Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 31
andreea.2009 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Buna seara! Andreea2009, te rog sa ma treci si pe mine cu urmatoarele produse platite ca ma incurca in socoteli : http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2318 si http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2594 Si maine voi plati si ce mai am pt Stefania si as dori sa le primesc pana la sf. saptamanii viitoare, blugii si pantalonasii sunt musai, evident ca nu costumul de baie. Multumesc! Dianaalex ti-am pus si eu o intrebare in legatura cu aceste cizme http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1903&n=ghete-fetita-marimea-17. Vezi ca e trecuta intrebarea la anunt. Astept raspuns, multumesc! Dodo cu placere! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Coletul cu pantalonasii roz si blugii este trimis de luni. Desteapta de mine nu vazusem ca ai mai licitat si altele. Tura 2 o pun saptamana asta.
cris_82 spune:
neata,scuzati absenta de zilele astea,dar avusesi ceva treaba,mari am citi ca ai pus coletul pentru mine[/b]..sarumana pentru incredereinca nu am ajuns la banci ca sora-mea se mai bazaruieste de pe contul meu si sa nu facem 10 drumuri cu 5,9,4 lei sa se uite iar tanti de pe acolo ciudat un singur drum si buncred ca vineri ajung eu si achit toate
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
diana2242 spune:
Dodo banii mei nu i-ai vazut?astept confirmare 35 lei sunt si dadusem ieri linkurilele mai dau daca este cazul
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
Leditia spune:
ralualexandrei,confirm banutii..30ron
Scuze,nu prea am timp sa intru aici,sunt si nedormita de 2 nopti asa ca vad dublu.
Multumim.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
diana2242 spune:
ajutorrrrrrrrrrrrr ni s-a rupt tetina la biberon si nu gasim la noi in oras cine ne ajuta pls tetine tomi din alea largi pls.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
mari_paun spune:
citat din mesajul lui Jocurban In urmatoarele saptamani voi face si eu o sortare in dulapuri, cu ocazia sosirii toamnei... As putea face si eu un colet cu haine si alte obiecte, pe care sa-l donez pentru licitatii... Eu, cu doi copii mici, chiar nu am timp sa le licitez singura, insa cu draga inima as vrea sa le ofer cuiva amator sa se ocupe de ele. Este vreuna dintre voi interesata? Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume! Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010). Blogul mazarichilor |
ce doresti sa donezi pt Ema, pot sa ma ocup de distributie. Rog fetele care se ocupa de Ema sa puna coletele la posta.
luni 20 septembrie 2010, cand baiatul fratelui meu implineste 6 ani ...scot la lumina zilei si bebelusul meu, fratele Emei.
saptamana asta voi fi zilnic cu voi...saptamana viitoare voi lipsi...MOTIVAT.
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari,37+ PETRU si mami de bomboana EMA
AMR - 9zile...vedem ce zice medicul azi
adablackcat spune:
Mari, sa fie intr-un ceas bun!
Eu am in continuare nelamuriri in legatura cu lista donatoarelor de la cazul nostru (maria_rubi): se numeste donatoare doar cea care doneaza haine sau si cea care cumpara? Din puctul meu de vedere cine cumpara da un ban dar se alege cu ceva. Cea care doneaza hainutele nu se alege cu nimic, decat cu titulatura de donatoare. Corect?
Edit sa nu se inteleaga gresit: cele care doneaza au placerea si multumirea sufleteasca pentru binele pe care l-au facut, doar de-asta am ales sa facem asta.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui diana2242 Dodo banii mei nu i-ai vazut?astept confirmare 35 lei sunt si dadusem ieri linkurilele mai dau daca este cazul |
Ba da,au intrat ...dar nu stiu de ce am trait cu impresia ca am scris aici
nu ca sa ma scuz dar Isabella plange si iar plange dupa Bogdan...si-s varza cand ea plange si-i agitata
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
kid spune:
citat din mesajul lui adablackcat Mari, sa fie intr-un ceas bun! Eu am in continuare nelamuriri in legatura cu lista donatoarelor de la cazul nostru (maria_rubi): se numeste donatoare doar cea care doneaza haine sau si cea care cumpara? Din puctul meu de vedere cine cumpara da un ban dar se alege cu ceva. Cea care doneaza hainutele nu se alege cu nimic, decat cu titulatura de donatoare. Corect? Edit sa nu se inteleaga gresit: cele care doneaza au placerea si multumirea sufleteasca pentru binele pe care l-au facut, doar de-asta am ales sa facem asta. Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Eu zic sa se acorde la fel ca la 'caseta de bijuterii'. Donatorii care au produse vandute pt Maria sa fie trecuti pe acea lista.
Fetele, spuneti si voi cum credeti ca ar fi mai bine.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Lali_mete spune:
Buna fetele. Scuze de intarziere, am platiti prin BRD net asa :
Robi 6 ron
David 5 ron
Alex 10 ron
Trimit si lincurile mai tarziu,si pm. Acum ma duc la banca sa ma iau de idioata de la ghiseu. Mama lor ca nu spun frate nimic,nimic. Mi-au luat comision din cont brd in cont brd 2.25 ron,pentru fiecare transfer. Mai mare daraua ca ocaua. Scuzati nervii,dar nu mai pot. Mai tarziu merg sa achit si rstul de produse.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania