Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Cine stie sa faca un capitol nou? Sa i-l lasam pe asta lui Luny , ca are multe de zis vad !
Papapapaaaaaaa....ne ducem sa vedem in IOR "o floare si doi gradinari"
(floarea e Dudu, ca numai el nu merge la gradinita )

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

baaai, nu-mi merge netul!! arata eroare de conexiune si cand colo a postat!! de multe ori!! am probleme cu calc de mai bine de-o luna, mi-au reinstalat windowsul cat am fost plecati si nu's daca or fi probleme cu ip-urile..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

sa nu credeti ca el nu e pasionat de masini,nooooo, LaiMochin ruls forever, pe plaja confisca toate jucariile cu Cars pe ele, noroc ca nu le tine mult... si e fascinat de dat cu piciorul in minge(stangul, mereu) se joaca cu ta-su mereu, problema e ca se plictiseste destul de repede, si el alterneaza toate jocurile astea la fiecare iesire, in functie de posibilitatile locului, dar musai SI niste kilometri seriosi de alergat.. o sa pun poze, sper sa rezolve astia de la net maine, sa pot sa incarc..
iar despre adrenalina... ce sa mai zic... e clar ca o are in sange, si o cauta... Doamne ajuta sa ramana intreg, si noi sa avem nervii tari.. cateodata, cand il vad ce-i trece prin cap sa faca(desi, ii ies destul de repede, astea motrice le prinde imediat!), simt ca ma ia durerea de stomac.. sa nu dau in ulcer, naibii..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Si iata si pozele promise, din concediul actual (deci toate sunt facute la Slanic, in prima pensiune de care am zis, aia care pe dinafara e de vis si pe dinauntru are apa rece si soareci)
http://community.webshots.com/album/578565447eyuemT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

http://community.webshots.com/album/578569709rOkaPm

Pentru maine dimineata, sa v-ajunga!! :) (am schimbat FB cu Webshots)

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Luny si Naty sa va fie de bine vacantele
Naty am vazut pozele cu Iulia...ce mare s-a facut !!!!ce haioasa este cum se relaxeaza in hamac.....

asteptam poze si de la Luny, si sa vina si bubulina...

Nico eu nu pot sa vad pozele dupa facebook-ul asta......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

perla de alexutza:
am gasit cravata mea de pionier!!! . a pastrat-o mama atata timp si azi mi-a dat-o. la care alex intreaba:"mami, ce inseamna pionier?...e ala care face pioneze?"

luny, bine ati revenit. deci,nu-i asa rau cann povestirile haiducesti in Bulgaria? Unde ati stat, la ce hotel? Mie Albena mi-a placut mult, plaja mare, lata, verdeata, liniste...

am fost si noi azi la gradina zoo. lui teo i-a placut mult, insa m-a capiat ca "unde e girafa? unde e rinocerul? unde e hipopotamul"...la care alex ii raspundea sec:"la viena!"

fug la nani, caci maine incepem scoala. am probat uniforma, e draguta, rosie, am facut ghiozdanelul, am pregatit picea...cred ca am emotii. ea sigur are. e un pas mare, puiul meu nu mai e prescolar, incepe o alta etapa. e fetita mare! aaaa, mimooo, eu una te ascult! nu voi face lectii cu ea, doar o voi verifica. zic eu acum...

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ariel, succes! Va fi bine! Nici eu nu fac lectii cu Stefan (nici macar nu-l verific la germana ), doar il verific :D. Si LA MULTI ANI lui Marcel!! Sa va faca viata numai surprize placute!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!!!

Noi incepem azi clasa a IIIa...Doamne, cand a trecut timpul asta???

Un inceput de an scolar minunat tuturor scolarilor, mari sau mici si mai ales boboceilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bun asa, sa gasesc deja ibricul pe foc ! Cami,
Bafta in noul an scolar tuturor!
La multi ani Marcel , sa ramai Zen toata viata ! Un zen sanatos
Eu as fi inceput cu Chilian/Luni, dar deh...e prima zi de scoala si nu vreau sa va stric cheful

Simona,mamica de Teo (17 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput