Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 11
valentina_22 spune:
Ducky, ai primit PM-ul meu?
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
carminabulina spune:
Sigur Dodo il trimit pt Bogdan.
De fapt ti-l trimit tie, da? Trimite-mi adresa pe PM si le pun maine la posta.
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi da,carmina, si acum asteptam un diamant promis de admin pentru caseta aia . fata, parfumul ala... |
Fata am vazut eu ca nu sunteti pline de diamantedar crede-ma ca avem unul absolut veritabil: sufletul nostru bun, nu-i asa?
Deci cum spuneam, eu nu am pus nici un parfum la bazar. Era unu Platinium, parca dar nu era caz umanitar. Dar daca insisti o sa caut si am sa pun un parfum special pt tine
mikaeela spune:
Dodo ,dodo ,vad ca esti hotarata sa lupti ptr castelul Barbie
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
nushulica spune:
mihaela revin si eu cu rugamintea sa pui marimile care sunt trecute pe etichetele hainelor,din cate vad nu sunt singura care nu ma descurc cu masuratorile
de David si 36+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
mikaeela spune:
citat din mesajul lui nushulica mihaela revin si eu cu rugamintea sa pui marimile care sunt trecute pe etichetele hainelor,din cate vad nu sunt singura care nu ma descurc cu masuratorile de David si 36+ HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI |
De mine-i vorba?
Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela
Jasmin012 spune:
citat din mesajul lui carminabulina Mai fetelor voi stiati despre acest topic?caseta cu bijuterii Eu acum 10 minute l-am descoperit. Si am si eu de dat 2 bijuterii dar nu mai am aparat foto. Care mamica cu caz la bazar doreste sa i le trimit? Garantez ca sunt frumoase si din argint. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Da, stiam. Multe dintre noi am si scris deja acolo. Ni s-au promis si niste diamante(virtuale) dar nu am vazut nimic pana acu'
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
mihaela77O spune:
tizo,de mine-i vb...
nushu,rochita care-ti place are taiata o parte din eticheta,cea cu marimea,a mai ramas partea care spune din ce-i facuta,vascoza si lanica....talie,bust..62 cm*2,,,,este foarte larga...ea metru,pune-l pe tine si vezi daca se inacdreaza...imi pare rau de neplacere,dar asta este...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
o sa revin cu o solutie si pt gentute,ma gandesc....acum mi se arde pestele....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui mikaeela Dodo ,dodo ,vad ca esti hotarata sa lupti ptr castelul Barbie |
hotarata n-am ce sa zic....dar cred ca pretul ei o sa-mi depaseasca "bugetul coane Fanica"
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!