Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
cris_09 spune:
Nico,zguby,multumim de urari
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
NicoletaB spune:
lena- bine ai revenit! de ce nu-l treci si pe baiat in semnatura?
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
Onana spune:
Salutare!
Pe fuga azi, ca tre sa merg la dentist curand.
Artu, Nana (si toate celelalt fete) bine v-am gasit!
Nico, ai un baietel superb, am reusit si eu sa vad cateva poze, bravo! Si o sa fie bine, ai sa vezi!
Mira, sanatate multa, sper sa treaca repede buba de la degete. Eu am scapat in 2 saptamani, am luat oxacilina, n-a mers, apoi augmentin si tot nimic ,plus multe aplicatii locale cu diverse, iar in concediu, desi am stat numai cu picioarele in apa sarataa, tot nu-mi trecea si pana la urma o prietena buna cu care eram in Grecia si care e medic mi-a desfacut acolo, mi-a taiat din colt (nu mai zic cat a durut), mi-a pus acolo mese cu betadina si oxacilina si numai asa mi-a trecut.
Ah, tocmai m-am intalnit intamplator in parc cu Laurita, ea l-a recunoscut pe Matei, ca eram cu amandoi la plimbare, incerc sporturi extreme singura cu 2 baieti in parc..Ce pot sa va spun: Laura este o frumoasa (mult mai frumoasa in realitate decat in poze), bravo pt silueta de invidiat si pt ca reusesti sa te si machiezi si sa arati atat de bine Iar Ilincuta e o dulceata si ea cu mult mai frumoasa in realitate!
Si am mai vazut o mamica frumoasa cu un bebe Luca dulce foc cu ochi albastri, Alish.
Off, cand oi reusi si eu sa scap de multele kg in plus, sa ma simt in sfarsit bine in pielea mea?
Fug, va , zi frumoasa!
n_a_n_a spune:
Salutare !
Am venit de la medic si Adelina e mai bine; impreuna cu doamna doctor am hotarat sa sistam paracetamolul incepand de azi si carbocisteina incepand de maine si sa continuam doar cu vitamina C si nebulizatorul cu ser fiziologic dimineata, cand e fata mai infundata. Nici nu stiti ce ma bucur ca am dat peste un medic care n-a sarit pe noi din prima cu antibiotice, mai ales avand in vedere antecedentele... Apropo de temperatura: micuta mea a facut febra doar dupa vaccin; cand a avut pneumonie a ajuns maxim la 37,8, asta in conditiile in care in mod normal are intre 37,4-37,6, intrarectal (si eu am e cand ma stiu 37,2 subaxilar - Florin imi zice "caloriferul" si iarna ma iubeste la nebunie ). Deci nu-i musai sa fie si febra prezenta intr-o afectiune serioasa la sugari.
Mira , multumim de intentie! Asteptam vesti bune de la controlulde patru luni!
Ioana, ce cataloage?! Pai verzele alea habar n-aveau nici cand le intra colectia de toamna-iarna! Cica "nu stim doamna, ca pe noi nu ne anunta nimeni, luna asta ar trebui"; daca ar fi fost angajatele mele, le mancam cu fulgi cu tot! Pai n-au un manager de zona pe care sa-l intrebe daca tot nu stiu? Asta in conditiile in care si eu, si celelalte mamici din magazin intrebam acelasi lucru, si nu cred ca eram singurele "curioase". Am luat legatura cu poducatorul rochtei (am luat info de pe eticheta) si am comandat botosei, bolero si palarioara asortate; abia astept sa imi ajunga ! Si tre sa imi comand "olita" azi, ca abia astept sa ii fac baita cu ea, sa se poata juca comoda cu ratustele si broscutele si cu... degetele de la picioare ; ca speranta sa stea cuminte pe ea pe uscat, nu prea am .
Murica, ginecologul meu cred ca facut ceva stagiu pe la voi .
Remy, Adelina a inceput sa se intoarca abia la sfarsitul saptamanii trecute. La un moment dat se discuta pe aici de bebici care se intorc, si aproape toti se intorceau , asa ca am inceput sa ne jucam de cateva ori pe zi "de-a rostogolu"; poate asta a ajutat, sau poate n-a avut nicio legatura, oricum rade de se sparge cand ne jucam asa .
Rocsy, felicitari pentru botez si ma bucur pentru cele doua zile de relaxare la mare! Adelina de la trei luni, de la vaccin incoace se trezeste de trei ori pe noapte; azi noapte a fost mai cu mot: s-a trezit de patru ori, asta dupa ce m-a pacalit de vre-o trei ori ca doarme si am pus-o in patut degeaba .
Nico, sa creasca mare si sanatosa minunea de baietel !
Tatiana, trimisesem eu pe mail-ul comun o reteta de unguent pentru fundulet, care ne-a fost noua de ajutor; Mary a incercat-o, insa nu am mai intrebat-o daca a functionat pana la urma ...
Flory, apropo de somn: n-ai vrea sa facem schimb de bebei vre-o doua zile, asa, sa-mi mai revin si eu ? Eu imi fac griji ca nu doarme suficient (8-9 ore noaptea, cu intreruperi de papa si vre-o 3 ore ziua, toate "somnurile" adunate).
Codrina, poti posta povestea nasterii la forumuri - teme specializate - nasterea unei stele. Nici eu nu simt miros de dero la scutecele Adelinei... Si eu tot Pampers Premium Care folosesc si le iau din Carrefour, tu de unde le cumperi?
Ioana (1234), ce fecioras zdravenel si frumusel avem !
Lena, multa sanatate la puiutii tai !
dau drumul la mesaj ca il scriu de cinci ceasuri, si mi-e ca se "evapora"
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
aly_ spune:
BUNA MAMICI SI BEBICI;
Am revenit si noi pe meleaguri austriece ,ce bine a fost acasa.Ne-am intors cu o micuta crestina Botezul a fost frumos ,restras in familie si micuta a fost o cuminte si jumatate.
Vad ca vb despre olita eu deocamdata nu ma gandesc asa departe savurez momentele minunate de zi cu zi . Nici nu-mi vine sa cred ca avem DEJA TREI LUNITE nu stiu cand a trecut asa repede timpul.
Eliza doarme bine de la 20.30-21.00 pana la 6, 6.30 ,papa si inca o tura de somn pana la 9,10.In rest gangurim,bagam manuta in gurita pana la cot si mai nou apucam jucarele.
Am pus pe webshots cateva pozici
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui taty_ana buna fetelor, sunt tare suparata, pe langa faptul ca emma e racita acum a facut si o iritatie urata la fundulet care nu vrea sa-i treaca cu nimic...am dat-o cu nidoflor apoi am trecut la locoid care are hidrocortizon,ni l-a dat dr pt bubitele de pe fata si am citit ca-i bun si pentru fundulet....s-a vazut o usoara imbunatatire dar nu cine stie ce....cu ce as putea s-o mai dau? eu presupun ca scutecul e de vina si sa va zic de ce....am trecut la urm nr si cand am deschis baxul m-a trasnit un miros de chimicale,de detergent dar am zis ca na asa trebuie sa fie si culmea folosesc pampers premium care care-i cel mai scump....astazi am luat happy sa vedem daca e ok...foloseste cineva marca asta? ....cu ce as mai putea s-o dau la fundulet,aveti idee? mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) |
Tatiana, noi am avut probleme cu un eritem declansat de scutecele Pampers Active Baby - parfumate la fel cum spui.
Am trecut initial pe Premium Care fara rezultate, apoi am schimbat cu Pufies, la recomandarea fetelor de pe forum si acum e bine.
Desi am folosit o groaza de creme (inafara celor cu cortizon), a trecut cu ajutorul Sudocrem pina la urma...
SUcces si voua!
Despre Happy nu stiu, sa ne spui tu cum e!
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zguby77 nata buna, si eu pe aici cu bagatu in seama, dar tocmai mi-am facut o cafea si n-am pe cine bate la cap. Piciu e la kktura de dim si inca se screme asa ca mai am 10 min libere :) ca scutece folosesc Babylove nu stiu daca ati auzit de ele, se gasesc la magazinele EM, sunt ff bune si mult mai ieftine ca pampers. o zi buna sa aveti |
EM fiind ce? Sunt interesata...dar nu stiu daca gasesc in Iasi.
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul