Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

neata

si noi am folosit babylove de la DM. da, sunt ok, dar ca pret mi se par comparabile cu pampers. eu cand fac calculele, nu ma uit cat costa pachetul, ci bucata. ca pachetul de babylove e intr-adevar mai ieftin, dar are si mai putine scutece in el.
mai nou, am luat pufies, din auchan. nu mai stiu pe unde am citit de ei. da, sunt frumusei,colorati, cu subtirei, ca si textura sunt cam ca pampers, insa miros ff puternic a detergent, motiv pt care nu cred ca o sa mai cumpar chiar daca copilul meu nu se irita din cauza asta. cand il tin in brate insa am impresia ca tin un sac de detergent. ca pret, am dat pe un pachet de 82 de bucati 55 de lei, fata de pampers care - tot 82 de bucati - era la 60 de lei.
cred ca dupa ce epuizez stocul pe care il am o sa revin si eu la babylove.

_

Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10)

Folosesti inca 3 sau ati trecut la 4? Tu mi-ai recomandat cred si am comandat pe net - am platit la pachetul de pampers inca 15 lei transport...dar e mult mai bine acum!
Noi am trecut la 4, iar la noi iritatia cu care ne=am procopsit de la pampers e pe pliul de pe picior, nu la funduletz - nasol! Am si facut poze, cum a iritat, erodat pielea...

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput