Am nevoie de un sfat urgent, nu stiu ce sa fac - de aseara vomez si nu pot manca sau bea nimic. Sunt in saptamana a 12-a si pana acum am avut doar greturi dar niciodata sa vomez asa de mult. Este normal? am facut oare o toxiinfectie alimentara? sau am disgravidie?
Multumesc!
Nu iti poti suna medicul care urmareste sarcina ?
Sau sa mergi direct la maternitate pt consult de specialitate ?
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
trebuie sa ajungi la consult pentru ca poti sa te deshidratezi foarte repede si sa ai nevoie de supliment de lichide (perfuzii eventual). prietena mea (care a nascut intre timp) a patit la fel si a fost nevoie de perfuzii dupa ce a vomat vreo 2 zile si nu a putut manca sau bea nimik.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
multumesc pentru sfaturi! am reusit sa vorbesc cu un medic intre timp si mi-a zis ca pot lua metoclopramid si sa mananc si sa beau ceva si daca tot continui sa dau afara trebuie sa ma internez sa iau perfuzii. Dar totusi am reusit sa inghit niste paine prajita si ceai pe care partial le-am dat afara dar totusi mi-am mai revenit.
Ai grija sa bei. Cu inghitituri mici. Eu am ajuns la perfuzii dupa 3 zile in care n-am putut baga nimic in gura. Vedeam stele verzi de foame si de sete. A venit asistenta la internare cu un borcanel cik sa-i dau pipi pentru analize? Ce sa-i dau ca eu nu bausem de 3 zile. Eram stafidita de sete.
Nu esti inca in pericol, dar daca starile de rau nu-ti dau macar pauze mici incat sa poti sa te alimentezi si sa te hidratezi cat de cat atunci ai nevoie sa vezi un medic.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()