Bazar umanitar ***43***
Raspunsuri - Pagina 12
madyrizi spune:
carminaaaa, nu te stresa. am crezut ca mai e de actualitate. nu trebuie neaparat sa pui parfum , mai ales ca fetele astea iar m-au facut de am ajuns la fundul gaurii buzunarului. ma jurasem ca nu mai licitez .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi carminaaaa, nu te stresa. am crezut ca mai e de actualitate. nu trebuie neaparat sa pui parfum , mai ales ca fetele astea iar m-au facut de am ajuns la fundul gaurii buzunarului. ma jurasem ca nu mai licitez . |
Madyyyyy nu ma stresez, dar nu am avut nici un parfum la bazar. Ala pe care-l vrei tu este inca acolo si e de actualitate. L-am vazut eu ca era pe prima pagina.
nushulica spune:
citat din mesajul lui mihaela77O tizo,de mine-i vb... nushu,rochita care-ti place are taiata o parte din eticheta,cea cu marimea,a mai ramas partea care spune din ce-i facuta,vascoza si lanica....talie,bust..62 cm*2,,,,este foarte larga...ea metru,pune-l pe tine si vezi daca se inacdreaza...imi pare rau de neplacere,dar asta este... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
merci mihaela!eu oricum am licitat-o si supralicitat-o si tin cu dintii de eadaca o fi prea mare o dau cuiva sau o repun in bazar..dar zi-mi te rog pana ;a urma care-s masuratorile ca in descrierea de la bazar ai zis bust 48*2 cm si in mesajul asta 62*2
de David si 36+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Jasmin012 spune:
Mady, asta? E demult pus.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=2260&n=PARFUM-PLATIUNM
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui nushulica merci mihaela!eu oricum am licitat-o si supralicitat-o si tin cu dintii de eadaca o fi prea mare o dau cuiva sau o repun in bazar..dar zi-mi te rog pana ;a urma care-s masuratorile ca in descrierea de la bazar ai zis bust 48*2 cm si in mesajul asta 62*2 |
bust 48,neintinsa....cum cade ea,daca o desfac la maxim,ajunge la 62,bust,talie....m-ai inteles?sau am scris ca naiba?
as vrea sa explic mai bine....ea cade dreapta,dar pt o graviduta ca tine,se mareste....of,mama ei de exprimare...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
pidana,cornelia,in legatura cu gentile,iata ce propun eu:
le fotografiez din nou,pe fiecare in parte,le pun in bazar din nou,la acelasi si va licitati si supralicitati din nou!iar la actuala postare ii dai inchidere devreme...e ok asa/?
astept sa-mi spuneti...
referitor la marimi,cornelia,ii spusesem si lui nushilica,multe din ele au etichetele taiate,de asta am ales sa le masor pe fiecare in parte...au astia cate 3-4 etichete,care deranjeaza cand le porti si atunci prefera sa le taie....
da-mi link la camasile licitate si eu ma uit,poate ce ai licitat tu,mai are eticheta....imi pare rau,pt inconvenient...
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
nushulica spune:
mihaela nu te stresa am priceput ai explicat destul de bine...pt mine ar fi ok cu bustul ala de 48*2 la 62*2 nu prea imi doresc sa ajung
merci inca o data de explicatii!
de David si 36+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui nushulica mihaela nu te stresa am priceput ai explicat destul de bine...pt mine ar fi ok cu bustul ala de 48*2 la 62*2 nu prea imi doresc sa ajung merci inca o data de explicatii! |
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
PIDANA spune:
citat din mesajul lui mihaela77O pidana,cornelia,in legatura cu gentile,iata ce propun eu: le fotografiez din nou,pe fiecare in parte,le pun in bazar din nou,la acelasi si va licitati si supralicitati din nou!iar la actuala postare ii dai inchidere devreme...e ok asa/? astept sa-mi spuneti... referitor la marimi,cornelia,ii spusesem si lui nushilica,multe din ele au etichetele taiate,de asta am ales sa le masor pe fiecare in parte...au astia cate 3-4 etichete,care deranjeaza cand le porti si atunci prefera sa le taie.... da-mi link la camasile licitate si eu ma uit,poate ce ai licitat tu,mai are eticheta....imi pare rau,pt inconvenient... MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
E suficient daca scrii geanta maro si geanta neagra;lasa poza asa cum e!
Multumim.
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui PIDANA E suficient daca scrii geanta maro si geanta neagra;lasa poza asa cum e! Multumim. Dana, si Ana-Teodora(25.04.2008) |
pai si voi cum licitati!!???
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...