Sept-Oct 2010!Bv be_one,Sabu_dk,Andreea82!!(162)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Si Be One a nascut mai devreme la 37s. oof ma cuprinde o panica, cand vad mamici care nasc mult mai devreme . Bine ca am reusit sa varuim casa, sa spal tot pt bebita, noi suntem pregatiti numai ca i-mi doresc sa mai stea in burtica sa mai creasca putin. Doamne ajuta la toate sa stea bebeii la caldurica pana la termen. unde e mai bine?

cristina si bebe in burtica 36+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2ingerasi spune:

Ne-am intors si noi de la biserica. Aici e o vreme de-ti vine sa iti dai pumni...o alta zi de stat in casa cu matei.Bietu' copil...sa vedeti cum isi consuma energia prin casa...mi-e mila de el, dar nu pot iesi pe ploaie cu el...
Am pus repede sa fac ceva de-ale gurii pentru pranz si ne pregatim de nani de dupa-amiaza.

Deci si Crina va fi mamica in 2 zile...Yupiiii..

Fetelor, mersic mult de incurajari si imbarbatari. Face bine la moral.

Mari si Clary, bebe se poate constipa si daca mancati voi ceva ce constipa.... Mai incercati cu ceaiuri si supozitoare cu glicerina... Micutii de ei!!

E normal ca bebe sa sughita, el inca mai are mult de invatat cum sa inghita.

Fug la steamerul meu ca cica e gata pranzul.
Dau papa la copil si tragem pe dreapta la un nani bun.

Sane auzim numai cu vesti din cele mai bune.

2ingerasi, mamica de nazdravan Matei Stefan (29.11.2007) si 38+ Antonia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana multumim tare de capitol nou!

Mai3 mercik! Lotiune de la Klorane am luat si eu, asa ca abia astept sa miroasa bebe a floricel!

Cristina Toma Andrei/Alexandru 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Clary, la noi e deja a 5a zi de cand suntem acasa si a facut doar o singura data kk, plus o mica mazgaleala a pampers-ului joi...ma tem sa nu fie constipat, desi ieri cand a facut, era pastos...

Mariuk, fericita mamica de bebe VLAD-CRISTIAN

incearca sa+i dai putin ceai de musetel..doar sa nu lasi plicul mai mult de 1 minut in apa fierfinte ca iese prea tare pentru bebe...a mea a inceput sa iasa maigreu de cand ii dau supliment...
Fiimea ma terminat de doua zile..nu doarme ziua nici pe picioare,nici in brate plimbata prin casa..unde credeti ca adoarme cel mai repede_la masa in brate la calculator..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Heiii, ce de vesti minunate!!!

Bravo Kamy13, Be-one!!! Sa va traiasca puisorii!

Hai Sabina!!!

Nike, ce bine ca sunteti acasa! Pupici pt bebe Sebastian si pt mamica lui curajoasa!

Crinuta ! O asteptam pe d-ra Vero!

Fug acum, ca sunt la party, e ziua socrului meu!

Donna 36+ cu

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

toate fetele! Sunt curioasa cat timp o sa-mi ia pana scriu mesajul asta... Miracolul doarme acum, dar se poate trezi in orice secunda!

De ieri suntem acasa. Nu pot sa va spun cat suntem de fericiti... Nu se compara cu nimic. Sofia e superba, o iubim cum n-am iubit pe nimeni niciodata. Stam si ne uitam la ea ore intregi si inca nu ne vine sa credem ca e puiul nostru!

Deocamdata nu ma simt obosita pentru ca Sofia doarme aproape toata noaptea (recunosc ca doarme la pieptul meu, in pat cu noi, chestie cu care nu sunt de acord ), mama se ocupa de casa, iar tati ne ajuta sa ragaim.

Sofia papa laptic doar de la mami. Eu ma simt extraordinar de bine, nu ma asteptam sa imi revin asa de bine dupa cezariana... Incredibil! Am nascut pe 8/9/10 la 18.44 si a doua zi dimineata, pe la 10, am facut dus si dupa aia am iesit la plimbare pe coridoarele spitalului. Fete, va pup tare si va mai scriu cand mai apuc. Sofia nu s-a trezit inca, asa ca incerc sa trag si eu un pui de somn!

Nu am reusit sa citesc din urma, insa am vazut 4 bebelusi noi: Tudor, Sebastian, Tudor si Ioan!!! Bine ati venit, bebeilor, sa fiti ssnatosi si papciosi si sa va bucurati parintii, pe care ii felicit din suflet!!!

40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Buburuza, ne bucuram pt vestile bune! pt Sofia cea cumintica!

Clary & Mariuk, pe burticile colicoase, sa treaca repede!

Am zis ca facem public numele galuscutului (la semnatura).Cica e hotarat sotul meu de data asta, eu eram de la inceputul sarcinii. Vad ca avem mai multi bebei Tudor

Pupici pt burtici, bebei si mamici!

Donna 36+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2-3 saptamani in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,se pare ca azi e ziua mamicilor aici pe forum!! Ne bucuram ca aveti putin timp sa ne mai dati ceva vesti despre voi!! Chiar ma intrebam cand o sa mai intre si mamicile pe forum!!
Ne bucuram ca sunteti bine!!! la bebei si la mamici!!

Clary Bianca e superba,iar in prima poza e absolut adorabila!!

Toti bebeii sunt superbi!! Abia astept sa-mi tin si eu in brate!

Ana36+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

DONNA f frumos numele ales!!!

Mergi la inceput

BUBURUZA ne bucuram tare ca te simti bine si ca Sofia e cumintica! Abia asteptam sa vedem poze cu minunea!

Mergi la inceput