Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (106)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

gabriella multa sanatate tie si flacaului! inca putin sa mai rezistati

off , se pare ca spre final incep sa se complice treburile
beatrice tu esti bine?
nici moshulik nu ne-a mai dat nici o veste

incep sa intru in panica...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

am pus si eu 3 poze pe picasa

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

gabriella ..fa ce trebuie..si o sa fie bine.cand o sa-ti tii in brate bb-ele o sa uiti de tot si spitale si contrractii

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 31+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Gabriela, ai grija de tine si de bb. Tine-l bine la caldurica si apoi in brate. E bine ca te intorci seara acasa, ajuta la drum lung.:)

Eu ies la o terasa, lucru extrem de rar de cand o am pe M, dar profit putin ca e la bunici. As bea un cafe frappe. Cu vinetele stam nesperat de bine, am terminat 2/3.;)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

gabriella..dar de cand esti internata??? chiar ne intrebam pe unde esti?? cum de au aparut contractiile??? te pupam si ai grija de tine

29+ cu
si ingeras in ceruri

cred ca de joi, nici nu mai stiu.
Contractiile m-au luat prin somn,din senin.Chiar nu facusem nimic in ziua aia. Am rezistat eroic pana la 8 seara, apoi n-am mai putut .Tot drumul pana la spital m-am rugat sa am colul inchis. Si era.
Dar gata,acum stau numai in pat.N-am voie sa rad mult, sa -mi fac griji, sa ma supar, sa plang , sa respir...
pup burticile cu bebei

Gabriela
27 + viitoare mami de Tudor Andrei

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

doura esti superba!!!

fetelor aveam 3 perechi de cizmulite cu talpa joasa tare dragute..le-am scos eu din cutie frumos cu gandul sa incep sa le port cu colanti si pluovere gen rochita si cand colo surpriza..ma strang..offff si imi erau tare dragi...singurele cizme care imi mai vin sunt o pereche de UGG-uri...

pe zi ce trece parca nu ma mai incape nimic

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

doura esti superba!!!

fetelor aveam 3 perechi de cizmulite cu talpa joasa tare dragute..le-am scos eu din cutie frumos cu gandul sa incep sa le port cu colanti si pluovere gen rochita si cand colo surpriza..ma strang..offff si imi erau tare dragi...singurele cizme care imi mai vin sunt o pereche de UGG-uri...

pe zi ce trece parca nu ma mai incape nimic

29+ cu
si ingeras in ceruri

ha ha join the club..eu am problema asta de vreo 2 saptamani, nu ma mai incap nici o pereche de incaltari. Si eu sunt inalta si deja port numar mare, si mai mare de atat nu gasesc . Am gasit niste pantofi de baba la humanic, ii port pe aia ce sa fac..cand o veni frigul o sa incalt bocancii sotului
gabriella, joann multa sanatate!
ana_o eu aveam valoarea aia la calciu inainte sa raman insarcinata desi luam calciu..acum cam tot pe acolo am ramas, bag mult lapte si branzetrui in speranta ca macar bebe are suficient. Problema cu fierul la mine vad ca s-a rezolvat cu elevit, nu iau alt supliment de Fe. Oricum nu intra in panica, bebelusii sunt niste supravietuitori au gija sa-si ia tot ce le trebuie, gasesc ei resurse pe acolo

Ana 32+ cu Gabriel
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Hello burtici,

Gabriella E bine ca poti ajunge seara acasa, e bine sa dormi in patul tau! Multa putere de la Dzeu si o sa vezi ca tu si flacaul o sa treceti cu bine peste acest hop!

Ana_O Stai linistita, sa nu stresezi pe bebe David! Ia niste suplimente de fier din ce au zis fetele si o sa fii mai bine! Sper sa-ti raspunda dr cat mai repede sa te calmeze si el! Si eu sunt cu vitaminele la pamant, ce-i drept nu cu fierul, ci cu proteinele si calciul, de aici si starile de lesin si rau! Eu bag cat pot in mine dar bebelina are nevoie si mai multa! Asadar, baga salate multe sau legume verzi, brocoli, somon, spanac, caise uscate, fasole si carne rosie-vita de preferat!

Doura Arati de minune, nu esti balena DELOC! Ce burtica mandra si draguta ai!

Vasari Esti tare vrednicuta, ce spor ai avut! Spor maxim in continuare!

Miruna Multumesc de urari! Inca mai respir greu si doare in gat, dar ma pot tine pe picioare! ce impresii are Emanuel despre prima zi de scoala? Spor la atelier si sa ne arati si noua! PS: primesti si comenzi?

BraveGirl si Anya M-ati lovit cu shoppingul! Cand ma duc la mall ar trebui sa imi pun ochelari de cal, as lua toate magazinele acasa, sunt atat de multe lucruri dragute, si tot ce pot sa-mi inchipui e cum imi imbrac bebelina cu ele!!!

Joy, Doura, SugubinaNe imbolnaviti cu mancarurile voastre! Joy,
sper ca ai savurat bine shaorma aia! Mi-ai facut o pofta! pacat ca barbate-meu lucreaza la pol opus ca l-as fi trimis una doua dupa una! Iar Douara, am o slabiciune pt aripioare...ooof
SUGUBINA, felicitari pt transa II de magiun!

MisticGirl Sa porti sanatoasa noile hainute! De unde ai luat blugii ca si eu caut ceva cu talie joasa si elastici! Cand poti da un raspuns! Spor sa termini mai repede renovatul!

Ratusca Sufar alaturi de tine! Pe mine nu ma mai incape nimic de ceva vreme! Sa nu mai zic ca pt nunta de acum 2 wk imi luasem o pereche de pantofi care la mom nuntii nu ma mai incapeau! oricum, vine toamna-iarna, presupun ca o sa ne deplasam mai putin, sper sa gasesti ceva dragut si ieftin, ca deh o sa le porti 2-3 luni!

Aah, voiam sa va zic, dar am uitat constant ca am pus 4 sau 5 poze de la ultima intalnire, sunt in albumul Intalnire, are si legenda!
Nu sunt ele reusite, dar e ceva!

Pup pe toate!

Madalina28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

vmadelain..ms de incurajari...imi vine sa plang cand ma uit in sifonier si vad ca nu ma mai incape nimic.....
sambata ma duc si la nunta..asa ca nu stiu cu ce ma voi incalta si imbraca, mai ales ca stau decat 2 ore si apoi ma intorc acasa...

chiar asa miruna primesti si comenzi??? sau macar da ne si noua lectii de cusut,brodat..tare mult mi-ar fi placut sa stiu sa fac asta.......

29+ cu
si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinaica

buna fetelor! se vede ca a inceput scoala si mai ales ca e f cald afara.
ioanast ai incercat la o firma specializata, zic si eu ca sunt mai de incredere. sau pune un anunt aici pe forum, la anunturi. bafta multa!
mami de puficele cum faci puiul? ca am udat tastatura citind postul tau. bafta la dr, sa ne aduci vesti bune.
ana multa sanatate si odihna!
am si eu ceva pozici cu mine, bb si fii'mea, dar nu prea stiu unde sa le pun. pe prima pagina nu merge linkul cu picasa si nici nu am parola ma ajutati si pe mine cu ceva lamuriri?
24+

Hei,

Ti-am trimis PM cu username-ul si parola contului de picasa! Acolo ne poti pune poze sa te vedem pe tine si za famili! De abia asteptam! Instructiuni cum sa postezi pozele le gasesti pe prima pagina a capitolului.

Pupam!

Madalina28+

Mergi la inceput