Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! ia uiteeee, merge netul ca prin farmec:)) am apucat sa sterg ieri toate postarile in plus, sper..:))
ariel am fost la Laguna Mare. Sa-ti traiasca sotul, sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti!
are cineva idee de ce nu mA lasa Adobe sa instalez Flash player-ul?? nu pot vedea filmulete, utubu-ri, nimic, Mufa tipa dupa Cars si ala nu vrea sa se lase instalat

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata!Mai e nevoie de cafea??
Eu,tocmai ce mi-am vopsit unghiile in rosu,in timp ce ma gandeam la Maria care nush und' a disparut,si va citeam...
LA MULTI ANI CU SANATATE,IMPLINIRI SI TOT CE E MAI FRUMOS,ALATURI DE BEIETII TAI,GECKO!!
LA MULTI FRUMOSI ANI,TEODORA, DONSOARA DE MIMO!
SA TRAIASCA TOATE TEODORELE!
Mi-a spus si mie cineva LMA pt Teodora vineri,si nu intelegeam,initial...
Olgu,wau,AMR deja??Si tare bine iti zise Mimo cum e cu statuia..ia aminte,ca-i fata ecsperimentata!
Mimo,pare rau de Dudel cu durere de burtik...si nu esti sor-mea ca pe Teo nu a durut-o burta,dar tot in greva e!Si,vezi ca eu nu am laudat nicio pensiune la Paltinu,sa fie clar,nu vreau omor,cel putin,nu nemeritat...Eu am laudat zona..noi am fost doar pt o zi de vreo 3x in viata.
Fuuuug acum..SA AVETI O SAPTAMANA BINECUVANTATA!

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Neata si buuuuna fu cafeaua, toata!
Stela, scuzeee, eu n-am felicitat de fapt nicio Teodora cu exceptia celei ce facu 17 ani, abia acum realizai ca s-a spus ca a fost si Sf Teodora. Sa-ti traiasca gargaritza grevista!
M-a "aranjat" Iulia super...a tot vrut ieri pe strada in brate (ea care nu vrea NICIODATA in brate pe strada) si urmarea e ca sunt rupta de spate, semi-tzeapana. Si-s fara bona precum spuneam, cu mancare de facut, cu a 4-a masina de spalat de pus, cu maldar de calcat, cu lucrurile Iuliei de sortat URGENT si cu copchil plin de energie de stapanit. Vai mama mea!
Pana una-alta, ne imbarcam sa mergem la Kidicoaf la tuns, mama si copil. Nu vreau sa ni se ia din lungime dar trebuie nitel aranjate frezele ca nu se mai intelege nimic. Si sa studiez nitel cum e cu locul ala al lor de joaca, cu "atelier de creatie", 7 ron ora, de pe site pare interesant...Zic, pt ca mi-e groaza ca vine vremea rea si Iulia va cere turbata afara si-mi trebuie NEAPARAT unul-mai multe locuri de descarcat energia...care sa fie altceva decat mall-uri de care stiti ca mi-e groaza in sezonul virozelor

Mergi la inceput

am vazut pozele Nataliei,m ff frumoase, e super locul ala la Paltinu!! Iuliuta a crescut mult, chiar ca e inalta, modela scrie pe ea
am vrut sa vad si poze de la Nicoleta, dar am dat doar peste un mare cafeloi..

Mergi la inceput

serviti de la pompieri, ca e ziua lor azi
ps: noroc cu Kya, ca vorbind cu ea la tel, zice 'la multi ani Liviului', la care eu 'da? de ce?'... pai e ziua pompierilor... ii transmit iubului, ii soun LMA de la Ralu, la care el 'pai ce, azi e Sf. Eugen???'.. loool abia tarziu s-a prins ca azi e 13 septembrie,si e fericit ca nu munceste, ca era vai de carca lui cu manifestatiile alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Gata, am dus scolarita, ea emotionata, eu chioara de somn

Naty, super pozele, se vede ca v-ati relaxat. Iulia pare atat de maaare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
Multumesc de , Cami!
Si succes tuturor in noul an scolar!

Eu ma relaxez cu o cafea si o tigara in curte, e un soare de toamna superb si e asa de bine!

Cine vine pe la mine??

Am dus si eu gradinarii, Sebi a cam plans, l-am lasat deocamdata tot in grupa cu Ilinca.
Ea n-a avut nici o treaba, s-a schimbat si a fugit in clasa...

Sunt restantiera la multe, dar ce-mi vine in minte e Ilinca Mihaelei si casa Ralucai!
Sa fie sanatoasa mandruta Miha!
Ralu, sa o stapaniti sanatosi!

la multi ani pentru Mr. Tide!
sa fie sanatos, voios, voinic si sa-si duca copiii la zoo la Viena!

Si la multi ani si celui mai destoinic pompier!

Mergi la inceput

urez si eu un an scolar plin de rabdare parintilor si de succes maxim copiilor ce sunt scolari
..ma duc sa incerc sa pun poze

Mergi la inceput

Tuchi, ce frumos la tine, tot astept poze cu casuta si curticica..si noroc cu tine, inteleg ca Miha va avea o rozalie?Sa fie sanatoasa si cuminte, felicitari Miha!
Simo, ce faceti? cum e Siluan?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Marcel! Sa iti traiasca, Alina, sa fie sanatos si fericit!!!

Bafta multa scolarilor si "gradinarilor", boboci sau nu.

LMA pompierului nostru destoinic!

Io-s la munca, mananc cornulete sa ma fac maaale-male-male, vorba lu' fii-mea . Si citind-o pe Naty, am programat-o si eu pe Sof la coaforul de cupii, astept confirmarea

Gata, va mama!

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput