Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 3
Victo spune:
vaaii..Ramo...ce draguta e sabinuta cu cordeluta!!!!
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
bine v-am regasit la scutecel nou! multumesc ptr sfaturi
nu stiu ce am avut, pana la urma... ieri am tot dormit, azi-noapte am avut parte de o bblusha din cale-afara de cuminte, nu s-a trezit deloc pana la 6 dimineata cand i-a dat tati sa pape cu bibe, asa ca eu am dormit mai departe, dupa ce am mai luat un paracetamol. dar toata noaptea am dormit cu sticla de apa la cap, simteam ca ma usc toata si eu eram inghetata de frig... si azi am avut o delfinasa cuminte, o data i-a dat sa pape maria si apoi iar tati, cand a venit de la lucru... oooff, draga de maria, a luat-o pe isabela cu leaganul si a dus-o la ea in camera sa pot eu dormi . si acuma e cu ea afara, cu caruciorul... abia m-am ridicat si eu din pat, nu mai am febra, nu ma mai doare nimic dar sunt cam ametita de cap de la atata stat in pat... sotul zice ca eu is de vina, ca nu ma odihnesc cat trebuie . asa o fi...?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
anca_vlad spune:
rodyka imi pare rau ca nu te-ai simtit prea bine dar ...cred ca sotul are dreptate, odihna ne scuteste de multe neplaceri!
Felicitari Mariei de felul cum are grija de sora ei!!!!!
Noi am cam sarit forulul in ultimul timp din cauza de BB-lina colicioasa!
azi noapte a dormit toata noaptea pe burta mea si s-a chinuit sa faca basinele...a fost un chin!
Azi mai mult a dormit...cred ca recupereaza pt ca nu a s-a odihnit noaptea trecuta!
De o saptama ne muncim sa faca kk, ea facea dupa fiecare masa acum vad ca trebuie ajutata din pacate, oare e posibil ca din cauza lapticului meu sa se constipe, poate e prea gras!
Va pup si va imbratisez cu drag!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
katalina spune:
Georgia mami,ce bine arati,si rochia cu trandafiriiti vine perfect,dar Antoniaa e cea mai frumoasa.
Rody,odihna mami si somnic,asta ne trebuie zilnic.ce fetita responsabila ai,mititica,ce grija are de tine
Nela,din cite stiu, poti merge la sfirsitul slujbei impreuna cu copilul sa-i citeasca ceva rugaciuni,nu stiu despre bani cum se face,se da sau nu.
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
Victo spune:
eu stiu ce sa zic, mai rodika..poate fi si oboseala.. vad ca mereu te culci tarziu..dar probabil te si trezesti mai tarziu. eu spre ex pe la 23 ma bag in pat, pt ca urmeaza trezirile de papi..la 2 si la 6..si mai nou mi se trezeste si Stefan pe la 4..la apa, pipi..iar de la 6 clar ca nu mai dorm.
dupa ce va incepe gradinita, dimineata dc piticotul e cuminte voi face de mancare..daca nu, voi iesi afara si apoi cd el va dormi voi gati, curatenie etc.
am obs ca dc il scot dimineata afara, apoi doarme bine in restul zilei. dc nu il scot dimineata..apoi nu doarme..se tot maraie..
ia observati=i si voi pe ai vostri :)
ma duc sa bag si niscaiva bere..desi sincer, parca e mai bine de cd iau galaforul asta. bine, plus copil care doarme ziua..:)
haideti mai fetelor la primul bb, nu e chiar asa de greu. eu ajung sa ma plictisesc cu 2 :):) ha ha ha si sa ma apuc de curatenie, gatit etc.
aelita, chiar ma gandeam ca la tine dc sunt asa micuti macar nu vei mai avea parte de gelozii..desi acum sofia poate va avea niscaiva tentative..dar andres ma indoiesc, ca e mai miculut.sau cum e? :)
pe stefan il mai las si la desene, ca e mare, are aproape 3 ani..deja ma gandesc la petrecerea ce va urma..idei de cadouri..invitati, locatie- anul asta sper ca vom reusi sa facem la un spatiu amenajat, caci anul trecut a fost tare bolnavior si nu am mai rezervat nimic, ca nu stiam se vindeca, nu se vindeca...
ieri am facut ciorba de burta, sarmale :)
trebuie sa fac si un pandispan in curand, ca nu se face greu.
sunt sg acasa, de aia am asa chef de vorba. si nu ma hazardez-inca- sa ies singura cu amandoi afara, pt ca nu am parc si tre sa stau cu ei printre blocuri, e mai dificil. dar am fost dim. cu sotul in parc, asa ca Stefan si=-a luat portia de alergat pe azi.
off..ce n-as da sa stau si eu la casa..trebuia de la inceput sa fi luat noi o casuta, cu un petec cat de mic..acum..am ajuns de abia ne mai platim ratele la banca nu mai putem visa ca vom mai economisi ceva pt casa.
Victo spune:
anca, imi pare rau de colici. eu i-am dat saptmana trecut bonisan, fara efecte, iar de vreo 3 zile nu ii mai dau nimic, si e bine copilasul, nu urla grav.se mai chinuie dim. pe un partz sau un caca.. dar noi avem deja 8 saptamani :):
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nela_didea
LA MULTI ANI SI DE LA NOI. CU INTARZIERE LA MULTI ANI SI PENTRU ANGHARD Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
si de la noi LA MULTI ANI!!!
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
aelita, iti eram datoare cu o explicatie...nu incerc sa-l indepartez pe Eric de jucariile de bebe, dimpotriva, l-am lasat sa se joace cu toate, sa le observe, sa le mute de colo colo pt ca in final sa le abandoneze...insa atunci cand l-a vazut pe Filip pe salteluta de joaca, a vrut si el acolo, in acelasi timp cu Filip..i-am explicat frumos ca el are multe jucarii cu care se paote juca acum, ca e baiat mare si poate sa-si aleaga orice jucarie doreste, in schimb Fiip e mic si nu paote decat sa stea pe spate, pe salteluta, ca el inca nu paote sa isi aleaga singur jucariile cu care sa se joace, pt ca nu stie sa umble inca ...ma rog, i-am explcat asa, pe mintea lui si a priceput... e f intelegator, chiar ma surprinde...nu rabufneste si nici nu e frustrat pt ca gasim repede solutii..
katalina, despre sling...sa stii ca se cam uitau unii la mine, in Auchan cand au vazut cum imi duc copilu'...ba chiar unele babe binevoitare m-au intrebat ca de ce-l port asa, bietul copil chinuit...si el n-avea nici o treaba, dormea dus... in fine, fiecare cu parerile lui, eu stiu ca lui ii e bine, altfel ar da semne daca e nemultumit...
cateva pozici noi:
http://picasaweb.google.com/eric.rusu2009/Septembrie2010#
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
nela_didea spune:
Victo, Katalina multumesc pt.raspunsuri. O sa merg la finalul slujbei cu bebele dupa mine si o sa vad eu ce fac. Doar n-o sa ma refuze (zic eu)
nela_didea spune:
Rody ma bucur ca ti-ai revenit, cu atatea ajutoare in jurul tau ar trebui sa te odihnesti mai des.
Anca ce mai faci in afara de colicii care ma termina si pe mine?
Victo ma faci sa fiu invidioasa pe tine dar nu cred io ca tu te plictisesti, n-ai cum.