Bazar umanitar ***43***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daca am mai multe produse cu pecu de la acelasi vanzator, cate pecu platesc? 1 pe bucata sau 1 pe colet???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

daca am mai multe produse cu pecu de la acelasi vanzator, cate pecu platesc? 1 pe bucata sau 1 pe colet???

La colet.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Buna dimineata fetele...

Imi cer scuze, dar eu o sa absentez o saptamana... am intrat sa va anunt ca am ridicat aseara coletele de la Laura25 (multumim de bonus) si de la Kid... toate trei produsele sunt in stare ff buna...

De asemenea am bifat platit la cutiuta de bijuuri din lemn si sper sa o trimit zilele astea Carmineibulinei .

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Livsy

Buna dimineata,

am primit ieri o "instiintare" de la cineva de aici ca un produs al meu ar trebui mutat, daca mai e de actualitate. Ma gandeam sa il retrag, de fapt, nu pentru ca as fi extrem de dezamagita ca nu s-a dat in atata timp, e alegerea fiecaruia ce targuieste si ce nu, ci pentru ca am fost dezamagita, asta e cuvantul, de cum a functionat bazarul in cazul altor produse pe care le-am pus, putine, ce e drept. Este adevarat ca era reponsabilitatea mea sa gestionez ceeace am pus la bazar si sa sa ma asigur ca lucrurile merg asa cum am vrut. Nu am facut-o dar imi arog totusi dreptul unei descumpaniri. Banutii nu au ajuns acolo unde imi doream (la persoana la care doream sa mearga) si, sincer, nu am fost multumita nici de atitudinea celor care au targuit de la mine. Imi doresc sa fiu discreta pentru ca dincolo de nemultumirea mea sunt absolut sigura ca sunt aici oameni, si nu putini, care ajuta enorm si neconditionat si nici fata de anumite persoane nu pot spune ca am banuieli urate sau intemeiate, pur si simplu e o (mica) frustrare personala - care mi se datoreste, in parte.

Eram aproape convinsa sa retrag ceeace a mai ramas la bazar, dar sunt pe cale sa ma rezagndesc. La urma urmei, ce sa mai fac cu respectivul obiect?? Mai bine sa se foloseasca cineva... Daca nu cer prea mult... rog pe cineva priceput sa imi trimita un f scurt pm cu ce am de facut ca sa fiu in regula. Voi incerca sa pricep si sa ma conformez. Numai daca se poate. recunosc ca nu am dat de multa vreme pe la bazar si nu mai stiu care sunt regulile si ... in fine.... pot afla si singura daca chiar imi doresc, nu?

Gata, va las. Multumesc!

Imi pare rau. Dar sunt produse care pur si simplu nu se dau. Eu am patit recent, am postat vreo 2-3 saptamini un anunt cu niste produse, le-am schimbat destinatia, si tot n-au avut cautare. Le-am retras si gata.
Pentru noul bazar gasesti pe prima pagina link si explicatii cum poti posta singura un anunt, ( nimeni nu o mai poate face in locul tau, corespondenta se tine prin mailuri care ajung direct la tine). Sau poti trimite un colet cu produse la o mamica de caz, bineinteles pentru care esti de acord.
Poate reusesti , daca iti doresti, sa postezi anunt. Daca nu, da o strigare aici si iti vom sari in ajutor.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Hop si eu mai matinala.Am primit ieri de la mamagiuliei coletul multumim mult daca intra banii astazi fac plata.Mady mai vrei fusta portocalie de la Boti?nu de alta dar ma tot gandesc ca nu o sa o port daca o vreiplatesti tu cat oferisei si eu diferenta.Daca nu o iau eu fara nici o problema.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Livsy, am uitat sa spun ca produsele trebuie mutate pentru ca acum avem o versiune imbunatatita a noului bazar si cel vechi trebuie inchis.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

1 pe colet, eu ti-am facut pentru 6 produse 1 factura cu 1 singur pecu

Mergi la inceput

deci am bani fac plati ura scap si de datorii dar si de bani am platit pt David in contul Ing asa
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3579
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2552
o sa confirme Ledi dar trimit si print screean pe mail,apoi mai platesc pt Bogdan 30 lei pt produsele de la mamagiuliei dar trebuie sa ies din casa ca nu mai stiu ce comision ii luase data trecuta lui Dodo ca as fi depus in plus 4 lei daca ar fi fost suficient dar asa o sa cobor sa platesc direct la banca si la fel si pt Alexia.Adresa de pe facturile mele este buna asa ca puteti deja sa imi trimiteti luv parca de la tine sunt bluzitele cu Kid am vb deja mamagiuliei deja a fost mai rapida sarumana.si cu boti vad eu cum fac Mady daca vrei tu fusta ma repet desi am platit-o ti-o dau tie cu cea mai mare placere si imi faci tu mie o plata ca voi mai avea slava domnului.

Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

neatza!!!
doamne, ce bine era in vacanta! era liniste in toata casa pana la 9. acum e forfota de la 7 .

in fine, sa revenim la realitate. diana, acum m-am afundat iar in gaura din buzunar, asa ca inca mai fac socoteli si parasocoteli s-o scot la capat. cand o sa ies din gaura (din nou) iti dau mesaj daca mai ai fusta si mai vrei s-o dai.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

trimit mail acum am platit si pt Alexia pt ca era tot ING deci mai am doar bogdan

Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput