| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Ramonel, felicitari! Sa fie cu noroc si sa-ti mearga bine!Sotul tau nu e profesor???? n-are un p[rogram ceva mai flexibil?? poate ca e momentul sa inceapa sa se implice in ceea ce-l priveste pe Andru. Catalina, mami de si ![]() |
Naty, nu te condamn deloc, nu condamn pe nimeni pentru nimic, ca doar nu-s Dumnezeu. Si nu ai nevoie de acceptarea nimanui, esti cum vrei sa fii si iti educi copilul asa cum vrei, dar nu te condamna nimeni! Eu doar spun cum as/n-as fi facut eu. Nu mai detaliez ce cred eu despre legatura cauza-efect, tu crezi ca functioneaza sistemul tau si e important sa functioneze pe termen nedeterminat, fara consecinte colaterale
Oricum, nu e intr-adevar o discutie de purtat pe forum, ca despre acel "mai sunt x minute" si ce urmeaza dupa el, si in ce context trebuie incadrat, etc. e de vorbit o ora, sec asa nu are nicio noima. Iar cu vorbitul asta cu copilul, chiar si atat de mic, care nu trebuie minimizat...nu a zis nimeni ca efectele sunt imediate, ca si cum Iulia ar fi trebuit sa cada in genunchi sa isi ceara iertare, nicidecum. Ai sa vezi in timp ce inseamna!
Olga
cu Alexandru si mami de
Ioana-Sofia
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Stela, |
.