Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
arturicii spune:
Mira, bun revenit!
a dat pe pagina anterioara Nicoleta un link cu grafice; sunt f ok si le poti folosi cu incredere;
Ioana & Arturicii'S
n_a_n_a spune:
Am uitat sa va spun: am gasit fetei o rochita de botez superba la Timisoara, la Premaman (culmea e ca avem Premaman si la Arad, dar aici nu am gasit nimic sa-mi placa).
Ufff! Ma seaca stupizenia asta de oras (sa ma ierte aradenii )! Dar de fiecare data cand am nevoie de cate ceva trebuie sa fug la Timisoara, Oradea sau Cluj! Ca la vecin peste granita nu imi place ca nu ma inteleg cu ei in nicio limba d circulatie .
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
mommy_to_be spune:
Nana, aseara m-am gandit la tine cand mi-am dat seama ca paturica preferata a Meiei e cu Hello Kitty Pana acum nici nu remarcasem. Unde mai pui ca am avut doua si una i-am dat-o unei cunostiinte. Acum tare rau imi pare ca nu v-am trimis-o voua
arturicii spune:
Nana, premaman nu au un catalog/site ca sa le comanzi la magazinul din Arad?
Ioana & Arturicii'S
murica spune:
Am vazut ca aveti dubii cu sarcina dupa cezariana: la 6 luni de la nastere se poate ramane insarcinata (cu conditia ca cicatricea de pe uter sa fie ok). Si se pot face 4 cezariene. Asa mi-a spus ginecoloaga mea ca se practica aici.
NicoletaB spune:
Mira- vindecare grabnica cu unghiile!
Noi pe grafic ne incadram, dar ce iese la eco ne doare mai rau! Sper ca acel lichid sa se retraga si Doamne fereste, sa creasca!
La orice persoana ati vorbi,vorbiti, fiecare culege ce crede ca i se potriveste si aplica, doar ca uneori ceea ce provaduim, cand ne simtim "atinsi" scoatem ghearele sau cuvinte de atac oricat de zen ne credem.
Mamica lui Mihai Rares (12.06.10-12.55)
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mommy_to_be Bun gasit, dragele mele! Sabina Multa sanatate si fericire iti doresc! Cu asa o familie frumoasa si implinita nici nu ma indoiesc ca vei avea parte de tot ce e mai frumos in viata In primul rand multumiri pentru urarile de "La Multi Ani!",Theo ! Noi ne-am intors sambata de la mare. Nu mai avea niciun sens sa stam pana duminica cum ne-am propus. Pe langa faptul ca vantul sufla naprasnic, statiunea era moarta si deprimanta, deci nu recomand vizitarea litoralului romanesc in septembrie, mai ales pe vreme mohorata. Atat ca mi-am facut damblaua, am vazut mare si anul acesta si, cel mai important lucru, m-am relaxat si am facut laptic pentru puiul meu drag. Sper sa mentin lactatia la aceleasi cote si de acum inainte. Am fost azi sa-mi vada un chirurg degetele si vineri sunt programata pentru operatie de reconstructie a patului unghial, deci e ceva mai complicat decat scoaterea propuzisa a unghiei. Va fi nevoie de sutura, de scos fire and so on. Faza tare e ca medicul care ma va opera e tot din Radauti, ca si noi. Mica e lumea asta... Tot azi mi-am luat si rezultatele la antibiograma: Staphylococcus Aureus si Candida Concluzia? Cele care va veti confrunta cu o problema similara, nu stati acasa de frica acelor, a bisturiului, pentru ca in cele mai multe din cazuri asa se rezolva problema. Nu de alta, dar pana va ganditi si razganditi ca mine sa mergeti la chirurgie sau la un dermatolog, suferiti inutil si tot acolo ajungeti. Numai eu stiu cat am tras cu degetele umflate ca niste gogonele si dureroase de nu puteam sa dorm noaptea decat cu picioarele afara din pat. Orice atingere a asternutului era insuportabila Codrina, si Maia mea are probleme cu scaunul in ultimele 2 saptamani, insa eu ma feresc sa o "ajut" de indata ce trece 1 zi fara scaun. I-am bagat termometrul abia dupa 4 zile fara kk, iar acum ii dau Bonnisan de 3 ori pe zi si speram sa vedem imbunatatiri. Termometrul creeaza dependenta! M-am uitat la poze si e o superdulce Iris! Remy, sa fiti fericiti si de acum incolo si va iubiti mult, mult, mult! vivela, am ras de numai de replica lui David M-am uitat si eu peste cartea pe care ai trimis-o pe mail si o gasesc a fi super tare Am de gand sa pun in plicare chestile de acolo. Mary, si noi am avut episoade de adormit foarte tarziu, dar acum vad ca au trecut si buburuza imi adoarme pe la 21:30 - 22:00. Eu zic sa nu te stresezi, pentru ca dupa cum zicea Artu de nenumarate ori, nu putem vb de un program la o varsta asa timpurie. Ma tot tineam sa-ti zic: Sa stii ca te pomenesc mereu de fiecare data cand mergem cu masina. Motivul? acel pseudocarusel cu ventuza pe care i l-ai facut cadou Maiei cand ne-am intalnit E topita dupa el, iar cand il uitam acasa, plange de rupe. Mai mult decat atat, cand a fost mama la noi in iunie, i-a facut si o poezioara cu cele trei figurine: Puisorul galbiorul/Cocoselul frumuselul/Si oita miorita/ Stau de vorba cu.... Fetitaaaa Cat despre BCG, abia acum a inceput sa se inflameze locul, iar vaccinul l-am facut pe 15 iulie! Nico, Maia isi tinea capul destul de bine inca de la 2 luni. A fost mai precoce din punctul asta de vedere, asa ca nu cred ca e bun ca termen de comparatie. Eh... comparatiile nu ar trebui acute defapt deloc, pentru ca fiecare copil isi are ritmul lui. murica, cica se definitiveaza culoarea ochilor dupa ce se termina alaptatul... da' na... vorba din popor. Despre mine mama mi-a zis ca pana la 1 an am avut ochii albastri iar apoi s-au schimbat in verzui-galbui. De alaptat, m-a alaptat pana la 9 luni... nana, sanatate multa pentru iubiricea ta! sa speram ca va trece! Doamne ajuta! Atat de repede cu bb 2? ce curajoasa esti!!! Dar cu cezariana ce faci? a zis medicul ca e ok? apo am vazut si raspunsul laurita, sanatate multa si ilincai! rocsyfelicitari pentru crestinarea mcutei si recuperare rapida iti doresc artu, mult spor sa faci azi tot ce ti-ai propus! Si o rugaminte... se poate sa pai postezi o data link-ul acela cu {,} curba de crestere? Saru'mana! Sorana tu cum stai cu degetul infectat? Ti-a trecut cu antibionic? La tine si apa de mare trebuie sa fi ajutat. Si mie mi-a zis doctorita de familie ca ar fi un panaritiu si mi-a dat augmentin, dar a fost frectie la picior de lemn. Sper ca tu sa scapi mai usor Maiei i-au iesit dintisorii calumea din gingii, nu doar colturile Ce mi se pare ciudat e ca in loc sa faca diaree, cum se tot spune ca se face, ea e constipata. Of, of, mai, mai. Multi pupici! Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums |
ma bucur ca va place...dar ca sa vb cu baietelul nu ai rima:)
Mary, mamica lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, imi alaptez puiul
Madamar spune:
citat din mesajul lui Vivela hai ca mi-am adus aminte, legat de culoarea ochilor. poate va dezamagesc (sau nu!), dar baiatului meu cel mare i se schimba si acum, si are 3 ani. pana pe la vreo 2 ani i-a avut albastri-albastri, ca cerul senin , apoi au avut o tenta de gri, mai spre 2 ani jumate parca au capatat si ceva verde (si eu si taica-su ii avem verzi),iar acum la 3 ani nu-s in stare sa zic ce culoare au ochii lui, in functie de lumina sunt kaki, gri, albastri, gri. eu as fi vrut sa-i ramana albastri, dar parca-i dupa dorinta. artu . _ Mami de D mare (2/9/07) si d mic (7/6/10) |
ca-ntotdeauna, multumim pentru raspuns vivela. eu eram interesata... si la fel speram intr-un albastru al ochilor - macar asta sa ia de la mine...dar nu e dupa cum vreau nici eu...Important e sa fie sanatos.
A, inca ceva: si eu spun - nu te cenzura!
Madamar spune:
citat din mesajul lui mommy_to_be Nana, aseara m-am gandit la tine cand mi-am dat seama ca paturica preferata a Meiei e cu Hello Kitty Pana acum nici nu remarcasem. Unde mai pui ca am avut doua si una i-am dat-o unei cunostiinte. Acum tare rau imi pare ca nu v-am trimis-o voua Mira, mamica implinita si fericita cu perfect, Maia-Alexandra (11 mai 2010) http://community.webshots.com/user/maia_alexandra?action=publicAlbums |
dragutz sistemul pe care-l initiezi tu Mira - mi se pare fff frumos sa poti oferi din suflet... pacat ca ai dat-o deja.
referitor la carti, avem si noi "My first book" cu personaje Disney si ii place tare lui Mateo - o maninca de draga ce-i este!!! La propriu! Numai cu ea in gura sade!
Madamar spune:
citat din mesajul lui murica Am vazut ca aveti dubii cu sarcina dupa cezariana: la 6 luni de la nastere se poate ramane insarcinata (cu conditia ca cicatricea de pe uter sa fie ok). Si se pot face 4 cezariene. Asa mi-a spus ginecoloaga mea ca se practica aici. Murica, mami fericita de Evelyne-Maria (22 aprilie 2010) |
Interesant ce spui tu Murica.
si eu am purtat cu ginecoloogul discutia insa el nu e pe principiul ca e ok mai devreme de 2 ani...din pacate. oricum vom mai studia si sper sa ajung la o concluzie favorabila,,, ca tare-mi doresc copii apropiati de virsta!