Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (447)
Raspunsuri - Pagina 21
tuchita spune:
Oh, Gudinde lume noua!
Am citit acum 100 de ani offline-ul tau, nu stiu ce sa-ti raspund!
Olgule, e un echilibru instabil...daca iti mai amintesti de la fizica!![]()
de simtit stiu ca simti multe si amestecate....eu ma temeama cel mai mult ca nu mai pot iubi inca un copil la fel de mult...acum cred ca pot!
Ma simteam vinovata fata de Ilinca...aici mare frustrare am avut, si incercam sa stau cat de mult cu ea.
Sebi era urat, la incepu nu-mi spunea nimic fata lui, avea o echimoza pe juma' de fata...sugea, vomita, se kk si urla.
atat.
avantaj ca statea destul de mult singur in patut....ii dadeam sa suga, il hatanam bine pana scotea aerul, il puneam in pat si ma duceam la Ili.
Ce-i drept ca aveam si bona care statea destul de mult cu Ilinca.
Echilibrul vine cumva din faptul ca descnetralizezi cumva atentia ta de pe primul copil...adik nu partul lui nu mai e cel mai important pe pamant, ca mai trage si altul parturi...
nu stiu cum sa mai explic in cuvinte....o sa te prinzi singura...desi primii 2 ani o sa fie crunti!
Olgutzika spune:
Ramo, nu ii pasa lui de cantecele si de poezii si de joaca, pe astea le face si acasa cu tine... Dupa atata timp petrecut doar cu tine si cu familia lui, se trezeste printre straini, pe langa niste adulti ( educatoarele) care nu fac nimic senzational sa il ajute sa treaca peste hopul asta. E normal sa vrea cu tine acasa si cu bunicii. Daca tot plange la fel de rau si nu vezi nicio imbunatatire...regandeste!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
ramo_cata spune:
gata mi-am muscat-o
ma bucur ca nu naste nimeni .. ..
cu Andru mai astept si sper sa se aranjeze lucrurile si la gradi pentru ca tocmai am primit telefon si de saptmana viitoare merg la munca...zilele astea sa-mi strang actele pentru angajare,joi,vineri sa merg la birou sa-mi arate tipa care a lucrat acolo ce si cum..si de luni intru in paine...am emotii ,este un domeniu nou pentru mine dar stiu ca pot...acum nu pot sa zic decat doamne ajuta!!!
tuchita spune:
Naty, nu te supara...nimeni nu s-a gandit sa-ti zica si tie pentru ca tocmai ce venisei de acolo...si asta a fost momentul, nu o lua personal.
tu stii ca in astfel de momente lucrurile programate din timp nu ies...adik daca se facea propunerea sa facem intalnire randuniceasca intr-un weekend intr-un anume loc, sigur nu iesea nimic....ca doar s-a mai incercat.
Cat despre pedeapsa, e important sa ii iei ceva ce ii place.
si daca a inteles e si mai bine.
data viitoare o avertizezi ca daca nu asculta iar va primi pedeapsa respectiva.
Si te tii de cuvant.
A facut Ilinca o data pauza o saptamana de la desene...mai facea o tampnei, mai adaugam o zi fara desene....
natynic spune:
Ramo, iertare daca am scris pe de langa, inteleg ca soacra nu e pensionata...Ramane insa valabil...cred ca trebuie TU sa te mai desprinzi si acasa. Sa manance si cu altcineva, sa fie culcat si de altcineva, etc.
Tuchi, ce bine ai zis! Da, poate ca si la problema mea tot un fratior/o surioara ar fi fost solutia ideala
. Dar nici riscul nu mi-l pot asuma si nici acei 2 ani crunti nu i-as putea duce...
Aaaa, Stela, sa nu te uit!!! Da-mi undeva, pe mess, detalii...VREEEAAUUUUU eu Demis Roussos!!! Unde caut bilete,ce treb sa fac, eu habar n-am!!!!!!
Hai ca fac capitol imediat.
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramo_cata gata mi-am muscat-o cu Andru mai astept si sper sa se aranjeze lucrurile si la gradi pentru ca tocmai am primit telefon si de saptmana viitoare merg la munca...zilele astea sa-mi strang actele pentru angajare,joi,vineri sa merg la birou sa-mi arate tipa care a lucrat acolo ce si cum..si de luni intru in paine...am emotii ,este un domeniu nou pentru mine dar stiu ca pot...acum nu pot sa zic decat doamne ajuta!!! |

tuchita spune:
Ramonel, felicitari!
Sa fie cu noroc si sa-ti mearga bine!
Sotul tau nu e profesor????
n-are un p[rogram ceva mai flexibil??
poate ca e momentul sa inceapa sa se implice in ceea ce-l priveste pe Andru.
gudinde spune:
Olga, nu, nu am parasit butoiul absolut deloc. Cred ca-s in el mai adanc decat oricand. Pur si simplu azi aveam axamen si nu m-am dus. Pur si simplu nu m-am dat jos din pat. Am ramas cu gandurile si framantarile mele, la care cumva va trebui sa gasesc solutii. Dar, in fine, nu conteaza, sunt sigura ca fiecare dintre noi are problemele proprii pe care trebuie sa le depaseasca si asa voi face si eu. Imi pare doar rau ca starea asta imi saboteaza ceva important pt mine si pentru care fac eforturi mari, dar ... o sa vad, o sa le rezolv ca-s femeie in toata firea si am avut eu in viata probleme mult mai mari si le-am rezolvat.
Scot nasul din butoi pt cateva pesoane sau cand cineva are nevoie de ajutor.
Si ca sa-ti raspund: nu, n-am primit PM-ul. Si recunosc ca nu ma asteptam sa nu primesc macar un mesaj de genul: Scuze dar nu te pot ajuta. Adica, nimeni nu e obligat sa te ajute, dar e frumos macar sa zici ca nu vei ajuta, mai ales ca am dat detalii, ceea ce de obicei nu fac, tocmai pentru a se intelege ca-i un caz serios, cu probleme. Nu stiu, eu asa as fi facut. Dar, recunosc ca modul cum actionez eu, nu e neaparat cel mai bun, cel mai ok, sau cel corect. Fiecare le stie pe ale lui, cat timp are, ce vrea sa faca.
In fine, le-am dat nr. profei mele, cum ti-am zis, ca nu puteam sa-i las asa si sper sa fie suficient desi tot cred ca el ar fi fost mai potrivit.
Fetelor, scuze de off-topic si revenind mai la problemele despre copii: s-a mai confruntat cineva cu colici la 9 luni? Asta mica a noastra plange si sufera ceva de speriat. Si nu, nu este rasfat ca sa fie tinuta in brate. Chiar are colici, cum mananca ceva i se umple burtica de gaze si se face pietroi. Bonisan, infacol etc. sunt super probate si nimic. S-a incercat lapte fara lactoza pt o eventuala intoleranta la lactoza, s-a incercat lapte antireflux pt ca s-a suspectat si asa ceva. Bottom line: nimic nu functioneaza. Idei?
ramo_cata spune:
naty asta a fost motivul pentru care am vrut sa-l duc la gradi...daca ar fi existat alta varianta nu l-as fi dus sau l-as fi dus la program scurt..mai acu; cateva zile te sfatuiam sa o duci pe Iulia la program scurt daca are cine sa o ia la ora 12...e bine sa mearga ,sa socializeze,sa se joace chiar daca sta doar 3-4 ore...daca ar iesi soacra la pensie(asta nu stiu cand se va intampla) l-as lasa la program scurt...sper sa fie bine..am incredere in d-zeu ca o sa fie bine...daca nu o sa se obisnuiasca,o sa fie la fel de agitat etc..o rog pe mami sa ma ajute,in sesnul sa vina sa stea cu el o perioada ,sa se obisnuiasca unul cu celalalt apoi usor -usor o sa i-l dau la tara
desi stiu sigur ca o sa-mi fie tare greu fara el,imi doream ca macar seara sa-l pot strange in brate si sa-l pup asa cum o faceam tot timpul...