Bazar umanitar ***43***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

[quote]citat din mesajul lui dicirstea

OOO, asta e parfum de viorele. Mie mi-au intarziat 1 an si o luna un pachet pus cu TCE, care e un fel de Fan Curier.

Nu mai aveam nevoie, dar a venit cand nu eram acasa si mama a apucat sa plateasca pentru el, ca era si cu ramburs.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

nushu,felicitari!
maine pleaca rochita!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Andreea, si eu sunt in ceata, ca vad ca la unele produse nici nu apar coment-urile mele. Daca se relisteaza nu se mai vad?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Dodo-pui, am primit coletul... Multumesc mult, e foarte frumos fasuletul!

In schimb, i-am trimis PM lui natynic pentru confirmarea unei plati efectuata deja de mai bine de o saptamana (produs licitat de cami33) si inca n-am primit niciun raspuns... Ma poate ajuta cineva, altfel? N-as vrea sa pierd produsul, mai ales ca deja l-am platit...

Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume!

Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010).

Blogul mazarichilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

buna dimineata fetele iubitele, n-am apucat sa scriu mai devreme pt ca am cazut lata dupa prima zi de gradinita .

Am primit co(t)letele de la monnvas, honeybaby, Laura si kid. Va multumesc mult, m-am simtit f bine pt ca aproape toate erau pt mine nu pt ghindoc

Iar eu am trimis pachetele pt arcadia, juliaSM, simonapro, monvas ducky, pooh si danyalo[. Am reusit in sfarsit si sa pun coletul pt Laura pt actiunea 3 sate, Lauro, sa te duci cu masina

In rest sunt extenuata, copilul e iar sub tratament, incepem gradi cu o vacanta , zau daca am simtit ceva din concediul asta. Si mai are putin si se termina si io nici macar n-am apucat sa-mi tai unghiile de la picioare, ce sa mai zic de pedichiura

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Confirm plata lui Iarna-25 lei,ea era cea cu initialele B.M.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikaeela

Confirm plata lui Iarna-25 lei,ea era cea cu initialele B.M.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Era chitanta pe mail. Am rezolvat.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Din cate am inteles, weekendul "nu se pune" la licitatii, de-aia unele nu s-au incheiat, desi asa va iesea la socoteala.

CUUUM? De unde informatia asta?

Scuze. Buna dimineata tuturor!

iarna pentru confirmari, trebuie sa le ceri responsabililor prin mesaj privat, ele nu sunt obligate sa citeasca tot de-aici.

Jocurban, naty a facut confirmarea ieri (a fost in vacanta ante-anuntata) pentru 35 lei, tu trebuie sa ne furnizezi linkurile.

dicarstea comenturile nu se vad pentru public oricum, la relistare cred ca dispar si dintre privati.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Andreea, si eu sunt in ceata, ca vad ca la unele produse nici nu apar coment-urile mele. Daca se relisteaza nu se mai vad?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Daniela, lasa ca daca voi avea timp astazi, iau comentarile tale si le pun in cadrul anuntului la toate. la unele am facut dar nu la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata,

am primit ieri o "instiintare" de la cineva de aici ca un produs al meu ar trebui mutat, daca mai e de actualitate. Ma gandeam sa il retrag, de fapt, nu pentru ca as fi extrem de dezamagita ca nu s-a dat in atata timp, e alegerea fiecaruia ce targuieste si ce nu, ci pentru ca am fost dezamagita, asta e cuvantul, de cum a functionat bazarul in cazul altor produse pe care le-am pus, putine, ce e drept. Este adevarat ca era reponsabilitatea mea sa gestionez ceeace am pus la bazar si sa sa ma asigur ca lucrurile merg asa cum am vrut. Nu am facut-o dar imi arog totusi dreptul unei descumpaniri. Banutii nu au ajuns acolo unde imi doream (la persoana la care doream sa mearga) si, sincer, nu am fost multumita nici de atitudinea celor care au targuit de la mine. Imi doresc sa fiu discreta pentru ca dincolo de nemultumirea mea sunt absolut sigura ca sunt aici oameni, si nu putini, care ajuta enorm si neconditionat si nici fata de anumite persoane nu pot spune ca am banuieli urate sau intemeiate, pur si simplu e o (mica) frustrare personala - care mi se datoreste, in parte.

Eram aproape convinsa sa retrag ceeace a mai ramas la bazar, dar sunt pe cale sa ma rezagndesc. La urma urmei, ce sa mai fac cu respectivul obiect?? Mai bine sa se foloseasca cineva... Daca nu cer prea mult... rog pe cineva priceput sa imi trimita un f scurt pm cu ce am de facut ca sa fiu in regula. Voi incerca sa pricep si sa ma conformez. Numai daca se poate. recunosc ca nu am dat de multa vreme pe la bazar si nu mai stiu care sunt regulile si ... in fine.... pot afla si singura daca chiar imi doresc, nu?

Gata, va las. Multumesc!

Mergi la inceput