BIOGENESIS FERTILITY CENTER(20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Punctu' 1 : vreau si eu la intalnire.....bun Trattoria, chiar as baga niste paste dar parca se fumeaza. Tot in weekend as vrea si eu daca se poate, ca sa ma aduca sotu', altfel nu prea am cum sa ma deplasez.

Punctu' 2 : pt Catalina si hemoroizii ei ...alifia de Marul Lupului si galbenele cica ar face minuni.

Punctu' 3 : noi suntem bine, daca e cineva interesat . Pana acum sarcina a decurs fara probleme si am increderea ca asa va fi pana la final. O sa va povestesc mai multe cand ne intalnim, na

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Am dat si crema si supozitoare - mi-a dat dr. fam ceva permis in laptare- dar deocamdata nici o ameliorare. Imi ies ochii din orbite. Cel mai tare ma enerveaza ca alaptez f f greu.Imi vine sa vars de durere cand stau in fund.

Catalina

Draga Catalina
si eu am suferit mult de asta in trecut si te inteleg tare bine . Si acum ma astept oricand la asa ceva...
Eu le tratam cu: bai calde sezut, am avut si o tentativa cu bai de sezut cu ceva ceai de frunze de nuci parca, unguent hemorzon de mai multe ori pe zi si cat mai mult se poate repaus la pat (oricum, de pus unguent inainte de culcarea cea mai lunga...). Ajuta si galbenelele, dar hemorzonul are si un pic de anestezic local. Evident scaun doar "facilitat" cu glicerina.
Mult mult succes!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Multumesc mult pt sfaturi, deja ma simt mult mai bine insa mi-a groaza de momentul in care se va intampla din nou. Este cumplit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AleDutulescu spune:

Fetele cu FIV! please help!
are cineva mici contractii? eu am de 3 zile ca o bila in burta, nu mereu, si parca da cineva usir asa cu unghia inauntru. iau nospa!

POOP

Mergi la inceput

Ale - alea nu-s contractii, cand o sa vina vremea contractiilor o sa le recunosti imediat.
Acum sunt normale tot felul de dureri, senzatii, disconfort mai ales daca embrionii au decis sa ramana.

Mergi la inceput

bini, bini, nu-s contractii, dar de ce ma sacaie. intreb si eu asa... ca toanta, ca oricum nu am ce sa fac. decat sa pap nospa.
sunt in asteptarea aia luuunga si evervanta. de aia ma bag si eu in seama

:D

Mergi la inceput

Cand avem zi de beta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Ale cred ca se cuibaresc aia mici in burtica
Intalnire?
Sora mea maine face HSG-ul si la sf luni merge la dr D poate intra in tura urmatoare

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

ancuto! ii tin pumnii. daca are nevoie de incurajari, ma ofer voluntar!

joi ma duc la betahcg. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Ce face sora ta Anca? A scapat de HSG?
Ale, nu ma "cunosti", dar iti tin si eu pumnii pt joi!
Citesc si eu pe la voi sa ma obisnuiesc cu ideea, dar tot sper sa nu ajung la FIV. Mai am o luna de incercari natural .

in devenire

Mergi la inceput