Convorbiri telefonice cu operatorii :))
" Ce tip de telefon aveti?
- Mobil!"
"Nu mai vreau factura detaliata, vreau en-gross..."
"Doamna, ma tot suna unu' Missed Calls, cine e dom'ne asta?"
Operator: Nu va aud! Va rog indreptati-va catre o fereastra!
El: Unde sa ma mai duc, dom'le? Sun din Costesti si sunt pe acoperisul casei!!!!
Clientul avea tel. blocat, operatorul dicteaza formula de deblocare pt. Motorola apoi...
Operator: Va rog sa tastati acum codul pe telefon ca sa ma asigur ca se deblocheaza.
Clinetul: formeaza codul dar oper. auzea in casca cum il forma.
Operator: D-voastra de pe ce tel. vorbiti?
Ea: De pe fix.
Operator: Si pe ce tel. tastati codul puk?
Ea: Pai pe fix, nu?...
"Am facut si eu abonament si imi apar doar numerele de la politie, salvare, etc... Numerele prietenilor mei cand apar in agenda?"
"Domnule am cumparat si eu un tel din Grecia si-mi cere codul de tel.
Imi puteti da si mie codul sa sparg telefonul?"
- Deci, pentru anularea redirectionarilor, trebuie sa mergeti in meniul Configurare apeluri!
Tacere...
- Ati inteles?
- Da, deci ma duc inapoi de unde l-am luat, acolo in Tineretului.
- D-na, eu fusei dusa p'afara si aparu un plic pa telefon. Da' nu umbla nimeni la el.
Noi am mai sunat la dumneavoastra si ne-ati dat o formula cu stelute.
Am cautat-o, acuma' am pus stelutele si nu dispare d-na, nu dispare plicu'!
- Inseamna ca ati primit un mesaj.
- Da nu umbla nime la el niciodata.
- Ce aparat este?
- Gesem d-na.
El: Fiti amabil, cum pot afla nr de telefon al cartelei de pe care va sun?
Operator: Cand ati cumparat-o nu vi s-a spus numarul?
El: Pai... sa fiu sincer, o am de la un baiat care a furat-o de la cineva si... eu am furat-o de la el!
Raspunsuri
anaemi spune:
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
XIO spune:
O prietena suna la firma de la care avea internetul , raspunde un barbat , ea ii spune ce problema are si el o ghideaza prin telefon "mergeti la start, dati click " bla bla bla .
La un moemnt dat ea nu gasea ceva si ii spune " da, stati putin ca nu gasesc"
La care omul oftand in receptor ii spune unui coleg "femeile astea , asa ceva...".
Prietena ii spune "stiti...va aud "
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
Mindy spune:
mortal!!!
pe mine ma disteraza convorbirile astea mi se intampla cu mama sau tata cand nu prind legatura buna:
-alooo, mama ma auzi???
-nu, nu te aud!!
-chiar nu ma auzi deloc???
-nu, absolut deloc nu te aud!!
NinaR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mindy mortal!!! pe mine ma disteraza convorbirile astea mi se intampla cu mama sau tata cand nu prind legatura buna: -alooo, mama ma auzi??? -nu, nu te aud!! -chiar nu ma auzi deloc??? -nu, absolut deloc nu te aud!! |
felicic76 spune:
un prieten in vizita care trebuia sa prinda trenul.... dormea la noi, ceasul era ne-intors si statuse (nu erau mobile, tv cu ceas etc). Suna la robot(nush daca mai exista acum, era un numar special pentru ora exacta)
fiti ....la semnalul urmator....amabila...va fi....doamna....ora....cat este ceasul?////bip si pauza, eu carpita de somn: cat este? el: nu stiu, ca proasta asta vorbeste peste mine, nu ma sculta,mai sun o data. Suna, zic, vezi ca-i robot, este inregistrat totul. Suna si tace, asculta mesajul.....si la final aud: Multumesc din suflet,sarut mainile, domnita!