Ionela - URGENT 2000 lei pt operatie la ochi

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mihaela, cum mai e Ionela?
Voi parca trebuia sa plecati in octombrie la un tratament, nu?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Multumesc Andra de intrebare
Andra,sa sti ca acum e mai bine,Ionela ,nu a mai facut febra,dar nu stiu ce a avut ieri ca mi-a fost maraita toata ziua si mi-a si vomat putin azi-noapte.Ma gandesc sa nu fi vomat din cauza antibioticului ca e putin cam tare.Acum ,vad ca e bine.
Noi vom pleca pe 3 octombrie la recuperare la Techirghiol ptr o luna si daca doctorul va hotari ca va trebui operata la picioruse,voi ramane sa o si operez ca sa scapam si de asta,iar dupa ce venim de acolo ,mergem la control la Bucuresti ptr controlul la ochisori.
Speram sa trecem cu bine peste toate.
Te pup si-ti doresc o zi frumoasa

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Buna dimineata fetelor.

Ionela se simte f bine,nu mai e racita deloc si de miercuri am reluat si noi terapiile si gradinita.
Am inceput sa ne pregatim si ptr plecarea la Techirghiol ,ieri am facut analizele si am inceput sa ne cumparam tot ce avem nevoie ptr perioada cat vom sta acolo.
Daca nu o vom opera acum la picioruse ,la sf lunii noiembrie vom merge si la sanatoriul Busteni si vom sta si acolo 3 saptamani,asta numai in cazul daca va fi bine si la ochisori si nu va mai avea de nici o operatie.Dar speram sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine si sa putem lucra intens.

Cam astea-s vestile despre noi.

Va pup si o zi placuta va doresc

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Mihaela, urmare operatiei de la picioruse, ce se spera sa se imbunatateasca?
Adica, pentru ce se face operatia? Ce-i corecteaza?

Mergi la inceput

Andra,operatia se face ptr a-i da drumul la tendoane,ea fiind spastica are tendoanele f stranse .Dupa operatie cu f multa recuperare speram sa-si dea drumul la mers.

De aceea as vrea sa o si operez ,poate va incepe si ea sa mearga mai repede.

Bazar umanitar

Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

of, Doamne ajuta

Mergi la inceput

Buna fetelor.

Mai avem si noi 3 zile si vom pleca la Techirghiol ,la recuperare.Am mari emotii,ca nu am fost niciodata acolo,ma gandesc cum se va obisnui Ionela ,ca am inteles ca nu avem nici televizor in camera ,nici macar prize,nimic .
Cel mai greu imi va fi daca va trebui operata .Nu stiu cum voi trece si peste ac operatii si ma gandesc cum va rezista si ea(oare cat va mai rezista?),imi este ata de mila de ea,ca nici noaptea nu mai pot dormi ,numai cand ma gandesc incep sa plang si pe strada merg si ma apuca plansul
Mereu ma intreb ,de ce atat suferinta pe un biet sufletel ,de ce atata chin?De ce????
E f greu,dar sper sa trecem si peste asta cu bine.

Fetelor eu in fiecare week-end o sa merg la verii mei la Constanta si poate ma voi intalnii si cu fetele de pe acolo,mi-ar face mare placere sa va cunosc .

Va pup pe toate si o seara placuta va doresc

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput

Of, Miha, fruntea sus, o sa fie bine, fii optimista
Si neaparat sa te intalnesti cu fetele din Cta, ia si tu niste nr de telefon de la ele, ca-s fete de fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Off,Miha,nici nu stiu ce sa-ti zic..Parca ce as vrea sa-ti zic suna ca un cliseu..si zau ca nu stiu ce si cum sa-ti spun sa te fac sa te simti mai bine.:(
Va doresc multa sanatate si multa putere.O sa fie bine..ma rog sa fie bine pt voi.Va pup si va imbratisez cu drag.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor ptr gandurile voastre bune

Noi luna aceasta am strans suma de 1165 lei.
Din ei am platit :
350 lei-tratamentul de imunitate-
(multiminerale si vitamine de la childlife
-colostrum de la childlife
-pure dha
si kaloba)
-400 lei kinetoterapia
-450 lei logopedia
si dupa cum va spuneam,luna aceasta am primit si tratamentul din Germania in valoare de 220 euro si 170 euro i-am pus din banutii Ionelei ptr ca eu nu am avut posibilitate de a-l platii in intregime.

TOTAL BANI RAMASI-880 EURO

Vreau sa va multumesc din suflet ptr ca ati fost alaturi de noi si acum si ptr ceea ce faceti ptr noi
Nici nu stiu ce as fi facut fara ajutorul vostru ,cum i-as fi asigurat Ionelei tot.

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput