spune:
ale tin pumnii stransi ! doamne ajuta!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Rock68 spune:
Ale, ma dor mainile de cat am strans pumnii:-) zi-ne odata, nu ne mai tine pe jar!
Am emotii ca pentru mine, nu stiu ce m-a apucat...
ancadragoman spune:
nu a intrat Ale?
Sora mea a facut HSG si nu are hidrosalpinx deci luna asta fiv
si sa fie o zi mare ,cealalta naste azi la 34 de saptamani ,toti suntem praaf cu nervi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
paunas spune:
multumesc[red] goggy[/red]-cum procedeaza cu CM? ptr nu toate fetele au cm in aceelasi timp?
se face pe cm natural sau se induce?
succes fetelor
AleDutulescu spune:
scuze ca nu am intrat ieri, am fost varza. sunt varza.
testul meu este negativ! fara explicatii... fara nimic.
va multumesc pentru sustinere si ma rog pentru fiecare dintre voi.
Rock68 spune:
Ale, eu speram din tot sufletul ca tacerea ta sa fie generata de prea multa fericire... ma gandeam ca ai petrecut toata ziua si n-ai avut timp si chef sa intri pe forum...
Imi pare tare rau, stiu cat de greu iti e si sper ca dupa ce mai trece putin timp sa incerci din nou.
Trebuie sa-ti pastrezi credinta ca vei avea si tu un copilas.
Eu cel putin asta doresc tuturor fetelor care scriu aici si nu au avut inca aceasta sansa.
Ai grija si incearca sa-ti revii