Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 32
Leditia spune:
Lali,au intrat cei 5 ron,insa mi-au luat si mie comision 2 lei din ei(mi se pare aiurea k pt 5 ron ei sa ia practic aproape aceeasi suma ca si comisioane)..Nu zic asta cu alt gand,ci efectiv mi se pare ciudat,pt ca eu stiam ca doar de la transferurile de la alte banci se percep comisioane..
pup.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Alex@Sara spune:
heelooouuu,tuturor .Ne-am intors si noi din minicontzediu ,a fost suuuper bine,desi ne-am intors mai obositi decat am plecat .
Azi o sa merg la Transilvania si reiffeisen si achit ce am pt cazurile care au conturi la ele.Pt BRD cred ca voi achita cel tarziu luni,cand ajung in oras ..
sper ca toata lumea e bine si sanatoasa,noi de maine incepem tratamentele de imunizare ale teroristilor,speram sa trecem si toamna/iarna aceasta cu bine.
va pup si fug la spalat/intins/aanjat de haine ,ca sa pot pleca cabnd se trezeste Dariuta.
Pupici tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Gashca_CT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Lali,au intrat cei 5 ron,insa mi-au luat si mie comision 2 lei din ei(mi se pare aiurea k pt 5 ron ei sa ia practic aproape aceeasi suma ca si comisioane)..Nu zic asta cu alt gand,ci efectiv mi se pare ciudat,pt ca eu stiam ca doar de la transferurile de la alte banci se percep comisioane.. pup. POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Vorbesti serios ? ,asta inseamna ca la cele trei transferuri facute am pierdut din comision eu 6.75 ,si trb sa mai transfer inca 6 ron, ca sa fie bine , deci 12.75 ron comision ptr 21 ron .Oare pot sa ma duc sa ii dau una peste bot dobitoacei de la banca ptr ca nu mi-a spus de comisioane ci numai de facilitati?
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Gashca_CT
Vorbesti serios ? ,asta inseamna ca la cele trei transferuri facute am pierdut din comision eu 6.75 ,si trb sa mai transfer inca 6 ron, ca sa fie bine , deci 12.75 ron comision ptr 21 ron .Oare pot sa ma duc sa ii dau una peste bot dobitoacei de la banca ptr ca nu mi-a spus de comisioane ci numai de facilitati? |
Eu eram cu "Gashca" dar am uitat sa ma deloghez... Au mama ce nervi am ...
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
alinamoro spune:
Ada, cred ca asa ar fi ok cum a zis Kid.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ducky spune:
Salutare fetele
Am decis ca lucrusoarele pe care le am acum la bazar sa le orientez spre maria_rubi, sper sa nu va fie cu suparare. Mersi
In alta ordine de idei, mi-a intrat alocatia, asa ca ma pun sa fac coletele restante. Mady, cu al tau mai astept, asa cum ne-a fost vorba. Asa ca probabil pe inceputul saptamanii viitoare vor ajunge la voi. Revin sa scriu pentru cine si cand.
Of, Elena ma termina. Nu apuc sa fac nimic de ea. Parca e pusa pe sotii non-stop. Pot sa fac curat intr-una ca degeaba. Scoate tot din sertare, fuge cu papucii nostrii prin toate camerele, arunca jucariile peste tot...sunt rupta !! Oare ea nu oboseste???
O saptamana frumoasa sa aveti. Iar n-am aparat foto ca l-am imprumutat susorii mele, asa ca o vreme ma calmez cu postarile la bazar. Dar revin in forta la sfarsit de luna cand il recuperez. Pana atunci sper sa termin si toata curatenia de prin dulapuri.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
[/url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156074&whichpage=1"]Alaturi de maria_rubi[/url]
Leditia spune:
lali,stai linistita,nu vreau sa mai virezi nimic.Spuneam doar ca mi se pare ceva ciudat,sa iei comisioane asa mari,mai ales ca transferul e facut in cadrul aceleiasi banci.
Vezi,trebuia sa tac,sa nu se interpreteze...Poate or fi schimbat ceva de azi..cine stie..
pup
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Gashca_CT spune:
citat din mesajul lui Leditia lali,stai linistita,nu vreau sa mai virezi nimic.Spuneam doar ca mi se pare ceva ciudat,sa iei comisioane asa mari,mai ales ca transferul e facut in cadrul aceleiasi banci. Vezi,trebuia sa tac,sa nu se interpreteze...Poate or fi schimbat ceva de azi..cine stie.. pup POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!. |
Nu iubita,nu am interpretat nimic ,foarte bine ca ai spus. Dar cei de la banci cand prezinta un pachet de servicii nu sunt obligati sa prezinte si comisioanele?
Eu pe ei sunt suparata,nu pe tine. Revin,ca plec la banca,sa ma intorc pana se trezesc sotz si baiatul..
alexandrina spune:
citat din mesajul lui ducky Salutare fetele Am decis ca lucrusoarele pe care le am acum la bazar sa le orientez spre maria_rubi, sper sa nu va fie cu suparare. |
Atata vreme cat faci precizarea clar inainte sa fie licitat.
Deci tot ce se cere de la cumparator sa fie clar precizat din start.
Pentru asta, va dau o mostra umoristica, a carei convorbitoare si-a dorit sa ramana anonima:
UnAnonim: auzi, mai vroiam sa te rog ceva
UnAnonim: sa te intreb de fapt
Alexandrina: Spune
UnAnonim: ca eu is in urma rau cu bazarul
UnAnonim: spune-mi si mie ce inseamna "pecu"? :">
Alexandrina: Plata expedierii in contul umanitar
UnAnonim: si chiar nu imi dau seama
UnAnonim: ahaaaa
UnAnonim: mersi
Alexandrina: Sa-mi zici unde ai vazut scris, sa adaug si explicatia acolo.
UnAnonim: chiar nu ma ducea mintea
UnAnonim: pe la produsele de la umanitare
UnAnonim: si imi faceam tot felul de ganduri
Alexandrina: Acolo ar trebui sa scrie fetele explicit, sa inteleaga si neinitiatii.
UnAnonim: ca o fi vreun cod international si nu stiu eu
Alexandrina: Le-am zis, dar poate nu citira toate
Alexandrina: Chiar ma gandeam sa-l patentam
UnAnonim: eu legam "cu" ceva de "curat, curatatorie"
UnAnonim: :P
Alexandrina: Produs extrem de curat :D
UnAnonim: ma gandeam ca ati pus ceva vreo regula sa fie produsele dezinfectate la curatatorie
UnAnonim: ca mai auzisem la astia cu ajutoarele pt sinistrati ...
Deci nu ajunge sa scrie pecu fara explicatii pe la produse, ok?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).