Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Citat:
citat din mesajul lui arissa

Buna dimineata!

Am si eu o intrebare rapida: a depus cineva dosarul pentru CIC? V-a trebuit adeverinta de la munca referitoare la veniturile din ultimele 12 luni?

Da. E o adeverinta care se ia de acolo (tipizat)si mers cu ea la servici si completeaza cei de contabilitate.

Andrei

Mersi mult. Cred ca asa a fost si la prima fata, dar...uitasem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata si de la noi!

Felicitari prospetilor crestini!

Al meu a dormit de aseara de la 8 pana azi la 8 cu 2 treziri de papa, in patutul lui... Dar asta dupa ce ieri nu a dormit aproape deloc si a plans... Macar m-am odihnit azi noapte si eu...

Otilia, deja 69... Ma intreci... io tot pe 70 is...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata si din partea mea

FELICITARI PROSPETILOR CRESTINI

Fetelor va multumesc pt complimente...sunteti niste dragute

Aseara nu stiu ce a avut fata mea dar tare s/a mai foit,ba plans,ba marait...chiar vroiam sa o intreb pe Adriana daca s/a manifestat intr/un fel iesirea primului dintisor..ca de cateva zile Antonia e mai mereu cu manutele in gura si cam saliveaza...oare sa ma astept la vreo surpriza?....a si mai nou nu mai accepta suzeta

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Giorgia, si al meu mai saliveaza... Are zile cand face niste bulbuci...

Aelita, asa e cu dormitul asta. O sa incerc pe cat posibil sa il invat in patut, vad ca Rodi a reusit... Dar cand nu vrea nu are rost sa ne chinuim amandoi, ca nici el nu doarme, nici eu nu ma odihnesc... Oricum, de bine, de rau, de cateva nopti doarme aproape numai in patut...deci tot e un progres... doar diminetile mai sta in pat cu mine...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

\Neata si de la noi

si eu am una bucata baietel marait...are puseu de crestere cred, cred ca si la el vrea sa apara vreun dintisor

de vreo 2 zile numa cu degetele in gurita, saliveaz intr-una,, de se uda pe hainute, e agitat, plange, iar azi noapte a mancat tot la o ora jumte

va scriu mai tarziu ca sunt la calc sotului si nu merge tasta :a: si innebunesc pana scriu ceva

felicitri noilor crestini\11

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!

Ei Cristina 69-70 tot pe acolo. Am vazut si 68 dar acum bag Fier, Multivitamine si inca ceva pentru imunitate. Mi-e teama de boala in perioada aceasta cand sunt singura cu ele si-mi scot peri albi.

Puiutz, Carmen nu mai scrieti nimic? Pana si eu dau raportul la 2-3 zile.

Azi merg sa-i fac Bcg-ul si sper sa nu-mi faca febra ca nu ma mai joc.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata mamici si delfinasi, delfinase!

imaya, larisa, sa va traiasca mici crestini!

Pentru cele ce intrebau de rochia mea: a costat aproape 300 lei (3 mil) si am luat-o din Iasi, e un magazin de la nissa.
Cam mult, in mod normal nu imi iau haine scumpe dar cum nu aveam timp de umblat am mers la sigur.
Bine nu va imaginati ca pe mine sta asa, poate pe Giorgia ar sta asa bine

Fetelor sunt un pic ingrijorata, am scos azi dimineata niste mucisori galbeni cu firicele de sange :( Sigur nu e de bine, uuff si abia la 3 ajungem la dr.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

gata, am ajuns putin la calculatorul meu, cat sta tati cu baietelul..eu savurez o bacaria fara alcool si cu gust de piersici

sunt moarta de somn. noi am venit la bunici acum, deci Andrei e cam agitat...pe drum a fost cuminte, a dormit de acasa, se trezea numai cand oprea tati masina deci s-a trezit pe la 10 sa pape cand a oprit tati la pipi si apoi am prins un semafor de ala pe drum, cand se lucreaza si mai aveam putin pana la destinatie, asa ca nu i-am mai dat de papa...dar a plans bietul pici, cu lacrimi pentru prima data

am ajuns acasa, l-am schimbat ( apropos, ai vostri pui nu transpira in scoica de la masina? ca al meu era ud tot la spate si apoi a bagat somnic de pe la 2-3 pana la 6 jumate

dar cred ca l=au deocheat pe aici, ca aseara s-a pus pe un plans, il puneam la san si el urla efectiv, de imi venea si mie sa plang i-am zis tatal nostru, l-am dat cu mir, apoi i-am mai dat sa pape si pana la urma a adormit...dar a papat la 9, la 10.30, la 1.30, 3, 5, 7 ma dor sanii de la cat a tras de ei

plus ca isi baga manutele cu totul in gurita, i-am dat bibe cu putin ceai ca sughita si isi freca tetina de gingii

oare cat dureaza starea asta?

adriana , la voi au fost ceva semne cu dintisorul ? si felicitari pentru dintisor

larisa , a venit si la tine fotograful acasa? abia astept sa vad si pozele voastre

georgia , tre sa ma uit si eu la poze, sa te vad frumusica , unde le gasesc?

crispro Andrei noaptea doarme numa in patutul lui, doar ziua sunt arici acolo si acum doarme chiar si in patutul de voiaj...dar eu il adorm inainte sa il pun acolo si lui ii place, ca e patutul lui, nu il deranjeaza nimeni...si doarme singurel in camera, cu o lumina slaba aprinsa...o las asa si ca sa nu il trezesc prea tare noaptea cand papam sau il schimb. su dupa mesele de noapte, adoarme la san si il pun in patut, unde ii place lui

9 iunie 2010

Mergi la inceput

fug la baietel, sa il adorm, ca maraie la tati

dar sa va zic ce mi-a zis strabunica:

"sa iti tii sanii calzi, ca sa fie lapticul bun si cald "

fug, ca ii canta tati si cred ca e oripilat Andrei

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata si de la nooooiiii... am dormit, mai fetelor, pana la 7, fara nici o trezire!! si la 7 ne-a trezit pe toti alarma lui tati, am papat si am mai dormit o ora (eu) si 2 (isa), am dus-o pe maria la scoala si acum vad ca isi cam freaca ochisorii ca nu si-a implinit somnul de dimineata deci, daca tot nu mai dorm, o pun in carucior si ies sa-i cumpar la maria vreo 2 carti ptr scoala (aici in prima zi da prof o lista cu cartile si materialele necesare ptr intregul an, deci e o nebunie zilele astea la cumparaturi, daca nu vrei sa astepti apoi cu saptamanile sa faca o comanda ptr ce-ti lipseste tie...). vremea e frumoasa, asa ca... hai! la drum!

felicitari crestinasilor micuti, nu am mai intrat de vreo 3 zile la poze, dar ii iau la pupat cand ma intorc ...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput