Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (106)
Raspunsuri - Pagina 18
ralucaspm spune:
Symo, la inceput foloseam si cate 12 pampers /zi. Depinde de copil. Iorgos facea de multe ori pe zi cate un pic de kk si nu puteam sa-l las neschimbat, chiar daca era numai un pic.
Finutele noastre (gemene) faceau si de cate 15 /zi.
La Ioanna parca foloseam mai putine, vreo 7-8/zi.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
27+ 
inacat spune:
Buna ursoaicelor,
Beatrice75
Iris-Harieta
Geniusamb
Tot ce va doriti, va urez de azi ca maine nu stiu cand apuc sa intru pe forum.
Fetelor, cu un ochi rad si cu unul plang. Azi am avut screening si bebe e super ok, in limite normale, dar are circulara craniana simpla
.
Totusi, si echografistul si apoi ginecol. la care am fost cu rezultatele au fost mirati de supararea mea si mi-au spus ca asta nu e motiv de cezariana (poate doar daca e dubla sau tripla), cum imi este mie teama si ca pot foarte bine sa nasc vaginal. Si ca mai e timp chiar sa se rezolve circulara.
Dar mie tot nu-mi trece si de unde eram fericita ca nu am mai avut probleme cu contractii si ca suport chiar bine sarcina (fara dureri de spate, insomnii...si chiar sa intru in CM in sapt. dinaintea DPN si sa merg la munca pana atunci), acum am intrat in depresie si mi-e teama ca nu voi putea sa nasc asa cum imi doresc 
.
Crisis am vazut ca si bebe al tau are circulara si ca te gandesti la cezariana.
Of, o sa stau de vorba cu manzul meu sa-i explic ca e mai bine pentru amandoi sa renunte la margele, ca doar e baietel.
29+ 
Ioana_Mami spune:
Heyyy ,
Am pus si noi poze calde-calde cu burtica (balenuta-eu si minunea -in burtica)
Fericita
32+
Raisa Maria
ralucaspm spune:
Ana si eu am hematocrit 32.2 si dr. mea nu pare ingrijorata. Mi-a spus doar sa mai iau o pastila de Fe/zi in plus, asa ca de la 2/zi acum iau 3/zi.
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
27+ 
Ioana_Mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ALEXA1985 Ce inseamna circulara craniana simpla ? 30+ ![]() |
Cordon ombilical legat o data in jurul gatului
Fericita
32+
Raisa Maria
sugubina spune:
Ratusco mama pt cine te faci tu asa bela mereu? ![]()
Gabriela da cum de iti dau drumu seara acasa? Multa sanatate si sa creasca bebe bine!
Anya si Ratusca si pe mine ma straaang pantofii! Va trebui sa imi cumpar ceva pt sezonu rece. Da ne dezumflam dupa nastere sau ramanem asa elefante la picioare?!
sugubina
27+ cu Puficele

sugubina spune:
Dragutele am venit de la eco. Nu am stat asa mult sa astept.
Puficele stau yin si yang:
- cea din dreapta cu capu in sus, are 1200gr
- cea din stanga e cu capu in jos, are 1500gr. Ambeele sunt mai mari decat UM oricum.
Sunt bine, nu are nici una circulara de cordon; cea din dreapta are puls putin marit, da a zis ca nu e motiv de ingrijorare ca poate e ea mai agitata acuma; cea din stanga avea stomacu un pic marit-a zis ca poate a baut apa si nu s-a eliminat.DPN ecografic undeva intre 24.11 (aia mare) si 4.12 (aia mica). Colul e continent.
Symo draga mea ma tine minte dr nostru..Si s-a purtat si frumos. La un moment dat a zis: "cre ca va e greu sa duceti sarcina nu?" Mai ne vedem cu el la 32s..sa vedem una alta.
Am venit ruupta de fuame, am terminat restu de pui la wok si salata de fish acru - mai era si dinaia.Acu is plinaa.
sugubina
27+ cu Puficele

mirunam spune:
Madalina, a fost foarte incantat! Din pacate daca la o scoala particulara de multe ori de confrunti cu tot felul de fite, la o scoala de stat te confrunti si cu fite dar si cu oameni lipsiti de posibilitati. Pe mine ma intristeaza asa tare ce mi-a povestit... Ma bucur ca au o invatatoare buna care sigur va stii cum sa faca sa nu se simta diferente intre copilasii lipsiti de posibilitati si ceilalti.
Anya, in ultimele poze nu aratai deloc balena. Poate nu stii dr eu sunt mama balenelor
.
Ratusca, daca aiu vedea cum arata perdeaua la spate nu ai cere lectii si nici nu te-ai lasa pe mana mea. Mi-am dat zeci de pumni in cap ca am ales inul. Se coase ingrozitor de greu. Pana la urma am reusit sa o termin si din fata arata bine. Am mai avut eu un pitic ca vroiam bride la perdea, nu rejansa...mi-a mancat zilele. Maine fac poze cu realizarile si postez
.
Doura, foarte frumoase pozele si burtica. As fi apreciat si una fara ochelari
, deh vin cu pretentii, nu de alta dar se intrezaresc super trasaturi. Cat despre kg, daca tu esti balena eu ce pot sa mai fiu... va rog sa va schimbati animalutele, balena e a mea
.
Acum ma duc sa imi fac ghizdanul si direct in patuc. Azi am prestat prea mult intre drumuri, un pic de ordine si o crema de ciuperci, m-am consumat
.

MIRUNA cu Emanuel
si bebe Iustin
31 +
Lidia_P spune:
buna burtici,
va 
pe toate
eu am inceput sa numar zilele pana la Baby Expo....abia astept sa ii iau patut la voinicul meu si multe alte chesti de acolo
vroiam sa va mai spun ca mi-a ajuns si kit-ul de la CBC....aproape am terminat bagajul pt spital....mai am de pus niste pampersi si vreo doua prostioare
in alta ordine de idei vreau sa va spun ca durerile mele de burta continua si vroiam sa va intreb daca si voi ati inceput sa simtiti greutatea la BB?
31+
Ianis Andrei