Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (15)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Pentru Mateo
Uite-oita miorita,
Puisorul galbiorul,
Si cocoselul frumuselul
Ce povestesc cu baietelul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy_mv spune:

Vivela mie nu mi-au sunat postarile tale ca niste sfaturi si in nici un caz de contestat. Cred ca toata lumea isi da seama ca acesta e un forum, unde se discuta pareri, se impartasesc exeperiente si este si normal sa existe opinii diferite. Mie imi plac postarile tale, mi se par pline de experienta primului copil. In general simt o diferenta intre postarile mamelor de bb2 sau 3, sunt mai relaxate

Nana felicitari pentru curajul de a incepe proiectul bb2. Eu pana nu scap pietrele de la bila nici nu ma gandesc. Numai eu stiu ce rau mi-a fost gravida fiind. Mi-e tare dor de sarcina cu toate chinurile ei, dar nu sunt masochista

Artu imi place tare mult ca esti relaxata...toate la timpul lor... Multumim pentru urari

Mira nasol cu unghiile, iti doresc sa scapi repede de problema. Mie tocmai mi s-a rupt unghia mare de la picior de la jumate, din carne Multumim, de asemenea, pentru urari

Sabina La multi ani!

Nico Mi-as dori sa fii mai linistita, imi dau seama ca e stresanta situatia, dar nu-ti face mai multe griji decat trebuie

Murica sunt curioasa daca in Ro s-ar baga vreun dr. la 4 cezariene Stiu unii care s-ar baga la 3...dar la 4 nu prea cred, ca-s fricosi tare...

Pe cuvant de onoare daca mi-a trecut prin cap vreodata sa masor circumferinta capului bebelusului. Au facut-o doctorii, nu au zis nimic...la revedere. In ceea ce priveste comparatiile, recunosc ca ma mai macina si pe mine...dar nu-mi bat capul prea tare. De exemplu fetita Nanei se intoarce....Ema mea nu...Maiei de Mira i-au iesit dintii, Emei nu. Sunt toate 3 nascute in aceiasi zi...dar sunt convinsa ca se vor intoarce toate candva si vor avea toate dinti Toate la timpul lor...

Oricum cea mai tare faza a fost cea cu suzeta, creata de medicul ala "bau bau" (Maribell ) la care s-a dus Bubu. Toate care am citit, cred ca si cele care nu sunt inscrise pe DC sau stau dupa cortina , au incercat sa faca copilul sa ia suzeta. A mea e tare dezinteresata sa "execute" comenzi. Daca ea n-are chef...nu face. Mie mi s-a parut absurd sa ai pretentii de la un bebelus de 4 luni sa isi suzeta si sa si-o bage in gura. Ce mai urma? Sa-l trimitem la scoala la 5 luni?

Pupicei si sunt cu ochii pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Pentru Mateo
Uite-oita miorita,
Puisorul galbiorul,
Si cocoselul frumuselul

Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010)

http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums

Multuuuumim!
Esti o draguta Mira!
Pupici si sanatate1

Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Fericita, imi alaptez puiul

Mergi la inceput

Remy, tare m-ai distrat! Cat despre comparatii, si eu le faceam, mai ales cand zicea Nana ca Adelina apuca jucarii, iar Maia mea daca nu are chef nici nu se uita la ele, ce sa mai apuce. Cheful asta e rege vad, caci si micuta mea sta la cheremul lui. Am invatat insa sa fiu mai detasata si sa accept ca fiecare copil e diferit. Si tot acum, mai gasesc un inteles in vorbele tatalui meu, care-mi zicea atunci cand voiam sa merg la discoteca in clasa a 7-a si el nu ma lasa: "Toate la timpul lor!" Scurt si la obiect! Si e tare adevarat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Madamar

Citat:
citat din mesajul lui mommy_to_be

Pentru Mateo
Uite-oita miorita,
Puisorul galbiorul,
Si cocoselul frumuselul

Multuuuumim!
Esti o draguta Mira!
Pupici si sanatate1

Sper sa-i placa si lui poezioara, nu numai noua, ca atunci n-am facut nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Vivela mie nu mi-au sunat postarile tale ca niste sfaturi si in nici un caz de contestat. Cred ca toata lumea isi da seama ca acesta e un forum, unde se discuta pareri, se impartasesc exeperiente si este si normal sa existe opinii diferite. Mie imi plac postarile tale, mi se par pline de experienta primului copil. In general simt o diferenta intre postarile mamelor de bb2 sau 3, sunt mai relaxate

Nana felicitari pentru curajul de a incepe proiectul bb2. Eu pana nu scap pietrele de la bila nici nu ma gandesc. Numai eu stiu ce rau mi-a fost gravida fiind. Mi-e tare dor de sarcina cu toate chinurile ei, dar nu sunt masochista

Artu imi place tare mult ca esti relaxata...toate la timpul lor... Multumim pentru urari

Mira nasol cu unghiile, iti doresc sa scapi repede de problema. Mie tocmai mi s-a rupt unghia mare de la picior de la jumate, din carne Multumim, de asemenea, pentru urari

Sabina La multi ani!

Nico Mi-as dori sa fii mai linistita, imi dau seama ca e stresanta situatia, dar nu-ti face mai multe griji decat trebuie

Murica sunt curioasa daca in Ro s-ar baga vreun dr. la 4 cezariene Stiu unii care s-ar baga la 3...dar la 4 nu prea cred, ca-s fricosi tare...

Pe cuvant de onoare daca mi-a trecut prin cap vreodata sa masor circumferinta capului bebelusului. Au facut-o doctorii, nu au zis nimic...la revedere. In ceea ce priveste comparatiile, recunosc ca ma mai macina si pe mine...dar nu-mi bat capul prea tare. De exemplu fetita Nanei se intoarce....Ema mea nu...Maiei de Mira i-au iesit dintii, Emei nu. Sunt toate 3 nascute in aceiasi zi...dar sunt convinsa ca se vor intoarce toate candva si vor avea toate dinti Toate la timpul lor...

Oricum cea mai tare faza a fost cea cu suzeta, creata de medicul ala "bau bau" (Maribell ) la care s-a dus Bubu. Toate care am citit, cred ca si cele care nu sunt inscrise pe DC sau stau dupa cortina , au incercat sa faca copilul sa ia suzeta. A mea e tare dezinteresata sa "execute" comenzi. Daca ea n-are chef...nu face. Mie mi s-a parut absurd sa ai pretentii de la un bebelus de 4 luni sa isi suzeta si sa si-o bage in gura. Ce mai urma? Sa-l trimitem la scoala la 5 luni?

Pupicei si sunt cu ochii pe voi

mamica de cat un ghemotoc (11.05.2010)

Foarte pertinente comentarii!!! Bravo!
Cit despre suzeta, acum Mateo da semne ca vrea sa o bage inapoi in gurita, tinind-o strins si stingaci, dar nu intotdeauna nimereste.
Asa ca: sa ne relaxam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Episodul 2 are ca subiect excursia la mare !

Am plecat luni spre litoral . Sofia s-a comportat foarte bine pe masina, a dormit mult , a papat odata si s-a uitat pe geam pana cand o lua din nou somnul. Ajunsi in camera de hotel a studiat bine-nteles decorul . Briza mari a adormit-o rapid. Din pacate am avut parte de vreme frumoasa doar 2 zile, din fericire am profitat din plin de ele stand foarte mult afara. Primele 2 zile si nopti nu am stiut ca am copil, papa si dormea sau studia tarabele cu marfuri colorate.
Din a treia zi a batut foarte tare vantul, am stat mai mult in camera de hotel si am iesit putin dupa ce protejam foarte bine caruciorul. Si din a treia zi nu mai am copil linistit , a inceput sa se trezeasca de 2 ori pe noapte , o data la 3 ore ( parca avea o luna ); de sambata nu mai vrea sa manance , am crezut ca e de vina tetina deoarece am sterilizat-o cu sol Chicco si a luat miros de la porcaria aia de solutie .
In concluzie am revenit mai repede acasa, in principal din cauza vantului turbat dar si din cauza agitatiei d-rei.
Nu ne-a ajutat cu nimic venitul acasa. Fata e in continuare maraita si nu vrea sa pape , mananca doar de la san iar pe sticla nu vrea sa puna gura decat cand e rupta de foame. Ma stresez acum ca nu stiu cam cat papa ea de la san ca termina in 5 minute, urla ( de foame zic eu ) si cand ii dau sticla cu completare nu vrea sa o vada si urla mai rau daca i-o bag in gura. Ii vine sa ma dau cu capul de toti pereti.
Am vorbit cu pediatru, s-ar putea sa ii iasa dintisorii ... pe gingie nu se vede nimic; eu i-am spus ca poate are rosu in gat , el mi-a raspuns ca daca nu are febra e ok .
Azi noapte ma trezit de 4 ori, nici cand avea 2 saptamani nu se trezea asa de des, am cam avut noapte alba, mi-e groaza de urmatoarea.
Toata ziua a fost maraita, a vrut numai si numai in brate, a mancat putin. Il trimit pe Florin sa imi aduca tetine mai mari pentru biberon si imi vine cu tetine pentru ceai , deci tot pe vechile tetine suntem. O sa ma cam frece zilele astea, daca imi aduc bine aminte are cate un episod de genul asta o data pe luna ... acum sper sa ii treaca repede si sa nu fie "noul ei comportament" de dupa botez , ca asa se spune ca dupa botez copilul se schimba.

In sfarsit am terminat mesajul ca l-am inceput de dimineata. Mai am de recuperat vreo 2 capitole ca sa fiu la zi .
Va pup si mi-a fost dor de voi !

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am pus poze cu cel mic
desi am creat folder cu numele Mihai Rares s-au incarcat in Bogdan de Ramona 80

de la poza 4 sunt ale mele, cum le scot de acolo?

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetelor, eu consider ca acesta este un forum unde fiecare ne putem spune libere parerile si aprecierile, nu trebuie sa se supere nimeni dak o fata ii rasp celeilalte si nu este de acord cu ea...
din sfaturile fiecareia putem invata cate ceva..
imi pare rau dak vivela, sau oricare dintre mamici cu 2 copii s-au simtit jignite de postarile mele sau prin faptul k mi-am dat cu parerea..
de azi inainte o sa citesc si atat...nu imi mai dau cu parerea....
o zi buna fetelor in continuare!

ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ma dau batuta
acum s-au salvat la profilul contului

ma ajuta careva?

Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)

Mergi la inceput