BIOGENESIS FERTILITY CENTER(20)
Raspunsuri - Pagina 12
paunas spune:
catalina2307-si eu supar de constipatiede cand ma stiu.
aseara la DR.OZ recomanda sucul de ALOE VERA(ptr constipatii cronice) pe care il poti bea amestecat cu suc de portocale.
voi incerca si asta ...cine stie.
ingeras26a spune:
Fetelor, unde naiba pot sa fac NK si CD56?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
adrianaady spune:
Imunofenotipare limfocitara (limfocite B, T si NK) - in Romania analiza se poate efectua:
-Bucuresti , Institutul Victor Babes , Splaiul Unirii (costa 321.50 ron)
Aici ingeras stiu multe fete care au facut. Iese detaliu exact pe ce vrei tu.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaady Imunofenotipare limfocitara (limfocite B, T si NK) - in Romania analiza se poate efectua: -Bucuresti , Institutul Victor Babes , Splaiul Unirii (costa 321.50 ron) Aici ingeras stiu multe fete care au facut. Iese detaliu exact pe ce vrei tu. Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
gata, sunat, sar'na mult. Ma duc pe 6 sau 7 oct sa le fac, rez e gata pe 12 oct.
Cariotipul il fac la Genetic Lab.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
sarrah spune:
buna seara,
dragutelor, am intrat sa va salut . va urmaresc din cand in cand dar nu am mai avut noutati. acum am !
observ ca ne-am inmultit .
georgia bun venit la GRECI !
ma inscriu si eu la intalnire !
asadar, sa va spun ca planuri am. astept menstra si spre sfarsitul CM o sa merg la Atena sa fac o a 4-a histeroscopie, de data aceasta cu dr D ! facem o biopsie iar in functie de ce gasim, poate punem un dispozitiv pt cresterea endometrului ! iar apoi urmeaza ET cu congelati ! o sa incerc si asta.
ingeras- eu am facut NK la V Babes,mi-au iesit valorile f mari. m-a speriat dl director de nu am dormit 3 luni la rand. mi-a spus sa renunt la BB ca-mi pun viata in pericol si multe altele ! (am citit pe forum ca acelasi lucru a spus si altor fete).am fost in Germania, am repetat NK iar rezultatul a fost ok. eu nu cred ca se puteau reface asa de repede... sau poate da !
cata- si un pentru Anastasia !
catalina2307 spune:
sarrah - pupam si noi.
Ma bucur ca ai decis sa faci o histero si cu Dr. D. Unde mergi,la Mitera? Se face cu anestezie generala iar spitalul este super. Ca si hotel iti sugerez President - cel mai aproape dar micul dejun este nashpa- Hilton si Divani Caravel.
Nu m-ai intrebat da io te-am cazat.
georgia_c spune:
m'neata micutele
sarrah chiar ma gandeam zilele astea la tine si multa multa bafta la histero
apropos de analizele facute pe aici ..cand am fost acum la dnii dr , se uitam cam lung la spermograma sotului (de fapt embriologul ) caci le-am asezat pe toate una langa alta si la cam toate mobilitatea (totala) e in jur de 60-70%(insa cu "a" de maxim 25-30%) si vorbeau ca dupa spermogramele "tipar" romanesc , toti barbatii romani sunt donori
mi-a sunat cunoscut caci am avut o experienta similara cu ungurii .. plecat din ro cu spermograma la matei de 49mil si mobilitatea toata de 65% ajuns la unguri ...18mil cu mobilitate mult mai mica ... recomandare FIV
ale , cum te simtesti azi ...azi z5, nu ?
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
catalina2307 spune:
Nici eu nu mai cred in analizele facute aici. Am oprit drumurile la Fundeni dupa ce anti FX mi-a iesit 0,34 aici si la 2 zile 0,17 in Grecia(in sapt.26 de sarcina). Sa nu mai vorbim de Leiden pozitiv in Romania - Fundeni, negativ in alte parti si tot asa.....
adrianaady spune:
Hellor girls,
Sarah ce ma bucur ca ne-ai scris F buna decizia sa repeti histero cu dr D, sa vezi ce mana miraculoasa are si va creste endometrul tau ca Fat Frumos. Bafta si te asteptam cu vesti bune
Catalina Azi te=ai simtit mai bine?